Küçük bir farkla kırmızı takım aldı canımBiz mi kazandık kaptanım? Takip edemedim de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük bir farkla kırmızı takım aldı canımBiz mi kazandık kaptanım? Takip edemedim de.
Kilo korumada aralıklı orucun yani belli bir saatten sonra hicbirsey yememenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum . İsin kolay biz de sağlıkla o günlere geliriz inşallahcanımsınnn sen, keşke yakın olsak gelirim vallahi
canımm teşekkür ederim, 58-59 gibi korumaya geçmek istiyorum kaptanım
yaaa zaten, şu son nescafeyi keşke içimeseydim inanılmaz şiştim şu an
böyle olursa muhtemelen sadece soda içip günümü kapatabilirim
Çok mutluyumVeeee 70'ler ligine giriş yapılmıştır
Hariksın canım benim en büyük motivem tadını bilmiyor değilim ya derim hepTamam canim haftaya yine yapacaz . Bu sefer bu şekilde yaparım. Peynir az tuzlu ama çıkardım şimdi tabaktan yememistim henüz kalsın gerek yok .
Ben haftada bir gün 40 saat diger 4 gün 24 saatte 1 öğün yapıyorum cumartesi pazar 2 öğün öğlen 11 gibi akşam 4-5 gibi bitiriyorum günüTamam canim haftaya yine yapacaz . Bu sefer bu şekilde yaparım. Peynir az tuzlu ama çıkardım şimdi tabaktan yememistim henüz kalsın gerek yok .
Öyle canim ömür boyu yemeyecek de değiliz . Çok haklısınHariksın canım benim en büyük motivem tadını bilmiyor değilim ya derim hep
olleeeyyyy o zamanYaaa miden küçülmüş ondandırrr
inşallah kaptanımm, sabitlemek çok daha zor ama başaracağım inşallahkesinlikle koruma senin kilon için çok iyi orda kalabilmek sabitlemek lazım
yaaa eveeettttkahveyi krema ve şekerlimi içiyorsun ondan mı acaba şişirdi
canımmm geleceksiniz tabii kiKilo korumada aralıklı orucun yani belli bir saatten sonra hicbirsey yememenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum . İsin kolay biz de sağlıkla o günlere geliriz inşallah
Canım Yeni yıl listemizde güncel kilomuz yok.Benim güncel kilo 78.80 canım
filitre kahvemin yanında san sebastian cheesecake Bu ödül artık bana 1 ay yeter.Bugün ödülünüz nedir kızlarrr dökülün heleeee
Yaa çok iyiymiş böyle . Benim de yapabileceğim bir düzen bBen haftada bir gün 40 saat diger 4 gün 24 saatte 1 öğün yapıyorum cumartesi pazar 2 öğün öğlen 11 gibi akşam 4-5 gibi bitiriyorum günü
Olsun sonuç harika yapacaz canim inşallah . Bu hafta sporu da ekleyecem inşallah . Bakalım neler olacakolleeeyyyy o zaman
inşallah kaptanımm, sabitlemek çok daha zor ama başaracağım inşallah
yaaa eveeetttt
uzun zamandır içmiyordum, içesim geldi kötü geldi ama
canımmm geleceksiniz tabii ki
ben yanlış hatırlamıyorsam 2016 ya da 2017 yılından beri kilo vermeyle uğraşıyorum, ver-al ver-al, araya bir doğum girdi, sonra yine ver-al ver-al, sürekli bir kısır döngü içerisindeydim
ve ilk defa son 6-7 aydır aynı kilo civarındayım, ilk defa sabitleyebildim kendimi
oyüzden kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma aynı şeyi söylüyorum ben verdiysem hepiniz fazlasını yaparsınız diye
veee sizler de yapacaksınız tabii ki
ilaçverdi mi doktorüst solunum yolları enfeksiyonu
kaç kilo ile başlamıştın ne kadar sürede indin bu kilolara hadi bize motivasyon ol hazır cuma kaçamakalrı yapıyorken bizi gaza getir jasminimolleeeyyyy o zaman
inşallah kaptanımm, sabitlemek çok daha zor ama başaracağım inşallah
yaaa eveeetttt
uzun zamandır içmiyordum, içesim geldi kötü geldi ama
canımmm geleceksiniz tabii ki
ben yanlış hatırlamıyorsam 2016 ya da 2017 yılından beri kilo vermeyle uğraşıyorum, ver-al ver-al, araya bir doğum girdi, sonra yine ver-al ver-al, sürekli bir kısır döngü içerisindeydim
ve ilk defa son 6-7 aydır aynı kilo civarındayım, ilk defa sabitleyebildim kendimi
oyüzden kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma aynı şeyi söylüyorum ben verdiysem hepiniz fazlasını yaparsınız diye
veee sizler de yapacaksınız tabii ki
Vayy sebastian falan hayırlı işlerr tatlı bana uzakkCanım Yeni yıl listemizde güncel kilomuz yok.
17 Kasımda hazırlandı ve o hafta kaç kiloysak , başlangıç için o yazıldı.
Yeni yıl kilosu içinde hedefin ne ise karşısına o yazılacak ? Yeni yıla yani 1 ay sonra ki hedeflediğin kilo kaç ?
filitre kahvemin yanında san sebastian cheesecake Bu ödül artık bana 1 ay yeter.
bende bir leslie yapıyorum evde moduma göre 1 mil 2 mil 3 mil vakit bulursam yürüyorumYaa çok iyiymiş böyle . Benim de yapabileceğim bir düzen b
Olsun sonuç harika yapacaz canim inşallah . Bu hafta sporu da ekleyecem inşallah . Bakalım neler olacak
afiyet bal olsun hiç canını sıkma yediysem canıma deysin de her yediğim bir dakikada kilo olmuyora ya yarın biraz dikkat et hiç bişi olmaz erir giderCanım Yeni yıl listemizde güncel kilomuz yok.
17 Kasımda hazırlandı ve o hafta kaç kiloysak , başlangıç için o yazıldı.
Yeni yıl kilosu içinde hedefin ne ise karşısına o yazılacak ? Yeni yıla yani 1 ay sonra ki hedeflediğin kilo kaç ?
filitre kahvemin yanında san sebastian cheesecake Bu ödül artık bana 1 ay yeter.
merhaba hoşgeldin migim kesinlikle daha önce yaptıysak yine yapabilirz 7 kilo 4 hafta için güzel bir hedef haftada 1,6 gibi bişi eder ki verilmeyecek kilo değil inşallah istediğin sürede istediğin hedefe ulaşırsın yeterki iste ve sabırla sürdür ben 3 haftadır aynı geliyordum ama bu hafta bianda 3 kilo gitti direk tartıya yansımayabiliyor ama devam edersek mutlaka sonuç alıyoruz .merhaba beni taniyan bilir tanimayanlara kendimi tanitayim öncelikle..
ADINIZ: ( isteğe bağlı ): Migim.
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:161
KİLONUZ: 77,6
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: geçen sene 70 e indim.. neden kilo aldığımı da biliyorum. diyete başlamadan önce herşeyi yedim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1,5 ay önce 88,4 ten başladim.. sıkı bir diyetle 77,6 ye indim. bi kaç haftadir direnç kiloma takıldım. suyumu az içtiğimi farkindayim. hedef 3 lt inşallah.
umarım yılbaşında 70 olurum.. 7 kiloyu bi anda veririm inşallah. insan istedikçe herşey yapabilir.
hoşbuldum çok teşekkür ederim :) hergün tartıdayım.. ve patates pirinç bulgur unlu şeyleri hiç yemedim.. şeker 0 un 0 tuzu az kullaniyorum tuzsuz olmuyor :)merhaba hoşgeldin migim kesinlikle daha önce yaptıysak yine yapabilirz 7 kilo 4 hafta için güzel bir hedef haftada 1,6 gibi bişi eder ki verilmeyecek kilo değil inşallah istediğin sürede istediğin hedefe ulaşırsın yeterki iste ve sabırla sürdür ben 3 haftadır aynı geliyordum ama bu hafta bianda 3 kilo gitti direk tartıya yansımayabiliyor ama devam edersek mutlaka sonuç alıyoruz .
bu hafta tarzını değiştir spor yoksa ekle varsa başak bişi yap bitki çayı içmeyi dene direnç kilosu kırmanın en kolay yolu yönetemi değiştirmek yapabilirisn