• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canlar o tarihte başladığı için değiştirmedim tarihleri. Şuan uygun değilim. Ekleme yaparım inşallah

Elimde çatal kala kaldım 😳🙄😅
sakin ol ve çatalı yerine bırak hemen yılbaşına az kaldı sen geçen hafta harika verdin ve yine verebilirisn ben sana güveniyorum.

bunlar henüz işyerinde yediklerim canım :confused:

cuma günleri dizi ya da kitap keyfim oluyor ki sorma gitsin :halay:
OOoooo hayırlı işlerr jasooooo
Benimde starbucks kurabiyem var buzlukta yarışmaya katıldığımda yapmıştım oda 1 tane yemiştim diyetteydim ogün ilkkez ettiğimden tadına baktım pek güzeldii :confused: şimdide alıp yiyemem gebelik şekerim var artık ani misafirlere kısmet🤭

Bugün ödülünüz nedir kızlarrr dökülün heleeee

lunch-dinner.gif
ben döner gömdüm :KK76: :KK76: :KK76: :KK76:

OOoooo hayırlı işlerr jasooooo
Benimde starbucks kurabiyem var buzlukta yarışmaya katıldığımda yapmıştım oda 1 tane yemiştim diyetteydim ogün ilkkez ettiğimden tadına baktım pek güzeldii :confused: şimdide alıp yiyemem gebelik şekerim var artık ani misafirlere kısmet🤭
ayyy en sevdiğimden, yiyene afiyet olsun :KK36:

38 saatlik açlıktan sonra bol limonlu roka salatasi yedim.
Bugün eşimin canı döner istiyormuş ama ben tabi ki yemeyecem. Ayarik yok benim öyle tadımlık fln bilmem😭 birazdan yiyecem bı seyler
16.00
2. Haşlanmış ,yumurta bir dilim peynir, 5 zeytin ,küçük bir domates.
1 mandalina
Ve kapatacam günü inşallah.
Bugün öğretmen arkadaşlarla akşam buluscaz . Tatliciya gidiyoruz ama ben sadece Türk kahvemi icecem kaptanım gözüm yaşlı😭🥰 @deli bir dombili

Gelll sana bolbol koyarımmm😍😍😍
canımsınnn sen, keşke yakın olsak gelirim vallahi :KK60:

jasminim senin hedef kaç canım zaten harika bir kilon var :KK9: :KK9: :KK9:
canımm teşekkür ederim, 58-59 gibi korumaya geçmek istiyorum kaptanım :KK36:

ordada kalsa mı jasminim su iç su yeşilçay iç :KK48::KK48:
yaaa zaten, şu son nescafeyi keşke içimeseydim inanılmaz şiştim şu an :(

böyle olursa muhtemelen sadece soda içip günümü kapatabilirim :D

yaaa zaten, şu son nescafeyi keşke içimeseydim inanılmaz şiştim şu an :KK43:

böyle olursa muhtemelen sadece soda içip günümü kapatabilirim :KK70:
Pammmoookkkk jasomm😘😘😘😘

38 saatlik açlıktan sonra bol limonlu roka salatasi yedim.
Bugün eşimin canı döner istiyormuş ama ben tabi ki yemeyecem. Ayarik yok benim öyle tadımlık fln bilmem😭 birazdan yiyecem bı seyler
16.00
2. Haşlanmış ,yumurta bir dilim peynir, 5 zeytin ,küçük bir domates.
1 mandalina
Ve kapatacam günü inşallah.
Bugün öğretmen arkadaşlarla akşam buluscaz . Tatliciya gidiyoruz ama ben sadece Türk kahvemi icecem kaptanım gözüm yaşlı😭🥰 @deli bir dombili
uzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben

yaaa zaten, şu son nescafeyi keşke içimeseydim inanılmaz şiştim şu an :KK43:

böyle olursa muhtemelen sadece soda içip günümü kapatabilirim :KK70:
kesinlikle koruma senin kilon için çok iyi orda kalabilmek sabitlemek lazım

uzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben
Tamam canim haftaya yine yapacaz . Bu sefer bu şekilde yaparım. Peynir az tuzlu ama çıkardım şimdi tabaktan yememistim henüz kalsın gerek yok .

Back