• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bildirim olmadığı için gözümden kaçmış. :olamaz:
Senin takımda olsun canım. -Hayal -Hayal bebeğim kusura bakma olur mu?
Wilma11 Wilma11 yarın tartı bildirimi yaparsan seni de kendi takımıma alayım. İster misin :KK68:Eski üyeleri hazırlık bölümünde bekletiyoruz.
pazartesi günü buraya başlayayım en iyisi ablacim tamam yarin tartıyı bildiririm:)

uzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben
Kesinlikle hayvansal ve tuz önerilmiyor, boş olan mide ve tamirde olan organlar yorulmasın diye

Canım Yeni yıl listemizde güncel kilomuz yok.
17 Kasımda hazırlandı ve o hafta kaç kiloysak , başlangıç için o yazıldı.
Yeni yıl kilosu içinde hedefin ne ise karşısına o yazılacak ? Yeni yıla yani 1 ay sonra ki hedeflediğin kilo kaç ?
Hedefim 74 inşallah

Tatlım çok bekledim. İki kaptanlık birden yorucu gerçekten. :KK14: @deli bir dombili kaptanım olur derse sen bizim kaptanimiz ol...migiyi oraya ekleyelim. Bugün saat ikiye kadar telefonu elimden bırakamadım. Tüm işlerim kaldı , yemek yok. Pazardan geldim mutfağı kimse görmek istemez. Aciyin bana :KK61:
benim için hiç sıkıntı yok kaptanellam seni zorlayacaksa Ellssa Ellssa mavi takım kaptanı olsun

benim için hiç sıkıntı yok kaptanellam seni zorlayacaksa Ellssa Ellssa mavi takım kaptanı olsun
Yerim seni. :rolleyes::rolleyes:
Zorlar kuzum. Bir de pazartesi kaptanlar özelden bana tartilarini atıyor. Ben kaptan olursam heyecanını yitirir bu olay...Yerime vekil bulurum sorun olmaz belki ama Ellssa Ellssa kaptan olursa biraz rahatlarim. :KK60:

Back