Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yessssssssHoş buldum canım kaptanim.
Evet kuzum. Gözün arkada kalmasın.
Bütün üyelerine bugün bol kıymalı bir spagetti yapar aç karınlarını doyururum.
Oda güzel ablamm hahahahaDünden kalan yarım piliç
Afiyet olsun kaptanım ye ye can boğazdan gelir.ben döner gömdüm
pazartesi günü buraya başlayayım en iyisi ablacim tamam yarin tartıyı bildiririm:)
Kesinlikle hayvansal ve tuz önerilmiyor, boş olan mide ve tamirde olan organlar yorulmasın diyeuzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben
Tartıldım abla atmıştımElhan abla 0 layınca çıktım sonuç bu bismillah deyip başlıyorum inşallah
sen ne ödülledin bakalım kaptanım dökül hele dökülAfiyet olsun kaptanım ye ye can boğazdan gelir.
Tatlım çok bekledim. İki kaptanlık birden yorucu gerçekten. @deli bir dombili kaptanım olur derse sen bizim kaptanimiz ol...migiyi oraya ekleyelim. Bugün saat ikiye kadar telefonu elimden bırakamadım. Tüm işlerim kaldı , yemek yok. Pazardan geldim mutfağı kimse görmek istemez. Aciyin banaAa bende gelemeyince benim adıma seçiyor sandımdı Elhan
Hedefim 74 inşallahCanım Yeni yıl listemizde güncel kilomuz yok.
17 Kasımda hazırlandı ve o hafta kaç kiloysak , başlangıç için o yazıldı.
Yeni yıl kilosu içinde hedefin ne ise karşısına o yazılacak ? Yeni yıla yani 1 ay sonra ki hedeflediğin kilo kaç ?
Tamam kuzum. Yeni tabloyu hazırlarken eklerim. Teşekkür ederim.Tartıldım abla atmıştım
Angara simidini gömdümsen ne ödülledin bakalım kaptanım dökül hele dökül
benim için hiç sıkıntı yok kaptanellam seni zorlayacaksa Ellssa mavi takım kaptanı olsunTatlım çok bekledim. İki kaptanlık birden yorucu gerçekten. @deli bir dombili kaptanım olur derse sen bizim kaptanimiz ol...migiyi oraya ekleyelim. Bugün saat ikiye kadar telefonu elimden bırakamadım. Tüm işlerim kaldı , yemek yok. Pazardan geldim mutfağı kimse görmek istemez. Aciyin bana
ohhhh yarasın yarasın misss missss canın çekerse hergün ye çekinme canım aç kalmana dayanamam kahrolurumAngara simidini gömdüm
hayırlı olsun inşallah bol eksili olsun her iki takımada ama şansınız ne kadar var onu bilemiyorum neyse
Yerim seni.benim için hiç sıkıntı yok kaptanellam seni zorlayacaksa Ellssa mavi takım kaptanı olsun
Ne kusuru ablacım sorun değilBildirim olmadığı için gözümden kaçmış.
Senin takımda olsun canım. -Hayal bebeğim kusura bakma olur mu?