• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Peki şey sorsam sizlere kızlar bu bilinen markaların meyve protein barları felan var diyette nekadar sağlıklı? Hani tatlı krizleri felan için iyi bir seçenek mi sizce hata mı olur?
merhaba, hoşgeldin :KK60:

paketli olan her tür gıdanın sağlıksız olduğunu söylüyor diyetisyenler

elinin altında sürekli hurma bulundur canım, içine cevizle mis gibi tatlı oluyor

ya da cennet hurması, kakao ile karıştırıp güzel bir tatlı haline getirebilirsin :KK60:

38 saatlik açlıktan sonra bol limonlu roka salatasi yedim.
Bugün eşimin canı döner istiyormuş ama ben tabi ki yemeyecem. Ayarik yok benim öyle tadımlık fln bilmem😭 birazdan yiyecem bı seyler
16.00
2. Haşlanmış ,yumurta bir dilim peynir, 5 zeytin ,küçük bir domates.
1 mandalina
Ve kapatacam günü inşallah.
Bugün öğretmen arkadaşlarla akşam buluscaz . Tatliciya gidiyoruz ama ben sadece Türk kahvemi icecem kaptanım gözüm yaşlı😭🥰 @deli bir dombili
Uzun açlıktan sonra protein önerilmez tuz hiç önerilmez. Kana karışacağı için ve bir de bağırsaklar kitlenmesin diye böyle.
Ben mesela bugün 36 saat aç kaldım.
Sabah 8 de limon suyu ile su karışımı içtim 1 bardak.
Saat 10:00 da 1 elma yedim
Saat 12:00 de tuzsuz limonlu yağlı salata yedim.
Akşam da marul yıkayıp yemeyi düşünüyorum

uzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben
Çok doğru :super:

Peki şey sorsam sizlere kızlar bu bilinen markaların meyve protein barları felan var diyette nekadar sağlıklı? Hani tatlı krizleri felan için iyi bir seçenek mi sizce hata mı olur?
benim bildiğim kadarı ile şeker oranları yüksek olanlar var şeker pek faydalı değil bilirisniz ki imkanınız varsa direk yaş meyve yanına kuruyemiş yeseniz daha faydalı diye düşünüyorum ama imkanınız yoksa şeker oranalrına bakarak tercih edebilirisniz benim fikrim

Bugün ödülünüz nedir kızlarrr dökülün heleeee

lunch-dinner.gif
Dünden kalan yarım piliç 😂😂😂

Uzun açlıktan sonra protein önerilmez tuz hiç önerilmez. Kana karışacağı için ve bir de bağırsaklar kitlenmesin diye böyle.
Ben mesela bugün 36 saat aç kaldım.
Sabah 8 de limon suyu ile su karışımı içtim 1 bardak.
Saat 10:00 da 1 elma yedim
Saat 12:00 de tuzsuz limonlu yağlı salata yedim.
Akşam da marul yıkayıp yemeyi düşünüyorum
aynen canım bende hep uuzn oruçtan sonra bu şekilde olması gerektiğini okudum hayvansal olmayan beslenme diye bol eksili olsun canım inşallah

listede adın yoktu kuuzm yoksa almaz olurmuyuz seni sen benim takımımım onur konuğu ol bu hafta kabul edersen tabi Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ım kaptanımda kabul ederse başımın üstendesin :KK200: :KK200: :KK25:
Bildirim olmadığı için gözümden kaçmış. :olamaz:
Senin takımda olsun canım. -Hayal -Hayal bebeğim kusura bakma olur mu?
Wilma11 Wilma11 yarın tartı bildirimi yaparsan seni de kendi takımıma alayım. İster misin :KK68:Eski üyeleri hazırlık bölümünde bekletiyoruz.

Bildirim olmadığı için gözümden kaçmış. :olamaz:
Senin takımda olsun canım. -Hayal -Hayal bebeğim kusura bakma olur mu?
Wilma11 Wilma11 yarın tartı bildirimi yaparsan seni de kendi takımıma alayım. İster misin :KK68:Eski üyeleri hazırlık bölümünde bekletiyoruz.
hoşgeldin kırmızı takıma -Hayal -Hayal bol eksili bir hafta olsun inşallah :KK9: :KK9: :KK9:

afiyet bal olsun hiç canını sıkma yediysem canıma deysin de her yediğim bir dakikada kilo olmuyora ya yarın biraz dikkat et hiç bişi olmaz erir gider
Sağol canım kilo yapabilecek bir durum yada yarına dengelemeye gerek kalacak bir durum yok zaten bu günden dengelenmiş durumda :KK66:
Hem günün toplamındaki kalorim çok düşük , hem de çok yüksek tempo spor yaptım :KK66: eridi bile 😄

Back