Rica ederiz tatlım benim.Çok teşekkür ederim kaptanim sayenizdebu arada lütfen kusura bakmayın menu paylaşımı falan sürekli unutuyorum.aslinda yoğun bir süreçten de geçiyorum.ogretmenim çalışıyorum üç çocuk var ayrıca bu aralar müfettişler gelecek evraklar vs ...bir süre daha pasif olucam ama diyetime dikkat ediyorum onda sorun yok
Ya ben anaokulundayim.diger anaokullarıni gezmisler haftaya bize gelecekler büyük ihtimalle.evet ben çok stres yapıyorum ya maalesef...Müfettişler ilk dönem teftişe gelmezler canım stres yapma. Bizim de bu sene teftiş senemiz. Elde avucta birşey yok. Yeni yeni dosyalari oluşturmaya başladım.
Kaçamak da oluyor ama. Kaçamak sonrası ceza vermek gerek.Biz aç kalalım diyetisyenler aç kalmasın
Eski kafaliyim gibi ama paranızı kendinize yatırım yapın.Kacamak yapma , doyuncaya kadar sağlıklı beslen biraz da yürü hepsi bundan ibaret der geçerim.
İlk dönem rehberlik amaçlı gelirler canım. Sınıflara çok bakmazlar. Eski düzene geri dönüldü denildi ama daha sınıflara giren de yok. Sağolsun müdürüm da sınıftan çıkmıyor. Genel olarak sınıfın durumunu biliyorYa ben anaokulundayim.diger anaokullarıni gezmisler haftaya bize gelecekler büyük ihtimalle.evet ben çok stres yapıyorum ya maalesef...
Canım ben de 78_79 arası girdim her iki doğumuma daiki doğuma 60lar harika canım ben doğuma 90 kilo ile girmişitm :)
Walk walk LeslieNe demek canim. Ama durmak yok. Hazır vermeye başlamışken araya başka şeyler sokma bence
Ahhh ahhhh yürüyüş yapamıyorum. Hava buz gibi
Teşekkür ederim canımİki doğum yapıp 60 larda kalmak süper bence maşallahın var
Ya gerçekten mi çok iyi oldu ya o zaman herşeyi dört dörtlük yapmaya calismayayim.İlk dönem rehberlik amaçlı gelirler canım. Sınıflara çok bakmazlar. Eski düzene geri dönüldü denildi ama daha sınıflara giren de yok. Sağolsun müdürüm da sınıftan çıkmıyor. Genel olarak sınıfın durumunu biliyor
Tatlım maşallah
Benimde eşim beni çok yoldan çıkarıyor sorma ama çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim gerçekten 20 kilo veren bunuda verir bence halledersin sen devamBen 2 sene önce 90 kiloyu görüp diyetisyenle 72 73 e kadar düşmüştüm o dönem çene ameliyatı olmuştum bide 3 haftaya yakın bi şey yiyememiştim onunda etkisi var tabi diyetisyeni bırakınca yavaş yavaş 79 a çıktım maalesef bi 68 e düşsem yeter boyum 175 ama işte istikrarlı değilim eşimin yüzünden
Kaçamaktan kaçmak zor bir defa yaptıysak devamı gelmesin. Ona göre planımızı yapar yolumuza devam ederiz.Kaçamak da oluyor ama. Kaçamak sonrası ceza vermek gerek.
Teşekkür ederim bitanemAaa bizi çıkarmadı bakiyi alisverisler
Aynenn canım kaptanım dediğin gibi dünkü 1 dilim baklava da olmasaydı ama yenik düştüm
Vay vay gozlerneler görüyor tebrikler canım benim
Hakeetin kankişim afiyet olsun
Teşekkür ederimKalbim güm güm gözlerim dürbün
Tebrikler bademim.
Tebrikler safişim.Günaydın hayırlı cumalar bu hafta aktif olamadım ev çocuklar ve biraz da baş ağrısı bitkinlik oldu stresli de bir hafta geçirdim o yüzden bildirimler aksadı lakin diyetimi bozmadım
Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.75
Bugün 63.65
Fark -1.100 gr
Elhan @Beth18
Eki Görüntüle 3344199
Süpersin canim çok iyi vermişsin tebrikler
Leslie kuş aylarının vazgeçilmesi walk walk walkNe demek canim. Ama durmak yok. Hazır vermeye başlamışken araya başka şeyler sokma bence
Ahhh ahhhh yürüyüş yapamıyorum. Hava buz gibi
Hahahaha bakk o kesin hepte öyle denk gelirr yaaaa vallahi unuttum biliyomusunn sabah soyunup tartılcaktımm kızıkam mama diyip mutfağa koştuk aklımdan çiktı oandada bende kahvaltı edince aklıma geldii iş işten geçtiHani tartılcaktın sen ? Kaçsın
Gün gelir devran döner canm bir bakarsın sen verirken hayalkuran hamile kalıp kilo almaya başlar
Hosgeldin canim 80ler ligine süpersin
İstikrarlı hatunum benim.
Bebişimmm belkidee öylee 2 kiko almışım bugüne kadar ayda 1 kilo almam lazım normalde cabuk alırsam doktor glukoz yapcak ensondasen almıyorsun, bebişimize alıyorsun, sen sağlıklı kilolarını al ki sağlıklı bir bebiş gelsin aramıza
sonrası kolayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?