• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkür ederim kaptanim sayenizde :KK200: bu arada lütfen kusura bakmayın menu paylaşımı falan sürekli unutuyorum.aslinda yoğun bir süreçten de geçiyorum.ogretmenim çalışıyorum üç çocuk var ayrıca bu aralar müfettişler gelecek evraklar vs ...bir süre daha pasif olucam ama diyetime dikkat ediyorum onda sorun yok
Rica ederiz tatlım benim. :KK37:
Sık sık etiket yapayım seni. :KK53: Kolaylıklar seninle olsun. Bildirimini unutmadığın için ben de teşekkür ederim. :KK60:

Müfettişler ilk dönem teftişe gelmezler canım stres yapma. Bizim de bu sene teftiş senemiz. Elde avucta birşey yok. Yeni yeni dosyalari oluşturmaya başladım.
Ya ben anaokulundayim.diger anaokullarıni gezmisler haftaya bize gelecekler büyük ihtimalle.evet ben çok stres yapıyorum ya maalesef...

Ya ben anaokulundayim.diger anaokullarıni gezmisler haftaya bize gelecekler büyük ihtimalle.evet ben çok stres yapıyorum ya maalesef...
İlk dönem rehberlik amaçlı gelirler canım. Sınıflara çok bakmazlar. Eski düzene geri dönüldü denildi ama daha sınıflara giren de yok. Sağolsun müdürüm da sınıftan çıkmıyor. Genel olarak sınıfın durumunu biliyor

Ne demek canim. Ama durmak yok. Hazır vermeye başlamışken araya başka şeyler sokma bence

Ahhh ahhhh yürüyüş yapamıyorum. Hava buz gibi
Walk walk Leslie 👈🤪 istersen senin için yapar eşlik ederim. Haberlesir uygun saatinde yaparız etiketleşiriz. :KK19:

İlk dönem rehberlik amaçlı gelirler canım. Sınıflara çok bakmazlar. Eski düzene geri dönüldü denildi ama daha sınıflara giren de yok. Sağolsun müdürüm da sınıftan çıkmıyor. Genel olarak sınıfın durumunu biliyor
Ya gerçekten mi çok iyi oldu ya o zaman herşeyi dört dörtlük yapmaya calismayayim.
Zaten yetistirmem de nerdeyse teşekkür ederim bilgi için.senin branş ne?

Ben 2 sene önce 90 kiloyu görüp diyetisyenle 72 73 e kadar düşmüştüm o dönem çene ameliyatı olmuştum bide 3 haftaya yakın bi şey yiyememiştim onunda etkisi var tabi diyetisyeni bırakınca yavaş yavaş 79 a çıktım maalesef bi 68 e düşsem yeter boyum 175 ama işte istikrarlı değilim eşimin yüzünden 😏
Benimde eşim beni çok yoldan çıkarıyor sorma ama çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim gerçekten 20 kilo veren bunuda verir bence halledersin sen devam

Kaçamak da oluyor ama. Kaçamak sonrası ceza vermek gerek.
Kaçamaktan kaçmak zor bir defa yaptıysak devamı gelmesin. Ona göre planımızı yapar yolumuza devam ederiz. :KK60: Cezamiz bir daha yememek olsun. :KK62:ödül yok deriz bak bu da güzel ceza :KK53:

Aaa bizi çıkarmadı bak 😀iyi alisverisler

Aynenn canım kaptanım dediğin gibi dünkü 1 dilim baklava da olmasaydı ama yenik düştüm

Vay vay gozler👀👀neler görüyor tebrikler canım benim

Hakeetin kankişim afiyet olsun
Teşekkür ederim bitanem 🥰❤️ canım kankişim. :KK60:

Hani tartılcaktın sen ? Kaçsın 😅
Gün gelir devran döner canm bir bakarsın sen verirken hayalkuran hamile kalıp kilo almaya başlar🤣
Hahahaha bakk o kesin hepte öyle denk gelirr yaaaa vallahi unuttum biliyomusunn sabah soyunup tartılcaktımm kızıkam mama diyip mutfağa koştuk aklımdan çiktı oandada bende kahvaltı edince aklıma geldii iş işten geçti :D

sen almıyorsun, bebişimize alıyorsun, sen sağlıklı kilolarını al ki sağlıklı bir bebiş gelsin aramıza :KK60:

sonrası kolayy :halay:
Bebişimmm belkidee öylee 2 kiko almışım bugüne kadar ayda 1 kilo almam lazım normalde cabuk alırsam doktor glukoz yapcak ensonda 🤣🤣

Back