• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım tebrikler. :KK9: :KK9:
Menülerde mercimek köftesi veya bulgur pilavı gördüğümde istemsiz bir gerilirim. İstisnalar yok değil tabi ama buna güvenmek risk almak büyük cesaret. Canın çok çektiği zaman cuma gününe ye bundan sonra inşallah 🥰.

Eksin çok güzel , 1000 olabilirdi unutma bunu da :KK60::dua::KK200:
Evet canim valla bu hafta biraz depresyon hatasıydı bazı sıkıntılar yaşadım ben depresyona girince yemeğe vuruyorum ama enazindan cumaya taşıyacağım bu tarz durumlarda kaptan teşekkür ederim okadar emek veriyorsun bende elimden geleni yapacam u ay rekor kıracağım pazartesi beni görün 🥰

Yakın zamanda aldıgım bir kilo değil aslında 2 doğum yaptım. Hep bu kılo civarında sabit kaldım. Yazın 60 a kadar düştüm ama yine aldım. Detoks hiç yapmadım ama faydası olacaktır deneyeyim 😍
iki doğuma 60lar harika canım ben doğuma 90 kilo ile girmişitm :) :KK48: :KK48: :KK48:

Sende 3 ay önce 79 mussun canım az önce gördüm neysek sen 1 yıl olmadannkilo vermeye başlamışsın 🤣
Ben 2 sene önce 90 kiloyu görüp diyetisyenle 72 73 e kadar düşmüştüm o dönem çene ameliyatı olmuştum bide 3 haftaya yakın bi şey yiyememiştim onunda etkisi var tabi diyetisyeni bırakınca yavaş yavaş 79 a çıktım maalesef bi 68 e düşsem yeter boyum 175 ama işte istikrarlı değilim eşimin yüzünden 😏

aynen adım yarısı yada spor yarışı
kilosu yakın olanlardan ikili kapışma olabilir
yapmak isteyenler uzun oruç yada su orucu yapabilirz.
detoks belirletip hep birlikte yapıp kim çok verecek olabilir vb vb. ben her fikre açığım yeterki gaza gelelim motive olalım
Çok iyi olur bu çok isterim ben 💃

Eklentiler

• IMG_20231201_112654.jpg
    IMG_20231201_112654.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 27
Back