Superrrrr tebriklergeçen hafta ile bu haftayı yan yana koymak istedim benim için ciddi bir adım oldu 3 haftadır sabit sabit derken 3 haftanın meyvesini bu hafta topladım şükür
geçen cuma 70,4
bugun 67,5
fark -2900
çok şükür
Elhan
@Beth18
Eki Görüntüle 3344180 Eki Görüntüle 3344179
İnşallah canım bu sefer çok kararlıyım kendimi kasmadan kısmadan dozunda yiyerek kilo verecemdoğru diyorsunn balımm, hem de reglim bitmiş olacak inşallah bi güzellik yapar belki vücudum bana
inşallahh
sağol canımm benimm, sağlıkla sen de kavuşacaksın bu kilolara
tebrikler canımm
en doğrusu en kalıcısı böyle oluyor canımİnşallah canım bu sefer çok kararlıyım kendimi kasmadan kırmadan dozunda yiyerek kilo verecem
Tebrikler canımgeçen hafta ile bu haftayı yan yana koymak istedim benim için ciddi bir adım oldu 3 haftadır sabit sabit derken 3 haftanın meyvesini bu hafta topladım şükür
geçen cuma 70,4
bugun 67,5
fark -2900
çok şükür
Elhan
@Beth18
Tebrikler canım
Eksi olsun bizim olsun canım
60' lar ligine hoş geldin tatlım.geçen hafta ile bu haftayı yan yana koymak istedim benim için ciddi bir adım oldu 3 haftadır sabit sabit derken 3 haftanın meyvesini bu hafta topladım şükür
geçen cuma 70,4
bugun 67,5
fark -2900
çok şükür
Elhan
@Beth18
tesekkür ederim canım benim darısı sana diyeceğim ama senin kilon güzel maşallahmaşallah bu nasıl bir eksiitebrik ederim canım
Kalbim güm güm gözlerim dürbün
Hoşbulduk canım umarım en kısa sürede olmak istediğimiz kilolara erişiriz.. Bu ayı iyi değerlendirelim maksimum seviyede kilo verelim inşallaholmak istediğim kilo ile gelen bir harika daha kilon çok güzel ben gibi bir dombiliye göre hoş geldin canım
tesekkür ederim canım kaptanım hep birlikte oldu geçen hafta dagılmıştım resmen artık sabit sabit siizn desteginiz ile 60 lar geldi darısı 50 lere inaşllah hep birlikte60' lar ligine hoş geldin tatlım.
Tebrikler. Nasıl sevindim nasıl sevindim.
inşallah canım hep beraber senin hedef kaç inşallahHoşbulduk canım umarım en kısa sürede olmak istediğimiz kilolara erişiriz.. Bu ayı iyi değerlendirelim maksimum seviyede kilo verelim inşallah
canımm ister 3 haftanın ister 3 ayın eksisi olsun, nihayetinde eksisin, verdiğin hiçbir kiloyu hatta gramı küçümseme sakın, onlar birikip birikip kocaman kocaman kilolar olup akıp gidiyor vücudumuzdantesekkür ederim canım benim darısı sana diyeceğim ama senin kilon güzel maşallah
3 haftadır sabittim canım bu hafta kırdı kiloyu aslında 3 haftanın eksiis ama tartıya u hafta yansıyabildi bu hafta bide tam dikkat ettim her hafta biraz sallıyordum bişi olmaz diye
Canım tebrikler.
aynen canım geçen hafta bunun azmi ile devam ettim yoksa bırakıyordum inan olmuyor hep aynı diye diye birike birike olacak diye siizn desteginizle iyiki varsınızcanımm ister 3 haftanın ister 3 ayın eksisi olsun, nihayetinde eksisin, verdiğin hiçbir kiloyu hatta gramı küçümseme sakın, onlar birikip birikip kocaman kocaman kilolar olup akıp gidiyor vücudumuzdan
Her gram eksimizde hepimizin tuzu olduğunu biliyorum.tesekkür ederim canım kaptanım hep birlikte oldu geçen hafta dagılmıştım resmen artık sabit sabit siizn desteginiz ile 60 lar geldi darısı 50 lere inaşllah hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?