• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah :KK60:

sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin :KK60::KK200:

çok geçmiş olsun canım

eksin de şahane :KK9::KK36:

hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım :KK36:

sağol cancağızımm :KK36:

haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi :KK36:

evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında :KK43:
Oluyor canım sıkıntı yok. Bende dün 71.95 i görmüştüm. Ama bugün artı çıktım.

Cansınn ama senn:KK68: Sağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim.:dua: İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış🫠 🤣
iddia süperr ve kazanan belli, eşin paracıklarını hazırlasın :halay: :halay:

yıl hedefi verirken tabi benim izin alma planım yoktu sonradan araya o girince işler değişti kuzum . Benim yeni yıl hedefimi sana zahmet 69,4 olarak düzenleye bilirmiyiz sana zahmet kuzum . 1ayda dişimi sıkarsam 3,5 kilo civarı verebilirim Ve yeni yıla 60'larda girebilirim diye düşünüyorum.
bence 68,9 bile olsa 68'i görürsün canımcımm 4 haftada :KK36:

Geçen Cuma:59.8
Bu hafta:59.6
Fark: 200

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sibel_84 sibel_84
20231201_093416.jpg

Tatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik. :KK70:o İzmir'de deyince bayağı bir güldük kapıda. Eve gelince tartilirim . :super:
Waaaawww yürüyüş. Tartı öncesi kilo kaybı demek.

sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin :KK60::KK200:

çok geçmiş olsun canım

haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi :KK36:

evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında :KK43:
Evrene olumlu mesaj gönderelim. Dur bakalım bir haftamiz var her şey mümkün :dua::KK200:

çok geçmiş olsun canım

Hosbuldum teşekkür ederim insallah💕

-Hayal -Hayal Canım hadi nerdesin gel bak ben de geldim bu gün yeni yıla girmemize tam tamına 1 ay var hadi yeni yıla kaç kilo ile girmek istediğimizide yazıyoruz kuzum . Bildirim yaparken yeni yıl hedefinide yazarsın :KK66:
Bebitom tuvaletim gelsin öyle resim atıyım dedim 🤓 nasıl kilo hedeflerimizi mi yazalım

Kankişim çıkalım. Ama biraz geç tartil. Kahvaltıni yapmadan az önce. :KK60:
Anlasildi kaptanım
Düne göre +400
Geçen cuma:73.55
Bugun. :72.35
Fark. :-1.200 gram

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Beth18 Beth18 🥰

Eki Görüntüle 3344152
Kuş yuvaya döndü hosgeldin canım
Haftaya 5 li rakamlarla gelirsin tebrikler
Günaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum 🤓
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Ahhh bu 65 ve 64 bir türlü bende kıramıyorum yaa çok zor
Tatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik. :KK70:o İzmir'de deyince bayağı bir güldük kapıda. Eve gelince tartilirim . :super:
Ayyyy ilahi kankişim çok güldüm🤣🤣🤣 buluştuk ele ele yürüdük yaaaa
Benim 8.bin adım cepte

Hoş bulduk kuzucummm :KK74: beni 60lar liginde karşılaman şahane 🤩 Ben de hemen başlayayım ki yanına gelebileyim 🤗
01 Aralık başlamak için tam zamanı 🎊🎄 Yeni yıla bu gün tam 1 ay kaldı 🎄 1 ayda 3,5 kilo daha vermem lazım.
yapabileceğinizi biliyoruz herpimiz yeterki iste ve başla :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Back