• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah :KK60:

sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin :KK60::KK200:

çok geçmiş olsun canım

eksin de şahane :KK9::KK36:

hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım :KK36:

sağol cancağızımm :KK36:

haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi :KK36:

evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında :KK43:
Oluyor canım sıkıntı yok. Bende dün 71.95 i görmüştüm. Ama bugün artı çıktım.

Elhan Elhan hocam seni merak ediyorum naptın diye? :KK70: :KK70: :KK70:
Tatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik. :KK70:o İzmir'de deyince bayağı bir güldük kapıda. Eve gelince tartilirim . :super:

Cansınn ama senn:KK68: Sağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim.:dua: İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış🫠 🤣
iddia süperr ve kazanan belli, eşin paracıklarını hazırlasın :halay: :halay:

yıl hedefi verirken tabi benim izin alma planım yoktu sonradan araya o girince işler değişti kuzum . Benim yeni yıl hedefimi sana zahmet 69,4 olarak düzenleye bilirmiyiz sana zahmet kuzum . 1ayda dişimi sıkarsam 3,5 kilo civarı verebilirim Ve yeni yıla 60'larda girebilirim diye düşünüyorum.
bence 68,9 bile olsa 68'i görürsün canımcımm 4 haftada :KK36:

Geçen Cuma:59.8
Bu hafta:59.6
Fark: 200

Elhan Elhan
sibel_84 sibel_84
20231201_093416.jpg

Tatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik. :KK70:o İzmir'de deyince bayağı bir güldük kapıda. Eve gelince tartilirim . :super:
Waaaawww yürüyüş. Tartı öncesi kilo kaybı demek.

sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin :KK60::KK200:

çok geçmiş olsun canım

haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi :KK36:

evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında :KK43:
Evrene olumlu mesaj gönderelim. Dur bakalım bir haftamiz var her şey mümkün :dua::KK200:

çok geçmiş olsun canım

Hosbuldum teşekkür ederim insallah💕

-Hayal -Hayal Canım hadi nerdesin gel bak ben de geldim bu gün yeni yıla girmemize tam tamına 1 ay var hadi yeni yıla kaç kilo ile girmek istediğimizide yazıyoruz kuzum . Bildirim yaparken yeni yıl hedefinide yazarsın :KK66:
Bebitom tuvaletim gelsin öyle resim atıyım dedim 🤓 nasıl kilo hedeflerimizi mi yazalım

Kankişim çıkalım. Ama biraz geç tartil. Kahvaltıni yapmadan az önce. :KK60:
Anlasildi kaptanım
Düne göre +400
Geçen cuma:73.55
Bugun. :72.35
Fark. :-1.200 gram

Elhan Elhan Beth18 Beth18 🥰

Eki Görüntüle 3344152
Kuş yuvaya döndü hosgeldin canım
Geçen hafta: 61,10
Bugün: 60,95
Fark: 150 gr
Yüzde: 0,25

Elhan Elhan
sibel_84 sibel_84

Eki Görüntüle 3344155
Haftaya 5 li rakamlarla gelirsin tebrikler
Günaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum 🤓
Elhan Elhan
Ahhh bu 65 ve 64 bir türlü bende kıramıyorum yaa çok zor
Ayyyy ilahi kankişim çok güldüm🤣🤣🤣 buluştuk ele ele yürüdük yaaaa
Benim 8.bin adım cepte

Hoş bulduk kuzucummm :KK74: beni 60lar liginde karşılaman şahane 🤩 Ben de hemen başlayayım ki yanına gelebileyim 🤗
01 Aralık başlamak için tam zamanı 🎊🎄 Yeni yıla bu gün tam 1 ay kaldı 🎄 1 ayda 3,5 kilo daha vermem lazım.
yapabileceğinizi biliyoruz herpimiz yeterki iste ve başla :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Back