• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecen cuma 73.9
Bugün 73.00
Fark -900
IMG_20231201_091702.jpg
🤩🤩🤩🤩🤩🤩

doğru diyorsunn balımm, hem de reglim bitmiş olacak inşallah bi güzellik yapar belki vücudum bana :halay: :KK36:

inşallahh :KK36:

sağol canımm benimm, sağlıkla sen de kavuşacaksın bu kilolara :dua::KK36:
İnşallah canım bu sefer çok kararlıyım kendimi kasmadan kısmadan dozunda yiyerek kilo verecem

maşallah bu nasıl bir eksii :KK9: :nazar: :nazar: tebrik ederim canım :KK19::KK60:
tesekkür ederim canım benim darısı sana diyeceğim ama senin kilon güzel maşallah
3 haftadır sabittim canım bu hafta kırdı kiloyu aslında 3 haftanın eksiis ama tartıya u hafta yansıyabildi bu hafta bide tam dikkat ettim her hafta biraz sallıyordum bişi olmaz diye

olmak istediğim kilo ile gelen bir harika daha kilon çok güzel ben gibi bir dombiliye göre hoş geldin canım
Hoşbulduk canım umarım en kısa sürede olmak istediğimiz kilolara erişiriz.. Bu ayı iyi değerlendirelim maksimum seviyede kilo verelim inşallah😍

60' lar ligine hoş geldin tatlım. :KK9::KK9:
Tebrikler. Nasıl sevindim nasıl sevindim. :KK73::KK73:
tesekkür ederim canım kaptanım hep birlikte oldu geçen hafta dagılmıştım resmen artık sabit sabit siizn desteginiz ile 60 lar geldi darısı 50 lere inaşllah hep birlikte

tesekkür ederim canım benim darısı sana diyeceğim ama senin kilon güzel maşallah
3 haftadır sabittim canım bu hafta kırdı kiloyu aslında 3 haftanın eksiis ama tartıya u hafta yansıyabildi bu hafta bide tam dikkat ettim her hafta biraz sallıyordum bişi olmaz diye
canımm ister 3 haftanın ister 3 ayın eksisi olsun, nihayetinde eksisin, verdiğin hiçbir kiloyu hatta gramı küçümseme sakın, onlar birikip birikip kocaman kocaman kilolar olup akıp gidiyor vücudumuzdan :KK60: :KK36: :KK36:

canımm ister 3 haftanın ister 3 ayın eksisi olsun, nihayetinde eksisin, verdiğin hiçbir kiloyu hatta gramı küçümseme sakın, onlar birikip birikip kocaman kocaman kilolar olup akıp gidiyor vücudumuzdan :KK60: :KK36: :KK36:
aynen canım geçen hafta bunun azmi ile devam ettim yoksa bırakıyordum inan olmuyor hep aynı diye diye birike birike olacak diye siizn desteginizle iyiki varsınız :KK200: :KK200: :KK200:

tesekkür ederim canım kaptanım hep birlikte oldu geçen hafta dagılmıştım resmen artık sabit sabit siizn desteginiz ile 60 lar geldi darısı 50 lere inaşllah hep birlikte
Her gram eksimizde hepimizin tuzu olduğunu biliyorum. :KK19: Dagilsak da düşsek de desteğimizin olduğunu bilmek bize güven veriyor. Bu yolda yalnız değiliz. :KK5:

sadece tartı değil görünüşümüde yansıda herkes verdin kilo belli oluyor diyor kıyafetlerimden belli oluyor kocam bile sabah sarılınca maşalalh son 1,5 yılın en ince halindesin dedi bu gaz beni bir hafta daha götürür haftaya allah kerim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ilk başaldığımda 29 ekimmiş 75,5 mişim geçmişe 1 ayda -8 oldu benim için çok iyi bir başarı böyle gitse keşek her ay ama azalıyor zamanla ister istemez hedef yılbaşı yine 1 ay var min 5,5 kilo hadi inşallah

Back