• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vayy kaptanim maşallah 🧿🧿
Düne göre artidayim ama . Dün yediğim yemek çok tuzlu idi. O yüzden çeyrek yiyebildim. Ona rağmen ödem tuttum.
Eksi mi eksi . Tebrikler canım
Selamlar herkese.
Kızım hastaydı giremiyorum. Bu hafta takımlara girmeyeyim ben. Bildirim yapıp kaçıyorum.

Geçen hafta 76,2
Bu hafta 75
Fark 1,2
%1,57

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sibel_84 sibel_84
Tebrik ediyorum canım. Verislerin devam etsin.

🥰 Ben de size katılmadan önce kendi diyetime başlangıç tarihimi ve kilomu biliyordum hatta bir kaç hafta önce 2 ayım dolunca yazmıştm 10 kilo gitmiş diye ve size geleli ise şu günler de 2. ayım dolacak gibi hatırlıyordum doğruymuş 🤩 listeye gireli tam şimdi sizle 2. Ayımı doldurmuşum 🤗 sizlede 2 ayda 7 kilo gitmiş süper :KK36: :nazar: şimdi kaydedeyim bende bunu bakalım 1ay sonra 3. Ayımı bitirirken ne olacak :KK76:
Eline ,emeğine sağlık Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Kaptancım ❤💐💋
Keyifli, bol eksilerin sevincini birlikte yaşamak nasip olsun tatlım. :dua: :KK60:

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Tatlışım çok güzel bir menü. :KK9:
Afiyet olsun. İlk kez yarım ekmek görüyorum. Yediklerin harika. Regle kafa atacak bir menü.:KK5:

Afiyet olsun bademim. :KK60:
Her şey çok güzel yerinde ve sağlıklı. :super:
Teşekkür ederim canım ❤️
Senin yorumların benim için çok kıymetli :KK60:
Dikkat yüksek doz motivasyon içerir :duduk:

Ama nasıl güzel bir kilo bu :KK14:
E eee tabi ki masallah. :nazar:
Hayırlı olsun bitanem 🥰 Kendini iyi hissettigin kiloya sağlıkla ulasmani dilerim. :dua::KK200:
Cansınn ama senn:KK68: Sağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim.:dua: İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış🫠 🤣

Mthn83 Mthn83 canım ben yeni yıl hedefi verirken tabi benim izin alma planım yoktu sonradan araya o girince işler değişti kuzum . Benim yeni yıl hedefimi sana zahmet 69,4 olarak düzenleye bilirmiyiz sana zahmet kuzum . 1ayda dişimi sıkarsam 3,5 kilo civarı verebilirim Ve yeni yıla 60'larda girebilirim diye düşünüyorum. 💝

Cansınn ama senn:KK68: Sağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim.:dua: İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış🫠 🤣
Şarjli süpürgeyi evde bil. :KK5:Var gücümüzle çalışacağız. :KK76:Eşler kaybetmeye mahkum. :KK62:şimdiden parasını biriktirmeye başlasın. :KK66:

Eki Görüntüle 3344156
Aslında dün gerçekten 98 idi tok karnına tabiki dünyaları yediysem artik :KK43: Haydi bismillah Allahim utandirma bu sefer nolur Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah :KK60:

Hoş bulduk kuzucummm :KK74: beni 60lar liginde karşılaman şahane 🤩 Ben de hemen başlayayım ki yanına gelebileyim 🤗
01 Aralık başlamak için tam zamanı 🎊🎄 Yeni yıla bu gün tam 1 ay kaldı 🎄 1 ayda 3,5 kilo daha vermem lazım.
sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin :KK60::KK200:

Selamlar herkese.
Kızım hastaydı giremiyorum. Bu hafta takımlara girmeyeyim ben. Bildirim yapıp kaçıyorum.

Geçen hafta 76,2
Bu hafta 75
Fark 1,2
%1,57

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sibel_84 sibel_84
çok geçmiş olsun canım

eksin de şahane :KK9::KK36:

hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım :KK36:

Casminim tebrikler. :KK9: Haftaya inşallah çıtırlar ligindesin. :dua:
sağol cancağızımm :KK36:

haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi :KK36:

Eksi mi eksi . Tebrikler canım
evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında :(

Back