Oluyor canım sıkıntı yok. Bende dün 71.95 i görmüştüm. Ama bugün artı çıktım.hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah
sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin
çok geçmiş olsun canım
eksin de şahane
hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım
sağol cancağızımm
haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi
evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında
Tatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik.
iddia süperr ve kazanan belli, eşin paracıklarını hazırlasınCansınn ama sennSağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim. İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış
bence 68,9 bile olsa 68'i görürsün canımcımm 4 haftadayıl hedefi verirken tabi benim izin alma planım yoktu sonradan araya o girince işler değişti kuzum . Benim yeni yıl hedefimi sana zahmet 69,4 olarak düzenleye bilirmiyiz sana zahmet kuzum . 1ayda dişimi sıkarsam 3,5 kilo civarı verebilirim Ve yeni yıla 60'larda girebilirim diye düşünüyorum.
Biraz daha bekle tatlım. Dersin yoksa tabi. Tekrar tartil olur mu?Oluyor canım sıkıntı yok. Bende dün 71.95 i görmüştüm. Ama bugün artı çıktım.
Waaaawww yürüyüş. Tartı öncesi kilo kaybı demek.Tatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik.o İzmir'de deyince bayağı bir güldük kapıda. Eve gelince tartilirim .
Okuldayim hocam ilk aramızı verdik bile.Biraz daha bekle tatlım. Dersin yoksa tabi. Tekrar tartil olur mu?
Tebrikler canım
Evrene olumlu mesaj gönderelim. Dur bakalım bir haftamiz var her şey mümkünhoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah
çok geçmiş olsun canım
eksin de şahane
sağol cancağızımm
haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi
evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında
Waaaawww yürüyüş. Tartı öncesi kilo kaybı demek.
Hosbuldum teşekkür ederim insallahhoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah
çok geçmiş olsun canım
eksin de şahane
sağol cancağızımm
Bebitom tuvaletim gelsin öyle resim atıyım dedim-Hayal Canım hadi nerdesin gel bak ben de geldim bu gün yeni yıla girmemize tam tamına 1 ay var hadi yeni yıla kaç kilo ile girmek istediğimizide yazıyoruz kuzum . Bildirim yaparken yeni yıl hedefinide yazarsın
Anlasildi kaptanımKankişim çıkalım. Ama biraz geç tartil. Kahvaltıni yapmadan az önce.
Kuş yuvaya döndü hosgeldin canım
Haftaya 5 li rakamlarla gelirsin tebrikler
Ahhh bu 65 ve 64 bir türlü bende kıramıyorum yaa çok zorGünaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum
Elhan
Ayyyy ilahi kankişim çok güldümTatlım Nergisim dışarı çıkalım dedi attım kendimi. Hatta eşim nereye deyince arkadaşa söz verdim yürüyeceğiz dedim , bizi dışarıda bulasacagiz zannetmiş saftirik.o İzmir'de deyince bayağı bir güldük kapıda. Eve gelince tartilirim .
İnşallahhhiddia süperr ve kazanan belli, eşin paracıklarını hazırlasın
bence 68,9 bile olsa 68'i görürsün canımcımm 4 haftada
Maşallah canım olmak istediğim kilodasın
yapabileceğinizi biliyoruz herpimiz yeterki iste ve başlaHoş bulduk kuzucummmbeni 60lar liginde karşılaman şahane Ben de hemen başlayayım ki yanına gelebileyim
01 Aralık başlamak için tam zamanıYeni yıla bu gün tam 1 ay kaldı 1 ayda 3,5 kilo daha vermem lazım.
olmak istediğim kilo ile gelen bir harika daha kilon çok güzel ben gibi bir dombiliye göre hoş geldin canım
doğru diyorsunn balımm, hem de reglim bitmiş olacak inşallah bi güzellik yapar belki vücudum banaEvrene olumlu mesaj gönderelim. Dur bakalım bir haftamiz var her şey mümkün
inşallahhHaftaya 5 li rakamlarla gelirsin tebrikler
sağol canımm benimm, sağlıkla sen de kavuşacaksın bu kilolaraMaşallah canım olmak istediğim kilodasın
evet benim içinde öyle. o yüzden bu hafta bir şeyleri değiştirmem gerekiyor.. 64 ü ucundan bile görsem çok iyi olacakAhhh bu 65 ve 64 bir türlü bende kıramıyorum yaa çok zor
maşallah bu nasıl bir eksiigeçen hafta ile bu haftayı yan yana koymak istedim benim için ciddi bir adım oldu 3 haftadır sabit sabit derken 3 haftanın meyvesini bu hafta topladım şükür
geçen cuma 70,4
bugun 67,5
fark -2900
çok şükür
Elhan
Beth18
Eki Görüntüle 3344180 Eki Görüntüle 3344179
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?