Tamam tatlım. Hemen gidip not edeyim nişan var diye.Elhan abla ben yarından sonra 1 hafta izinli olmak istiyorum. Bu hafta sonu bir nişan var. Bursa'ya gidip geleceğiz.
Bezelyeyi gerçekten de
Valla dayanamadım yedim fena ama 14.00 de yedim başka bisey yemiyecem ödem atıcı içecek ile yarına bisey kalmaz benceTatlım afiyet olsun. Bir tabak mercimek köftesi dört adetten fazlaysa perşembenin keyfi kaçacak diyim yani
Pek yolunda gibi görünmüyor bakacaz yarın geç tartilacamAfiyet olsun canımBezelye eksi umut edenleri yarı yolda bırakıyor. İnşallah her şey yolundadır tatlimm
İçmeye devam tatlım.Valla dayanamadım yedim fena ama 14.00 de yedim başka bisey yemiyecem ödem atıcı içecek ile yarına bisey kalmaz bence
Çok da geç olmasın yaniPek yolunda gibi görünmüyor bakacaz yarın geç tartilacam
Ben sadece menemen ve karışık kizartmada 1 ekmek yerdimBezelyeyi gerçekten de1 ekmek ile yemedin demi 1 dilim demek istedin galiba
11 nasıl iyimiÇok da geç olmasın yanimalum tablo işleri , hesap kitap
Ooo benim için çok iyi.11 nasıl iyimi
Bugün o işi yapacam içip güzelleşecegimİçmeye devam tatlım.
İçelim güzelleşelim.
Randevu sistemine mi geçtikOoo benim için çok iyi.12' ye de razıyım. Bir saat benden olsun.
Offf renge bak.Bugün o işi yapacam içip güzelleşecegim
Geç tartilirim deyince korktum canım.Randevu sistemine mi geçtikbana da saat 10:00 için randevu yazabilirsiniz
HibiskuOfff renge bak.Hibiskus mu fesleğen mi ? Afiyet olsun canım
İliğini kurutur insanın bu içecek maşallah maşallahHibisku
Tarçın
Kiraz sapı
Misir püsküllü
Yok yok yani kayısı da koyacaktır ama evde yoktu
Yarın göreceğiz bakalım kurulmuş mu kurulmamış miİliğini kurutur insanın bu içecek maşallah maşallah
Hadi bakalım . Yarın büyük gün o zamanTatlım açlık oruçları ayran detoksunu geçti.Masterfit ailesi tümden aç.
Ben dün en son beşte kapatıp bugün 12.30' da kahvaltı yaptığım için bilmeden dahil oldum.
Bakalım henüz kesin değil kaptanlık yarışı.Dombiliyi zor ikna etmişim hani olur da sonuçlardan sonra bulamazsam şimdiden önlemimi aldım. Herkes bir an önce kaptanini yerini bilsin değil mi ama takimlar kurulmadan stresim geçmiyor
Menü tehlikeli menü
Bezelye ve bir ekmek.
1 dilimHadi bakalım . Yarın büyük gün o zaman
Menü tehlikeli menü
Bezelye ve bir ekmek.
Bebegunn yesun senii napıyon aşkoBebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?