Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehheehh ıspanak mucvere sasirdim herseyin mucveri var maşallah
Benim yuruyusum bitmedi 1 saat sonra atacam benimde 10.000 i zor tamamladımGörev tamam yürüyüş ekibi sizler neler yaptiniz
Eki Görüntüle 3343915
Biri az su mu dedi tam benlikmis neredeyse hiç su içmiyorum bazen pazartesi olabilirYapabilirsen önce oruç sonra açlık çok şifalı. Vücut enerji açığını yağlardan ve hasta hücreleri eriterek kapatıyor. Ne kadar az su o kadar fayda.
Bende sıkıntı yok elhamdülillah
HuhuwwwAlmanya’da, küçük bir şehirdeyim, ismini yazmayım, tanınmak istemem
Aşağı Saksonya eyaletinde
Hahaha evett yokyokHehheehh ıspanak mucvere sasirdim herseyin mucveri var maşallah
Yakın olsamda gelsem kıızz mucver nasıldı beğendin mi gördüm resmini güzel görünüyorduMücver yedim aşkoo bana da gelsene ev temizlemeyee
Yaa farklı ülkedesin demek. Üzüldüm şimdiAlmanya’da, küçük bir şehirdeyim, ismini yazmayım, tanınmak istemem
Aşağı Saksonya eyaletinde
Anladim peki bu su diyeti mi?Sinameki tozu ve magnezyum sülfat oruca başlamadan önceki akşam içilmesi gerekiyor
ertesi sabah bağırsakları boşaltıp, açlık hissini en aza indirmek amaç
Çok güzel ben de aralıklı oruc yaptımEvet kaptanım inşallah devam edicem
Teşekkür ederiim inşallah
Yaa napıyım kilolara savaş açtım ama çok başaramıyorum if e başladım sen de gelsen ya artık
Yumurta yemekle iyi yapmışsın canım protein alman açısından ben de yemedim bir şey bugun21 saat oruçtan sonra 10:30 da bugün izin günüm evdeyim oğlumda kahvaltı yapsın diye peynirli omlet yaptım yanına kendime koca bir kase tuzsuz salata 3 adet zeytin yarım omlet yedim planım yarın öğlene diyestisyen randevusuna kadar bişi yememek ama evde olunca değişiyor bazen 67.9 geldim bu sabah pazartesiden itibaren 2,5 kilo oldu inşallah yarına 3 diyorum 3 haftanın acısın bu hafta çıkartıp yılbaşı hedefine odaklanmak istiyorum
Elhan Beth18
Daha iyiyim çok şükürTünaydın canım bugün nasılsın
Bende çayı içemiyorumÇaysız duramam ama kahveyi o kaşar aramıyorum
Acil şifalar dilerim
amin inşallah. bu sefer zorladı birazSağligina kavuşmani diliyorum.
Valla yapacağımda gözüm kesmiyorOyyyy kıyamam yakın olsak yapar getirirdim hemen
Evet, geri aynısı gelsin diye düşünülecekse takmanın ne gereği var, niye beni borca sokarlar26 yıl boyunca çalıştığım okullarda çocuğu olanlara , ev alanlara, evlenenlere , tayini cikanlara , sünnet düğünü yapanlara, son zamanlarda çocuğunu evlendirenlere hep altın taktik. Benim kasa boş ...Helal hoş olsun. Hiç borç gözüyle bakmadım utanırım yani...
Şunun şurasında 36 saate ne kalmışAçlik oyunları tüm hızıyla sürüyordu.
19 saat 33 dakika oruç tutmuşum.
kahvaltıyı 12.33 ' te yaptım zorunlu olarak
Saatte pazarlık yapanıda gördük çok şükür11 nasıl iyimi