• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim canımda mercimek köftesi, yaprak yada lahana sarması istiyor, yapacak gücüm yok
İyi ki yok diyecemtim ayıp olacak . Hep de yüksek kalorili şeyler canım😅 boşver say ki yedim 🙈
Açlık orucu yapan varmı diye sormamışmıydın canım?
O sen deyilmiydin?
Bak benimde kafam karıştı 😂
Hani uzakta aramayın, burdayım demek istemiştim
Hatlar karıştı 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Neyse tamam . Bi sorun yok yani. Şükür
Yeşil çay demeleyeyim hemen. Ya benim her an elimde ağzımda bı şeyler olması gerekiyormuş gibi bı durumum var maalesef yiyecek icecek. Azar azar yudumlarim bari onu limon da sikayim az
Ben de çok atıştırma seviyorum yaaa...o yüzden sağlıklı alternatif hafif birşeyler arıyorum hep.🤷
Pozitif insanlarla birlikte olmak büyük şans bizim için. Veli veliyi tekkede deli deliyi dakikada bulurmus :confused:Cekim gücümüz müthiş. :KK76:Hicbir zaman üye sayımız çok diye kimseyi geri cevirmedik . Hâlâ da öyle kapımız açık. Yüz kere tovbeni bozacagini bilsen de- ki bozma da -burada devam edebileceğini bil tatlım. :KK60:
Evet beni de çok sıcak karşıladınız :KK60:grupça sağolun
Mantıklı düşünmüşsün canim. Akşam belli saatten sonra içmemek lazım. Hem de uyku kalitesini düşürüyor. :super:
Evet ya ben de akşam yemeği sonrası pek içmem gece çok kalkıyorum o zaman.
26 yıl boyunca çalıştığım okullarda çocuğu olanlara , ev alanlara, evlenenlere , tayini cikanlara , sünnet düğünü yapanlara, son zamanlarda çocuğunu evlendirenlere hep altın taktik. Benim kasa boş ...:işsiz:Helal hoş olsun. Hiç borç gözüyle bakmadım utanırım yani...
Bu konuda öyle ince hesaplar yapanlar var ki ...hiç hoş olmuyor. Okul değişiyor kişiler değişiyor. Biraz nasip kısmet demek lazım. Her verdiğini geri alamazsın ki mümkün değil.
Açlik oyunları tüm hızıyla sürüyordu. :KK73::KK64:
19 saat 33 dakika oruç tutmuşum. :cool:
kahvaltıyı 12.33 ' te yaptım zorunlu olarak :-)
Tebrikler 💪
Valla dayanamadım yedim fena ama 14.00 de yedim başka bisey yemiyecem ödem atıcı içecek ile yarına bisey kalmaz bence 😩😩😩😩
Erken yemişsin 👍 inşallah hepsi gider.

İyi ki yok diyecemtim ayıp olacak . Hep de yüksek kalorili şeyler canım😅 boşver say ki yedim 🙈

Hatlar karıştı 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Neyse tamam . Bi sorun yok yani. Şükür

Ben de çok atıştırma seviyorum yaaa...o yüzden sağlıklı alternatif hafif birşeyler arıyorum hep.🤷

Evet beni de çok sıcak karşıladınız :KK60:grupça sağolun

Evet ya ben de akşam yemeği sonrası pek içmem gece çok kalkıyorum o zaman.

Bu konuda öyle ince hesaplar yapanlar var ki ...hiç hoş olmuyor. Okul değişiyor kişiler değişiyor. Biraz nasip kısmet demek lazım. Her verdiğini geri alamazsın ki mümkün değil.

Tebrikler 💪

Erken yemişsin 👍 inşallah hepsi gider.
Evet canım bu tarz şeyleri canım çok çekince erken yiyorum genelde sıkıntı olmuyor yarın yine olmaz umarım.

Ben de bitki çayını yaptım şimdi . Kiraz sapi,yeşil çay, limon var icerisinde. Ödem atmam lazım benim 😂@Elhan canım bu arada ben yarın çıkışa kadar okuldayim. Anca eve gelince 13 . 13.30 civarı tartilabilirim . Sorun olur mu ki?
o saate kadar birşeyler içmez misin?

en doğru sonucu sabah uyandığında alırsın canım, müsait olursan uyandığında tartıl

Bu arada orucumu da o saatlerde bitirmeyi düşünüyorum. Sabah evden 7 gibi cikiyorum o saatte bitirmektense bikac saat daha geç bitireyim dedim yanlış olur mu arkadaşlar?
orucu o saatlerde bitireceksen o zaman tartı için sıkıntı olmaz sanırım canım :KK60:

Tamam inşallah sabahın 6 7 sinde tek gözü kapalı giyinen ben tartilmayi unutmam🙈🤗
ayyy kıyamam :D

Bana dr susuz kalma dediği için geçtiğimiz ramazan oruç tutamadım, açlıkları da su içerek yapacağım, sen doktoruna sordunmu canım, sıkıntı çıkmasın
Yapabilirsen önce oruç sonra açlık çok şifalı. Vücut enerji açığını yağlardan ve hasta hücreleri eriterek kapatıyor. Ne kadar az su o kadar fayda.
Bende sıkıntı yok elhamdülillah

Back