Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

If ı nasıl yapıyorsun Geldim geldim cuma günü itibariyle başlıyorum Ben de veremedim ve hatta biraz aldım
Olsun buraya başlayınca verirsin tekrar
Oruç takibi uygulamasıyla 16-8 yapıyorum bazen daha erken yiyorum bazen daha geç yiyorum ama uygulama beni motive ediyor sen de deneyebilirsin
Sana da Allah kolaylık versin canım
Teşekkür ederim amin

Yani ben bu taki konusunda şöyle düşünüyorum durumu olmayandan beklemem ben ona şunu taktım.oda getirecek demem ama durumu olan kişi bence karşılığını vermeli

Waaaaooww ne zaman açlık orucuna başladınız. Hem de bensiz!!!!!

Bu ne azim. Belki ben kaptan olacağım
Tatlım açlık oruçları ayran detoksunu geçti.Masterfit ailesi tümden aç.
Ben dün en son beşte kapatıp bugün 12.30' da kahvaltı yaptığım için bilmeden dahil oldum.
Bakalım henüz kesin değil kaptanlık yarışı. Dombiliyi zor ikna etmişim hani olur da sonuçlardan sonra bulamazsam şimdiden önlemimi aldım. Herkes bir an önce kaptanini yerini bilsin değil mi ama takimlar kurulmadan stresim geçmiyor

Kahvaltı
Yumurta
Ekmek
Zeytin
Peynir
Pekmez

Ara
Nescafe

Öğle mercimek köftesi 1 tabak

Ara
Mandalina

Akşam

Hurması muzlu puding

Akşama kadar 2 litre olur su

5000 adim ama akşama kadar 10.000 olur leslie yapacam birazdan

sibel_84
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
@nergsende adim durumları nasıl canım

Tatlım afiyet olsun. Bir tabak mercimek köftesi dört adetten fazlaysa perşembenin keyfi kaçacak diyim yani

Nerelerdesin Mthn83 hosgeldin geldi bir enerji ver Kaptanlık sana yaramadı kaybolduk bu hafta benim adımı sana vereyim :)))
Aslında bence tam tersine Mthn83 kaptanlikta çok aktif ve enerjikti ve çok güzelde kilo vermisti. ona kaptanlığı bırakmak yaramadı galiba en iyisi hep kaptan kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…