Aboovvv hepsi birbirine karıştı❤bugün de bana gün ayamadı
regl etkisi aşırı gergin aşırı mutsuz aşırı açım
tez vakitte olsa da bitse
sorma sormaaaAboovvv hepsi birbirine karıştı❤
Yarınmı regl oluyosunsorma sormaaahayırlısıyla bir yarın olsaydı
Olsun buraya başlayınca verirsin tekrarIf ı nasıl yapıyorsunGeldim geldim cuma günü itibariyle başlıyorum Ben de veremedim ve hatta biraz aldım
Teşekkür ederim aminSana da Allah kolaylık versin canım
Yani ben bu taki konusunda şöyle düşünüyorum durumu olmayandan beklemem ben ona şunu taktım.oda getirecek demem ama durumu olan kişi bence karşılığını vermeli26 yıl boyunca çalıştığım okullarda çocuğu olanlara , ev alanlara, evlenenlere , tayini cikanlara , sünnet düğünü yapanlara, son zamanlarda çocuğunu evlendirenlere hep altın taktik. Benim kasa boş ...Helal hoş olsun. Hiç borç gözüyle bakmadım utanırım yani...
Vayyy vayyy süpersin kankişim bol eksin olsunAçlik oyunları tüm hızıyla sürüyordu.
19 saat 33 dakika oruç tutmuşum.
kahvaltıyı 12.33 ' te yaptım zorunlu olarak
yok canım cumartesi-pazar gibi olacağım ama yarın serbest günüm ya azıcık aç karnımı doyururumYarınmı regl oluyosun
Hahaha evettt mantıklıyok canım cumartesi-pazar gibi olacağım ama yarın serbest günüm ya azıcık aç karnımı doyururum
Aynen gün içinde değil de hep geceleri su icesim gelir. Vücudum da hepsini çise ceviremiyor sabaha kadarSu içsen yarıyor yani
Tatlım açlık oruçları ayran detoksunu geçti.Masterfit ailesi tümden aç.Waaaaooww ne zaman açlık orucuna başladınız. Hem de bensiz!!!!!
Bu ne azim. Belki ben kaptan olacağım
Bizim neyimiz eksik aç ordusundanVayyy vayyy süpersin kankişim bol eksin olsun
Tatlım afiyet olsun. Bir tabak mercimek köftesi dört adetten fazlaysa perşembenin keyfi kaçacak diyim yani
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?