Çaysız duramam ama kahveyi o kaşar aramıyorumKendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım
Çay, kahve içilmese etkisi çok daha iyi oluyor ama içmekte zarar yok, genelde çay olarak yeşil çay öneriliyor.
Zaten ben açlıklarda asla siyah çay içemem, kahveyi de azaltmayı düşünüyorum
Oyyyy kıyamam yakın olsak yapar getirirdim hemenBenim canımda mercimek köftesi, yaprak yada lahana sarması istiyor, yapacak gücüm yok
Pozitif insanlarla birlikte olmak büyük şans bizim için. Veli veliyi tekkede deli deliyi dakikada bulurmusArkadaş çok seviyorum aslında ben. Sanırım bu geçti sana. Çok isinmistim buraya . Hatta ilkez burda kilo verebilmistim motive olma artısindan dolayı . Gelirken de az teraddut ettim tatil diye gittim sonra gelemedim alairlar mi acaba diye . Ama sıcacık karşılandım
Mantıklı düşünmüşsün canim. Akşam belli saatten sonra içmemek lazım. Hem de uyku kalitesini düşürüyor.Bugün akşam salata yiyip ödem atmaya çalışacağım belki detoks smoothie falan yaparım. Ayrıca bol su içeceğim bugün akşam 10 dan sonra da suyu bırakacağım. Kilo gibi çıkıyor içtiğim sular midemde
26 yıl boyunca çalıştığım okullarda çocuğu olanlara , ev alanlara, evlenenlere , tayini cikanlara , sünnet düğünü yapanlara, son zamanlarda çocuğunu evlendirenlere hep altın taktik. Benim kasa boş ...Burda da borç kabul ediliyor
Nerde kaldı yuva kurana yardım edesin
ahh canım ya Allah kolaylık versinHamiellikten kuzum soğanı dedikçe şuan midem bulandı
amin canım sağolSendemi niyetlisin, Allah kolaylık versin
Su içsen yarıyor yaniBugün akşam salata yiyip ödem atmaya çalışacağım belki detoks smoothie falan yaparım. Ayrıca bol su içeceğim bugün akşam 10 dan sonra da suyu bırakacağım. Kilo gibi çıkıyor içtiğim sular midemde
Hoş geldiiiiiinTünaydın
Hiç öyle düşünmemiştim kaptanım haklısınTatlım eksin aşiri güzel.Ablani dinle bu kadar güzel olduğunda yazma buraya. nazar oluyor haset ettiğimizden değil gıpta etsek bile değiyor. Kulüp dışında takip edenler de var. Korkuyorum. Başımıza çok geldi. En son yazar olayında kızcağız üç kiloyu geçti şimdi burada değil. Hedefine sağlıkla ulasmani dilerim.
Tamm o zaman anlaştık kaptanımBir defa deneyelim ben yardımcı kaptanın olurum merak etme. Gayet güzel gidiyorsun aktifsin bence.
Aldığım en güzel haberTamm o zaman anlaştık kaptanım
Aminn tatlımmm sen nasılsın bugünahh canım ya Allah kolaylık versin
sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğini
amin canım sağol
Öyle yapıyorum bakalım aşırı acıktım amaBende öyle hissediyorum sanki yemek zorundaymışım gibi ama bu noktada su çok işe yarıyor bisey yemek istediğinde su iç hem tok tutuyor hemde faydalı bir şey
bugün de bana gün ayamadıAminn tatlımmm sen nasılsın bugün
Saol canım benim . Bozmayacam Rabbimin izniyle dayanamayıp tartildim bı hiç degisiklik yok ödem de olsa atmaliydimPozitif insanlarla birlikte olmak büyük şans bizim için. Veli veliyi tekkede deli deliyi dakikada bulurmusCekim gücümüz müthiş. Hicbir zaman üye sayımız çok diye kimseyi geri cevirmedik . Hâlâ da öyle kapımız açık. Yüz kere tovbeni bozacagini bilsen de- ki bozma da -burada devam edebileceğini bil tatlım.
Waaaaooww ne zaman açlık orucuna başladınız. Hem de bensiz!!!!!Açlik oyunları tüm hızıyla sürüyordu.
19 saat 33 dakika oruç tutmuşum.
kahvaltıyı 12.33 ' te yaptım zorunlu olarak
Bu ne azim. Belki ben kaptan olacağım@deli bir dombili arkadaşimizin eksisini geçen olmazsa bu haftanın kırmızı kaptani gibi. Yarın seçmelerde burada olmazsa onun yardımcı kaptaniyim takımları onun da izniyle gerçekleştirebilirim herkesin bilgisine
O takımlar zamanında kurulacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?