Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çaysız duramam ama kahveyi o kaşar aramıyorum

Pozitif insanlarla birlikte olmak büyük şans bizim için. Veli veliyi tekkede deli deliyi dakikada bulurmus Cekim gücümüz müthiş. Hicbir zaman üye sayımız çok diye kimseyi geri cevirmedik . Hâlâ da öyle kapımız açık. Yüz kere tovbeni bozacagini bilsen de- ki bozma da -burada devam edebileceğini bil tatlım.

Mantıklı düşünmüşsün canim. Akşam belli saatten sonra içmemek lazım. Hem de uyku kalitesini düşürüyor.

Burda da borç kabul ediliyor
Nerde kaldı yuva kurana yardım edesin
26 yıl boyunca çalıştığım okullarda çocuğu olanlara , ev alanlara, evlenenlere , tayini cikanlara , sünnet düğünü yapanlara, son zamanlarda çocuğunu evlendirenlere hep altın taktik. Benim kasa boş ...Helal hoş olsun. Hiç borç gözüyle bakmadım utanırım yani...

Hiç öyle düşünmemiştim kaptanım haklısın

Saol canım benim . Bozmayacam Rabbimin izniyle dayanamayıp tartildim bı hiç degisiklik yok ödem de olsa atmaliydim moralim bozuldu azıcık ama pes etmeyecem inşallah öyle de böyle de er ya da geç verilecek bı sekilde

Açlik oyunları tüm hızıyla sürüyordu.
19 saat 33 dakika oruç tutmuşum.
kahvaltıyı 12.33 ' te yaptım zorunlu olarak
Waaaaooww ne zaman açlık orucuna başladınız. Hem de bensiz!!!!!
Bu ne azim. Belki ben kaptan olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…