Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin inşallah.
Kolaylıklar seninle olsun. Sağlıkla ilerlemeni dilerim. Normal niyetli , iftarli oruç sanırım. Allah kabul etsin dediğin için öyle anladım.
Gün içinde oruca niyet ettim. Akşam ezanı ile 3 yudum su ile orucumu açıcam. Sonra sabah saat 8 e kadar açlığa niyet edicem. İftar yok yani. Böylece 36 saat tamamlancsk

Günaydın canım uyandım yatak beni bırakmadı debeleniyorum yafmur var yinelaldi yuruyus

Günaydın ben de tekrar yatağa geçeceğim Dün gece hem misafirim vardı hem maç biraz geciktim. Hâlâ uykusuz hissediyorum. Yürüyüşe biraz geç çıkarım. Senin yağmur da durur belki. Hasta olma da debelen tatlimm

Uzan dinlen uyumasanda ınsalhhh dursun da bende bi atayım kendimi dışarı kankişim cikalim

Uzun açlık yapanlarr oruç tutanlar Allah kabul etsin canlar açlık orucu yapanlarda kutluyorum sizi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Helalllllll olsun size

Uzun açlık yapanlarr oruç tutanlar Allah kabul etsin canlar açlık orucu yapanlarda kutluyorum sizi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Helalllllll olsun size
Kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakınmış, en kısa sürede ulaşırız inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…