- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Sinameki tozu ve magnezyum sülfat oruca başlamadan önceki akşam içilmesi gerekiyorBu yukarıda anlattığın şu diyeti mi abla
Hâlâ hastayım canım. İlaçlara devam ediyorum.
Dün orucluydum çok başım ağrıdı bakamadım bugünde giremeseydim hic yetisemiycektim vallaGeçmişten gelen tesnim
Yaa vaktinde girmezsen
Benimde çok başıma geldi
Allah esirgesin canımTansiyonum yüksek abla hep. Görme alanı ve göz sinirine bakılıyor. Testler yapılıyor işte. Göze zarar vermesin diye takip ediliyor. Sinsi bir hastalıkmış. Allah korusun aniden körlük bile yaparmış.
Elhan
Acil şifalar dilerimHâlâ hastayım canım. İlaçlara devam ediyorum.
Allah kabul etsin canımDün orucluydum çok başım ağrıdı bakamadım bugünde giremeseydim hic yetisemiycektim valla
İyiyim Elhamdülillah
Sevindim.İyiyim Elhamdülillah
Sağligina kavuşmani diliyorum.Hâlâ hastayım canım. İlaçlara devam ediyorum.
Sorun yok. 3.seviye zor geçti sadece. 4.seviyeye geçtim çok şükür. Oruçlara açlıklara başladık. Bugün orucum. Allah kabul etsin.
Allah esirgesin canim.Tansiyonum yüksek abla hep. Görme alanı ve göz sinirine bakılıyor. Testler yapılıyor işte. Göze zarar vermesin diye takip ediliyor. Sinsi bir hastalıkmış. Allah korusun aniden körlük bile yaparmış.
Elhan
Tamam o zaman saol canımYok salatalığı salataya doğra
Sevdiğin bir sebze yemeğini bitkisel yağla et ve tuz koymadan pişir, yumuşak yumuşak kaysın gitsin
Amin inşallah.Sorun yok. 3.seviye zor geçti sadece. 4.seviyeye geçtim çok şükür. Oruçlara açlıklara başladık. Bugün orucum. Allah kabul etsin.
Ben uyandımmm, okula gitmek için hazırlanıyorum. Günaydın canlaaarHepsi uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?