Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Daha bitmedi kuzum...bitirirsin inşallah. Ne güzel esprilerinle bize neşe saçiyordun...enerjini yiyen ne varsa aldırma umursama ...niye sen zararlı çıkasin ki...

Canimsiniz
Limoni026 hatırlanmak ne güzel.
Sporumu yaptım
Kötü bir final yaptım bugün.
Su biraz içerim yatmadan sonra iyi geceler
Bugün asansör muhabbetine kaç kilosun diye soruldu 79 dedim. Yuvarlak 80 diyelim hadi oldu ama 80 demekle 79 demek arasında nasıl dağlar varmış onu gördüm.
neyse üzüldüğüm canımı sıkan bunlar değil.
Gecikmis acılar. Bazen bazı şeyler olur doyasıya aglayamazsiniz. Kendi duygularınıza tercüman olamazsınız. Sonra bir şarkı bir film herşeyi yorumlar sizin adınıza. Öyle bişey. Bu regl beni çok depresif yaptı

Eklentiler

• IMG20231129233915.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 25

Kedidir kedi...nostalji hüzün veriyorsa kumanda elinde tatlım ya da on offff yapacaksın. Aglamaya yer arama bırak bu işleri devlet su işleri
Regl denen bu dost mu düşman mı neyse ısıtıp ısıtıp önümüze koymasın
Sen uyma kuzum. İşimiz gücümüz var bizim.

Çok güzel ben de oruç tutuyorum böyle ama sonlandirdigimda baya bi seyler yiyorum
Afiyet olsun canım
Kilonu kontrol altına almak için gösterdiğin cabani takdir ettim.
Günün sonundaki o minnak iki kurabiyeyi niye yedin.
33 saat hiçbir şey yemedim
Persembe de hiçbir şey yemeyecegim o sebeple canımın istediğini yiyip dedim. O da cocuklara almıştım kalmıştı pakette ativerdim ağzıma
24 saat açlıktan sonra 12:30 da yine bir kase çorba içtim mercimek çorbası günü kapattım yarın öğlene kadar inşallah
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Beth18
Abovvvvv bence önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı geliyor 3 kg verirsin diyorum ben
Afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun canim yarında yapacak misin
Afiyet olsun canim
17:30

2 kase ayranaşı (yağlı, biberli, sinamekili)
Domates, salatalık, 1 avuç çekirdek içi

3 kupa
1,5 lt su

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Beth18

Afiyet olsun abla baya az yemissin

Yaa kendini bırakma canisi sen güçlüsün ve geri döneceksin biliyorum.yarın toparlanır misin rica etsem

Abur cuburun mu
Ah ablam keşke öyle olsa. Hiç sebebsiz geliyor bazen. Aradığında bahane çok.
Spor da yapmadım su da içmedim. Kime bu sessiz isyanım bilmiyorum
Olan yine bana oluyor. Haftayı 79ile bitirseydim bı.
Yok ağlama kotanı doldurup bitirseydin
Geçen hafta şehir dışına çıkarken arabada müzik dinlerken Fatih kısaparmak kilim türküsü çıktı. Annemle bir anımız geldi aklıma bendende sessizce bikaç damla yaş döküldü, ararsan bahane çok kuzum, sen aksine odaklan

Ben emziriyorum belki sıkıntı olabilir mg sülfat. Zaten detoksları çok sıkı yapamıyorum. Belki yapmam da bilemedim.
O konuda fikrim yok, zaten ben Ahmet beyin tavsiyelerini yazıyorum, bak elhan acillik olmuş, çok dikkatli olmakta fayda var, herkes kendini çok iyi bilir, sana uyan şekilde denersin
Bana ikisi de dokunmuyor, magnezyum sülfat içerken artık tadından midem bulanıyor, ben sinameki tercih ediyorum, onuda akşamki salatama bolca koyarsam benim için kafi olur

Bu yukarıda anlattığın şu diyeti mi abla

Bende eskilere çok takılırdım
Hoop nur topu gibi damar tıkanıklığına bağlı geçici de olsa yatağa bağlı kaldım
Benim kafamı dolduran, eziyet eden insan ben eve çıkınca 1 tabak makarna yapıp getirmedi. Ne canımı sıkacam, aylardır görüşmüyoruz, küs de değiliz, çok mutluyum, ona üzüldüğüm ağladığım günlerime gecelerime yanarım. Allah’a havale ettim kafayı boşalttım

Valla canim hepimizin vucud aynı durumda insallah hepimiz hedefine ulaşır

Daha asansöre binerken düz hesap 70 diyeceğiz

Üstümde bi kırgınlık var, yemiş olmak için yedim, aslında pek canım istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…