Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aşı olayını hiç sorma çevreme çok söyledim zamanında. kendim olamadım ama olanlara da çok üzülüyorum ve endişe ediyorum.Kaçırmadın canım. Yeni çıktı sonucu
Hiçbirşey yok. Herşey normal
Ben biliyordum böyle olacağını.
Aşı yaptırdım bedelini ödüyorum şimdi
Tatlım menüdeki porsiyonlari aynı zaman diliminde mi tukettin farklı saatlerde mi? Bir günümü senin menunle geçireceğim.Sarma dolmayı etli bulgurlu yap. Umarım artı iki olmaz sana.
Kesinlikle diyet yapmyorum pskolojisindeyim. Böyle daha da mutluyum. Kilomda azalıyor daha ne olsun.
Tesekkur ederimTabi ki yaparım kaptanım.
Menun cok guzel afiyet olsun
İyi yapmışsın canımApacilar ve ifciler karşı karşıya
Maviş takımı kendi takımım gibiymiş gibi özenerek seçtim. emanetti çünkü sibel_84 kaptanım
Aa tabiki kabul ederim Elhan Ekleyelim di mi
Önemli değil afiyet olsun canim baya az yemissin
Saatini yazdım. Tek öğün yaptımTatlım menüdeki porsiyonlari aynı zaman diliminde mi tukettin farklı saatlerde mi? Bir günümü senin menunle geçireceğim.
Tekrar gidip baktim.Saatini yazdım. Tek öğün yaptım
Canım 31 bine çok üzüldüm. Kaskoya girmiyor mu?Ben dünkü menumu yazmamıştım araba işi çıkınca arabaya 31bin sıkışmış ustalar onu cikartti geldik eve
Dünkü menum
Sabah
10 gibi
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezelye yemeği
2 çatal latife tatlısı
2 çatal profiterol (ogretmenler günü diye çocuklar getirmis)
Ara
2 pirinç patlagi
1 salatalık
Yarım domates
Ceyrek avokado
Saat 3 gibi
Okulda kutlama oldu
4 tane ekler
1 tane kuru pasta
1 bardak vişne suyu içtim
Akşam
1 tabak kremalı mantarlı tavuk yedim
Elhan sibel_84
Ogretmenler günü diye pastaları abarttim
Afiyet olsun kaptanım.Bugünkü menum
Sabah yok
Öğlen
Biraz peynir, 2 3 tane zeytin
1 haşlanmış yağda kızartılmış yumurta
2 dilim ekmek
2 3 tane sucuk
2 çatal vişne receli
Çay
16.00
Yarım tabak kremalı mantarlı tavuk
1 parça pirzola
Aslında bununla günü kapatacaktim ama akşam dışarı çıktık malesef
Akşam
1 bardak leblebili boza
Çok az çocukların pastaları kaldi onlari bitirdim
Elhan sibel_84
Canim ama tek öğün yiyince böyle bol bulgurlu bile yesen ertesi güne erimez mi? Ben de tek öğün yaptığımda böyle apa gibi yapmasamda her istedigimi yiyorum ertesi güne çok kilo vermiş oluyorum sen de denesen?Afiyet olsun Akrepcim. Bünyenin kıymetini bil canım valla bazı yiyeceklerin senin bünyendeki etkisi olarak ben senin yerinde olmak isterdim. Bence Çok şanslısın. ❤
Diyetteyken özlediğim ve yemek isteyeceğim şeyler sadece şunlar. En sevdiğim yemek sarmadır . Ondan sonraki en sevdiğim ev yemeğide dolmadır . Yani bunları yiyebilseydim kendimi diyet yapmıyormuş gibi hissederdim. Malesf ben diyette hiç birini yiyemiyorum. Böyle bir iki porsiyon severek bulgurlu bir menü yesem hemen sabahına +2 oluyorum . Ondan bende 60'lara geçme ödülü olarak kendime 68-69 ları görünce sarma ,dolma ödülü vereceğim. ❤
Ben deneyeceğim tatlım.Canim ama tek öğün yiyince böyle bol bulgurlu bile yesen ertesi güne erimez mi? Ben de tek öğün yaptığımda böyle apa gibi yapmasamda her istedigimi yiyorum ertesi güne çok kilo vermiş oluyorum sen de denesen?
Kasko kaza olduğunda karsiliyormus eşim öyle dedi ben tam bilmiyorum canim malesef kötü oldu ama ne yapalım cana geleceğine mala gelsin diyelim artıkCanım 31 bine çok üzüldüm. Kaskoya girmiyor mu?
Dünkü menü fenalarda ne diyecegimi bilemedim kuzum. Buna da geçmiş olsun.
Evet son cümleyi ben de yazmak istemezdim canisi :)Afiyet olsun kaptanım.
Alt cümleyi okumayaydim iyiydi
Yarın güzel geçer inşallah
Dene bakalım ama mutlaka WC olayı olması lazım tartidan onceBen deneyeceğim tatlım.
Hey maşallah afiyet olsun :)
İşin püf noktası böyle besleneceksen yanında ekmek ve şekerli yemiceksin bir de yanında sıvı tüketmiceksin. 1.5 saat sonra içebilirsin.Ben deneyeceğim tatlım.