Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun Akrepcim. Bünyenin kıymetini bil canım valla bazı yiyeceklerin senin bünyendeki etkisi olarak ben senin yerinde olmak isterdim. Bence Çok şanslısın. ❤
İnşallah bende de iyi sonuçlar olur. Bugün zorlanmadım güzeldi şükür.Kesin güzel sonuç alirsin canim ben aralıklı oruçla sayesinde güzel kilolar vermistim birde yeme düzeni oluşturuyor
56 oldum ama aktif fitness yapmıştım beş sene ve kas kutlem çok fazlaydı yagim da çok azdı. Şimdi o kiloda bile öyle fit gorunenwm spor özellikle ağırlık kaldırmak bambaşka bişey yaaBen seviyorum meyveyi. Zaten evde 2 çocuğum da olunca ister istemez meyve saatimiz oluyor
Afiyet şifa olsun Ben de inşallah bugün pazardan alırım cennet hurması çok severim.
En az kaç kilo oldun? Ben 52 kiloya kadar düşmüştüm burda takımlarda ilk çocuğumdan sonra.
Ben de cardio + leslie yapıyordum. 54 e kadar çıkmıştım en fazla 7 sene kadar. Sonra hamile kaldım doğurdum şimdi o kiloya inmek zorluyor biraz. Metabolizma yavaşladı haliyle.56 oldum ama aktif fitness yapmıştım beş sene ve kas kutlem çok fazlaydı yagim da çok azdı. Şimdi o kiloda bile öyle fit gorunenwm spor özellikle ağırlık kaldırmak bambaşka bişey yaa
Kaçırmadın canım. Yeni çıktı sonucuafiyet olsun canım. emar sonucun nasıl çıkmıştı kaçırdım sanırım?
Teşekkür ederimAfiyet olsun Akrepcim.
Afiyet olsun canım Her şey olması gerektiği gibiElhan Menüm
Kahvaltı : sucuklu,pastırmalı,kaşarlı yumurta
2 dilim tahıllı ekmek, 8zeytin, 2ceviz ,çay
Ara: bir kupa kahve (Şekersiz Latte ) , 1muz
Akşam: ayran aşı çorbası, zeytin yağlı kereviz
Bu gün spor yapmaya vaktim yok . Ama yatınca uyumadan önce tekrar yanınıza uğrarım diye düşünüyorum.
Aşi neden üzdü kuzum.Kaçırmadın canım. Yeni çıktı sonucu
Hiçbirşey yok. Herşey normal
Ben biliyordum böyle olacağını.
Aşı yaptırdım bedelini ödüyorum şimdi
Teşekkür ederim
Sarma dolmayı etli bulgurlu yap. Umarım artı iki olmaz sana.Afiyet olsun Akrepcim. Bünyenin kıymetini bil canım valla bazı yiyeceklerin senin bünyendeki etkisi olarak ben senin yerinde olmak isterdim. Bence Çok şanslısın. ❤
Diyetteyken özlediğim ve yemek isteyeceğim şeyler sadece şunlar. En sevdiğim yemek sarmadır . Ondan sonraki en sevdiğim ev yemeğide dolmadır . Yani bunları yiyebilseydim kendimi diyet yapmıyormuş gibi hissederdim. Malesf ben diyette hiç birini yiyemiyorum. Böyle bir iki porsiyon severek bulgurlu bir menü yesem hemen sabahına +2 oluyorum . Ondan bende 60'lara geçme ödülü olarak kendime 68-69 ları görünce sarma ,dolma ödülü vereceğim. ❤