• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nerde olursan ol burda ol. Kaybolma. Bence adından dolayı kayboluyordu. Bence bende oğlumun adından dolayı kayboluyorum.
Güçlü azimli fit bı isim bulalım 😍

Çabuk gel bekliyorum. Bak gezegen de geliyor yanlız kalırsın oynayacak kimse olmaz burası kalabalık 😍
Evet yalnız kalmak istemiyorum geliyorum tamam :)

Ohooo eski rakip
Beyne, hücrelere negatiflik yüklendi, ne bekleyebilirsin haftaya🤔
Sil at eski düşünceleri, biz güzeliz, biz iyiyiz, haftaya şu kg yi göreceğiz tamam mı?
Kimseyi çökmüş görmek istemiyorum :KK68:
Haftaya zor diye diye kilo aldim bu sefer haftaya 70ler ligindeki geliyorum yer açın

Ben de bu hafta yarışmayayım demiştim ama listede kendimi görünce olması gereken bu dedim. Sorumluluk hissedince bunun için çabalıyorsun. Öbür türlü insan koyvermeye çok meyilli🤭 Eksili bildirimlerle çoşturalım buraları 🤗
Evet uzaklaştıkça kilo alıyorum kop kop haftasi :rapci:

:KK70: :KK70: apaçi müziği açıp dans edesim geliyor:KK70:

Çocuklar da evde ya devamlı kavga edip duruyorlar stresten yerdim hep eskiden. :işsiz:
Bu gün tek öğün yapacaktım ama dayanamadım hurma yoğurt yedim şimdi doydum şükür 😅 açık oruçlarını nasıl yapacağım ben bakalım :işsiz:
Hurma yoğurt şifa olsun ankacim. :KK60:
Çocuklarım yanımda olsa ben de stresli olsam ah ah... ah ki ne ah :KK14:
Açlık oruçları tutmak zor mesele gerçekten. :işsiz:

Maşallah 40 kilo vermişsin ya harikasın gerçekten.😍 Önce bi takvimini düzenle 80 ler gitti ya :halay: sonra da bi müzik aç dans et hopla zıpla gelsin enerjin :halay:

Git kendine bir kahve yap karşılıklı içelim ☕
O ne yahu, 1 hafta kaptanlık yapmış yorulmuş, sanki sırtında taş taşımış 😂😂
Silkelen at üstündeki ağırlığı, kalk doğrul bakalım

Benim bacaklar tutmadı, yatağa bağlı kaldım sizin gibi çökmedim 💪🏼
Bak nasıl doğrulup kalktım 💪🏼 siz ne meraklıymışsınız ölmeden mezara girmeye
Bugün heryerim dökülüyor. Midem de pek kendinde değil. Bugün bana böyle olsun ❤️

Yaaa evet bazen öyle diyorum ilerde büyüyecekler bu günleri arayacağım ama işte tek başına 4 çocukla bazen çok yoruluyorum. Rabbim sağlık versin hepsine :KK36:

Vallahi apa yapanları ayakta alkışlıyorum helall olsun
Bugün heryerim dökülüyor. Midem de pek kendinde değil. Bugün bana böyle olsun ❤️
Ne oldu kuzum sana hayırdır geçmiş olsun

Back