Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaykolik bir insanım cay içmediğim gün başım ağrır evet suyu çok içemiyorum. Ama daha çok zorliycam kendimiCanisi menü süper ama su az olmuş
Çay biliyorsun ki şu atma özelliği olan bir takviye o yüzden vücudunun surkulasyonu için suya ihtiyaç var. Afiyet olsun![]()
Normalde içiyordum evet ama bu hafta biraz ne yaptğm belli degil canm aklıma asla gelmiyor ve suyu bile takip edemiyorum. Yeni şirket + eski şirket +kızım derkenAfiyet olsun canım süper olmuş
Böyle zamanlarda maden suyu ekle canım. Vucunu dinclestirir.
Bizde ev yapımı ne istersek varBu Apa, survivor gibiSurvivor açlık oyunları
Acun kazanana bulgur veriyor![]()
Arkadaş vefat mı ettiyaaa nerden bunuuuşimdiki halime bak
bu arada canım sahgull Allah rahmet eylesin![]()
MuhteşemmmmBu hafta ilk bildirimide ben yapayım.
Elhan
Mthn83
Cuma : 73.7
Bu cuma: 72.6
Fark: 1.100
Eki Görüntüle 3340475
Kolaylıklar seninle olsun bitanemmm.Herkese günaydınÇooookkk yoğun bir gün beni bekliyor. 2 toplantım var kızlar hem Cerrahlarla toplantı yapacağım hemde istatisliksel analiz içinde ayrı bir toplantı yapacağım. Şu iki haftam aşırı yoğun olacak
Elhan Kaptancım beni izne çıkarmayı unutma. Yeni klinikte düzeni ve kullanılacak Sistemi rayına oturtur oturtmaz hemen geri yarışlara girerim.
![]()
Teşekkür ederim canımTüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuniyi ki varsınız.
![]()