Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brokoli tost
Canimsinnnn sağol kankişimHarika bir hanıma da böyle bir perşembe menüsü yakışırdı.
Afiyet olsun tatlım
Brokoli tost
Ya zaten hep bu adamlar yüzünde ödem oluyoruzMerhaba kızlar. Henüz kahvaltı yapmadım 18 saatlik oruç oldu. Güzel kilo vermeye başladım adet döneminde dikkat edince bakalım yarın nasıl bir sonuç alicam. Akşama dayım balık yemeye çağırdı.
Eşimle tartıştık dünden geç uyudum sinirimden, bugün benimle arayı bulması lazım yoksa sinirden ödem tutarimben asla ilk adımı atmicam, beklemedeyim
Mercimek bugün tercih etmeseydin tartı öncesi siskinlik yapabilirAkşam mercimek corba-hamsi buğulama-salata yedim.
Yarın ilk tartı günüm çok heyecanlıyım
Afiyet olsun tatlım.Bugunku menum
Sabah 11:00
Yarım kase çorba
Dere otu
Peynir zeytin
3 çatal helva
Aksam 19:00
Kabak sote
Yoğurt
1 kase domates corbasi
Ara
Yesilcay
4 -5 kuru kayısı
Sekersiz cay
1 salatalık
1 lt su
Elhan diyetkolikmom
Kaptanım bir arkadaş sormuştu ama cevabı kaçırmış olabilirim arkadaşların menülerine yorum yapilmasida gereklimiydiAfiyet olsun tatlım.
Bence çok rahat olursun tatlım. 8-10 kilo vermeyi hedefleyenler bile var. Ve verebiliyorlarda ozaman bizde 4-5 kiloyu rahatca veririz bence zaten çok güzel yol aldık böyle yola devam . ❤İşte anlatmak istediğimi anlatmışsın. Teşekkür ederim canım dimi 70 olabilirimde
Canisi menü süper ama su az olmuşBugunku menum
Sabah 11:00
Yarım kase çorba
Dere otu
Peynir zeytin
3 çatal helva
Aksam 19:00
Kabak sote
Yoğurt
1 kase domates corbasi
Ara
Yesilcay
4 -5 kuru kayısı
Sekersiz cay
1 salatalık
1 lt su
Elhan diyetkolikmom
O zman aynı şekil duşta kaynar suyun altında bekleyip , ısınan yağlı göbeğimize arap sabunu sürüp on dakika bekliyormuyuz hocamCanım hep gül inşallah.
Tencereyi ocakta beş dakika ısıtıp kararan veya sararan alt tabanına Arap sabunu sürüp on dakika bekledigimizde hala pırıl pırıl oluyor.
Kendime hiç denemedim.
Hiç aklıma gelmemişti ben de yan taraflara süreyim.O zman aynı şekil duşta kaynar suyun altında bekleyip , ısınan yağlı göbeğimize arap sabunu sürüp on dakika bekliyormuyuz hocam
Bu Apa, survivor gibi Survivor açlık oyunlarıBende fazla söyledim
Önümüzde açlık oruçları var
Afiyet olsun canım süper olmuşÖyle yoğun bir gündü ki bu hafta genelinde yaptğım gibi 15:00 - 16:00 ya çekeyim açlığı diye düşünmüşken , 15:00 -16:00 civarı önemli görüşmeler ve arkasından heyacanlı toplantılar (pozit olarak) ve tam her şey bitti derken , ben bide şirket sahipleri ile 18:30 da toplantıya oturunca bir çıktım ki Allahdan ev çok yakın ama saat 19:30 Ben de şokdayım ama açlığım ani gelişen şartlarla 24 saate çıktı herkese sade kahve ile eşlik etmem gerekimcede iyice fark etmemişim saati
Elhan Mthn83 @deli bir dombili rekor kırdım
Menüm
18:30'a kadar sadece sade kahve ve su ile durup,
19:30 : 1 kase ezogelin çorbası ve piyaz
Spor = şuan kondisyon bisikletindeyim, yine bisiklette 1 saati dolduracağım .
Benim 6bine az kalmış az kiprasayim adım sayısı artsınBugün misafirlerim vardı bebede öğle uykusuna bile yatmadı bir koşturma ile geçti Aras bişi yedimmi hatırlamıyorum bile
18:30 gibi
Bir kase mercimek çorbası
Koca bir kase patates salatası
3 çilek
1 lt su
8000 adım olmuş ev koşturmacasında
Yarın tartıya ne yansıyacak bilmiyorum hiç
Elhan
Tabiki mavi takımınSağol canım
Yarın zafer kimin acaba
Brokoli tost