- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler kuzum.Selam hanımlar kusura bakmayın telefonu pek elime alamıyorum bu aralar hemen bildirim yapıp çıkacağım
Geçen Cuma 65.35
Bugün 64.75
Fark -600 gr
Aslında daha çok da sabah su filan içtim
Eki Görüntüle 3340528
Elhan Mthn83
Iyiki varsınız varlığınız yeter kankişim
Olsun gelirsin bence bu azimle. Yine de 75te iyi çok az kalmış ha gayretYanlış yazmisimdir ben hayatımda sadece büyürken gördüm 70 i o yüzden o kadar kolay değil 70 olmak. 70 li rakamları kast etmisimdir
Keşke olsam
Canim çok tesekkurler. Amin gençlik insallah çok çok iyi yerlere gelir. Tüm amacımız bu.Öğretmenler günün kutlu olsun,iyiki varsınız hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum.
Çok çok daha iyi yerlere gelmeniz dileğimle.
Evet hocam iyi ki varız :)Günaydın canım
Güzel dileklerin için teşekkürler
İyi ki varız o zaman
Günaydın bademimGünaydın
İyiki varsınız hocam hakkınız asla ve asla ödenmez.Günaydın canım
Güzel dileklerin için teşekkürler
İyi ki varız o zaman
Rica ederim çocuklarımız sizlere emanet zaten,bilinçli vatanını seven ihanet etmeyen nesilleri görmek istiyoruz her daim.Olsun gelirsin bence bu azimle. Yine de 75te iyi çok az kalmış ha gayret
Canim çok tesekkurler. Amin gençlik insallah çok çok iyi yerlere gelir. Tüm amacımız bu.
Evet hocam iyi ki varız :)
Teşekkür ederim canım. Aktif olamam diye girmek istemedim ama sanırım aktiflik mecburiyeti yok. Bilmiyorum tam kuralları.Sahalara güzel bir giriş olmuş bu hafta varmisin gruplarda
Ooooo güle güle 80 ler hoş geldin 70 lerGeçen hafta 81.3
Bugün 79.6
Fark 1.7
Takım arkadaşlarima teşekkür ederim. Sayenizde kendime daha çok hakim olabildim
Oo maşallah eksiler geliyorSelam hanımlar kusura bakmayın telefonu pek elime alamıyorum bu aralar hemen bildirim yapıp çıkacağım
Geçen Cuma 65.35
Bugün 64.75
Fark -600 gr
Aslında daha çok da sabah su filan içtim
Eki Görüntüle 3340528
Elhan Mthn83
Olabildiğince aktif istiyoruz maksat motivasyon. Ama uzaktanda motive olurum diyorsan tabikiTeşekkür ederim canım. Aktif olamam diye girmek istemedim ama sanırım aktiflik mecburiyeti yok. Bilmiyorum tam kuralları.
Ooooo güle güle 80 ler hoş geldin 70 ler
Çok güzel maşallah
Teşekkür ederimÇok güzel maşallah
Geçen hafta 81.3
Bugün 79.6
Fark 1.7
Takım arkadaşlarima teşekkür ederim. Sayenizde kendime daha çok hakim olabildim
Kesinlikle fena değil hatta çok iyi bitanem. Tebrikler.
Ankacim aktiflik senin lehine olur. Muhabbetler azmimizi daha da artırıyor. Menü bildirimleri , pazartesi, cuma tartılarımiz var . Kolaylıkla ve keyifle üstesinden geleceğine inanıyorum.Teşekkür ederim canım. Aktif olamam diye girmek istemedim ama sanırım aktiflik mecburiyeti yok. Bilmiyorum tam kuralları.
Ooooo güle güle 80 ler hoş geldin 70 ler
teşekkür ederim elhancımKesinlikle fena değil hatta çok iyi bitanem. Tebrikler.