- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
çok geçmiş olsun canım, çok normal düzeninin bozulması, çocuklar hasta olunca biz anneler hem fiziksel hem ruhsal etkileniyoruz ne yazık kiKüçük kızım rahatsız günde 10 kere damla yapılıyor ve yaptırmıyor ağlama kıyamet psikolojikmen çöktüm gözünde keratit var daha once de 1 aya yakın yatmıştık iyilesmezse tekrar yatış gözüküyor ilgimi ona verdim bu hafta saldım açıkçası.. inşallah pazartesiden itibaren eski enerjim ve dirayetimle gelirim
geçmiş olsun canım kaptanımGünaydın güzeller
Son 2 gün hadi bakalım
Dün akşamdan beri midem bulanıyor. Biraz çıkardım sanırım usuttum
Çok kötü yemiyorum ama sanırım adet öncesi dönem dolayısıyla dengesizlik var vücudum da
rica ederim canım nacizane birbirimize destek olmak iste birbiirmizden aldıgımız destek ile hep beraber ileriye bol bo eksilere inşalahahh bu yorumu şimdi gördüm bildirim gelmemişti. aslında menümde bakliyat ya da et yoktu :) yeil fasulyenin kurutulmuş hali var ya ondan yemek yaptım sebze yani. yoğurt çorbasında da un yoktu pirinç vardı..
su içme konusunda verdiğin fikri deneyeceğim muhakkak. rutin oluşturmak her zaman işe yarar. yorumun için teşekkürler
Teşekkür ederim kaptanım.o zaman cuma günü tarti bildirimi ile seçmelere gireyim... menü paylaşımına bugün başlıyorum o halde.... hoşbuldumGünaydın hoş geldin Meryemcim.
Beş ayda altı kilo çok değil üzülme. Gelmedigin süre boyunca bu daha da artardı. Üçlü rakamlarda da olabilirdin. Kabul ederiz tabi ki eski üyemizsin.Cuma günü ilk bildirimle ister seçmelere girip yarışmacı olursun istersen hazırlıkta menülerle devam edersin tercih senin kuzum.
Aynen çok da iyi olduDoğrudur
Burda yolumuz kesişti
İyi olmana sevindim güzel annem.
Geçmiş olsun uşüttun heralde nane limon kaynat canimGünaydın güzeller
Son 2 gün hadi bakalım
Dün akşamdan beri midem bulanıyor. Biraz çıkardım sanırım usuttum
Çok kötü yemiyorum ama sanırım adet öncesi dönem dolayısıyla dengesizlik var vücudum da
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydınlar hanımlar yarın k.validenin gözüne işlem olacak sabah yapılacak,belki bize gelecek fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene haberiniz olsun.
HosgeldinizGünaydınElhan kaptanım ben geri geldim hem de çok fazla kilo almış olarak... kaldığım yerden devam etmek istiyorum kabul ederseniz.su an kilom maalesef 90 ....84 le haziran ayında ayrılmıştım.5 ayda 6 kilo almışım.hedefim 72 olmak yani tam 18 kilo vermek istiyorum..
Çok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar yarın k.validenin gözüne işlem olacak sabah yapılacak,belki bize gelecek fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene haberiniz olsun.
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim kaptanım.o zaman cuma günü tarti bildirimi ile seçmelere gireyim... menü paylaşımına bugün başlıyorum o halde.... hoşbuldum
Bende çoğunu sorup öğrenenler sayesinde öğreniyorumAynen çok da iyi oldugrupta bişey yazamıyorum moderatörler de spa gibi çok atarlı geliyor gruptan biri olması çok çok iyi oldu
Geçmiş olsun uşüttun heralde nane limon kaynat canim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun
cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım
İnşallah kuzum gece uyurken bile damla yapıyorum valla..Çok üzüldüm canım . Çok geçmiş olsun. Çok normal öyle olman kuzum çocuklara bir şey olunca sanki dünya duruyor. Onlara bir şey olmasın . biran önce iyi olur inşinş
Teşekkür ederim inşallah pazartesiye kadar tüm enerjimle donerimçok geçmiş olsun canım, çok normal düzeninin bozulması, çocuklar hasta olunca biz anneler hem fiziksel hem ruhsal etkileniyoruz ne yazık ki
geçmiş olsun canım kaptanım
Günaydın bitanem. Kolaylıklar sizinle olsun.Günaydınlar hanımlar yarın k.validenin gözüne işlem olacak sabah yapılacak,belki bize gelecek fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene haberiniz olsun.
Tamam canımgünaydın canım bana da hedef olarak 62 yazar mısın?yaklaşık 40 gün var. vermem gereken 3.5 kilo var..
Çok geçmiş olsun canım. Çocuğuna acil şifalar dilerim.Küçük kızım rahatsız günde 10 kere damla yapılıyor ve yaptırmıyor ağlama kıyamet psikolojikmen çöktüm gözünde keratit var daha once de 1 aya yakın yatmıştık iyilesmezse tekrar yatış gözüküyor ilgimi ona verdim bu hafta saldım açıkçası.. inşallah pazartesiden itibaren eski enerjim ve dirayetimle gelirim
Hayırlı olsun bitanemTeşekkür ederim kaptanım.o zaman cuma günü tarti bildirimi ile seçmelere gireyim... menü paylaşımına bugün başlıyorum o halde.... hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?