- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Günaydın çıtırcım teşekkürler.Günaydın bitanem. Kolaylıklar sizinle olsun.Sağlıklı gözleri olsun inşallah
Başarılı operasyon dilerim.
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın çıtırcım teşekkürler.Günaydın bitanem. Kolaylıklar sizinle olsun.Sağlıklı gözleri olsun inşallah
Başarılı operasyon dilerim.
Günaydın kaptanım. Çok geçmiş olsun.Günaydın güzeller
Son 2 gün hadi bakalım
Dün akşamdan beri midem bulanıyor. Biraz çıkardım sanırım usuttum
Çok kötü yemiyorum ama sanırım adet öncesi dönem dolayısıyla dengesizlik var vücudum da
Tatlım geçmiş olsun. Su iç bol bol. Papatya çayı, ıhlamur...Bu hafta kendime gelemedim, başım ağrıyor. Diyete dikkat etmeye çalışıyorum, ama bugün 1-2 çikolata kaçırdım. Akşamı bir pas geçebilsem, ne güzel olacak.
Ya işte saçma şeyler yemiim diye salatalık pirinç patlagi falan yedim baktım iyi değilimAfiyet olsun tatlım.Kaçamakların masum çok şükür.
Çok tatlısınYa işte saçma şeyler yemiim diye salatalık pirinç patlagi falan yedim baktım iyi değilim![]()
Afiyet olsun canımTünaydın kızlar
Bugün tam 1.4 kg vermiş olarak uyandım
Ama saat 12de tartildim
Eşim seyehatten döndü çocukları gonderdik Bi uyumuşum öğlen 12 de kalktım dersim de yoktu.
Eşim izinli o nedenle dışarı çıktık serpme kahvaltıya
Her şeyden yedim
Akşama yemicem
Bugünkü menum
3 tombik ekmek ve masada ne varsa yedim
Akşam dengeleyecegim
Elhan
diyetkolikmom
nice güzel, huzurlu, mutlu ve senli yaşları olsun eşinin cancağızımAfiyet olsun canımTartı sonucuna senin kadar sevindim.
Bugün yağmur var burada eşimle biz de serpme kahvaltıya gittik. Doğum günü çocuğu kendisiyemege götürecektim kahvaltı istedi. Ucuza kapattım
Cuma nasılsa sıkı bir diyete başlayacağım Allah'ın izniyle. Masada senin gibi ne varsa yedim. Gözüm doysun bir daha özlemesin diye
![]()
evet suyu ihmal ediyorum, sağol canımTatlım geçmiş olsun. Su iç bol bol. Papatya çayı, ıhlamur...
Minik bir çikolata bir şey yapmaz endişe etme. Salata çorba bile olur akşam öğününe. Pas geçme akşam gözümüz dönebiliyor. Risk almaya değmez.![]()
Afiyet olsun ve mutlu yıllarınız olsunAfiyet olsun canımTartı sonucuna senin kadar sevindim.
Bugün yağmur var burada eşimle biz de serpme kahvaltıya gittik. Doğum günü çocuğu kendisiyemege götürecektim kahvaltı istedi. Ucuza kapattım
Cuma nasılsa sıkı bir diyete başlayacağım Allah'ın izniyle. Masada senin gibi ne varsa yedim. Gözüm doysun bir daha özlemesin diye
![]()
tebrikler canımmSelam kızlar
Güne güzel başladım-500 le .çok mutluyum.devamj gelir inşallah hadi 6 lar gelin bana.
Amin rabbim her isteyene versin uzun süren zorlu bir imtihandimaşallah çok şükür rabbim evladının hayrını göstersin inşallah arayan bekleyen herkesede nasip etsin inşallah bnmde 28 aylık bir oğlum var
Aynen ya sen zaten iyisin cart curt ben böyle yaşamayı seviyorum fikir isteyen yok kiNasilsnz hanımlar
Bugun sabahtan kaynanama geçtim bugünü atlatirsam haftayı kurtaririm
Diyet yaptığımı söylemek istemiyorum yoksa bütün gün kilo konuşulacak
tebrikler canımm
6lara da çok birşey kalmamış zaten, çabucak ve sağlıklı ve deee kalıcı olarak gelir inşallah![]()
Teşekkür ederim bitanemevet suyu ihmal ediyorum, sağol canım
Afiyet olsun ve mutlu yıllarınız olsun![]()
Sen de öyle canim teşekkür ederimÇok tatlısın![]()
Ohh sefanın olsun eğer kilon artmasın istiyorsan akşam dengeleyebilirsin canim. Eşinin doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı yillariniz olsun birlikteAfiyet olsun canımTartı sonucuna senin kadar sevindim.
![]()
Çok teşekkür ederim canımSen de öyle canim teşekkür ederim![]()
Ohh sefanın olsun eğer kilon artmasın istiyorsan akşam dengeleyebilirsin canim. Eşinin doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı yillariniz olsun birlikte![]()