Mutfakta olanın vay halineAy canım çok tatlı bir şeyler çekti yani mutfağa girdim gözüm döndü ne yesem diye. 1 avuç nesquik, 1 pirinç patlagi, 1fincan kahve yanında 2 3 tane kahve çekirdekli minik cikolata 1 salatalik yedim![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfakta olanın vay halineAy canım çok tatlı bir şeyler çekti yani mutfağa girdim gözüm döndü ne yesem diye. 1 avuç nesquik, 1 pirinç patlagi, 1fincan kahve yanında 2 3 tane kahve çekirdekli minik cikolata 1 salatalik yedim![]()
Programla yapılıyordu sanırım. Biz de amatörce bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum tatlım neden olmasın ..her şeyimiz kayıt altında sonuçta.![]()
Bak kendime kupa yaptımProgramla yapılıyordu sanırım. Biz de amatörce bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum tatlım neden olmasın ..her şeyimiz kayıt altında sonuçta.![]()
İyiyim abla kendi kendime devam ediyorum diyetime kaldığım yerden. Bazen gitmek gerekir yanlış anlaşılmamak için
Keşke yine böyle Kupalar yapılsa Mezun olurken yine Mezuniyet Karnemiz yazılıp Kupamız verilse![]()
Bence de çok güzel fikir cuma gruplarından mezun olamamıştım belki buradan olurumProgramla yapılıyordu sanırım. Biz de amatörce bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum tatlım neden olmasın ..her şeyimiz kayıt altında sonuçta.![]()
Ne bulduysam yedimMutfakta olanın vay haline![]()
Afiyet olsunBugünkü menum
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım kase çorba
Peynir zeytin
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Akşam 18:00
1 tabak pırasa
Salata
2 kaşık bulgur pilavı
ARA
Sekersiz cay
5 tane kurukayisi
Yesil cay
Bir tane salatalik
Elhan
diyetkolikmom
1.5 lt su
Canım nerelerdesin .Afiyet olsun
Küçük kızım rahatsız günde 10 kere damla yapılıyor ve yaptırmıyor ağlama kıyamet psikolojikmen çöktüm gözünde keratit var daha once de 1 aya yakın yatmıştık iyilesmezse tekrar yatış gözüküyor ilgimi ona verdim bu hafta saldım açıkçası.. inşallah pazartesiden itibaren eski enerjim ve dirayetimle gelirimCanım nerelerdesin .Senin enerjinle bizde enerji doluyorduk ne güzel.
Doğrudur10 da çok kısa kaldım ben 2015 falan olabilir. Ben de seni hatırlamıyorum
Hey gidi günlergezegenfeza canım sonraki adımıda doğru hatırlamışım Yellow girl müş ama uzun süre 14. Takımda kalıp oradan mezun olmuşum.
Elhan en önemlisi olan 14. Takımı yazmamışım
Bak ne buldum aaaayyyyy çok güzel
Eki Görüntüle 3338906
Eki Görüntüle 3338907
60.6 ile Mezun olmuşum canım
15.2 kilo verince mezun olmuşum. ❤
Hatta mezuniyet sonrasında da takımda biraz daha devam edip 2 kilo daha vermiştim ve 58-59u görmüştüm.![]()
Çok geçmiş olsun canımKüçük kızım rahatsız günde 10 kere damla yapılıyor ve yaptırmıyor ağlama kıyamet psikolojikmen çöktüm gözünde keratit var daha once de 1 aya yakın yatmıştık iyilesmezse tekrar yatış gözüküyor ilgimi ona verdim bu hafta saldım açıkçası.. inşallah pazartesiden itibaren eski enerjim ve dirayetimle gelirim
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun tatlım.Ne bulduysam yedim![]()