Gelmene çok sevindim. Hepimiz için hayırlı olsun.Sagol kaptanım ben de buraya yazmayınca acayip yiyorum
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![diyetkolikmom](/data/avatars/s/1141/1141997.jpg?1700134419)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK5 :KK5: :KK5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmene çok sevindim. Hepimiz için hayırlı olsun.Sagol kaptanım ben de buraya yazmayınca acayip yiyorum
Ben tadını çok sevdim ne iğrenç kurler icrim ben bu ne kiBiberiye atınca altını kapattın ins benimde bitti yapacağım birazdan çok iğrenç tadı var bıktım bu hafta bitince diğer küre gecicez ins hahahaha
Allah rahmet eylesin canım benimAmiinn canımOcak ayında 4 sene olacak vefat edeli, 36 yaşındaydı.
Zatürreye bağlı şeker koması olarak geçti kayıtlara, ancak biz covidden şüpheleniyoruz, covidin çok başlarıydı henüz Türkiye’de görünmedi diye biliniyordu ama bütün belirtiler coviddi.
biliyorsundur
Vayyy kankişim süpersin yansın yağlar ihraç edecektik demiHarfiyen uyguladım merak etme canım. Limonların çekirdeklerini ayrıca çıkardım kaynarken acı tat olusturuyormuş.Sabah kahvaltısı öncesine yetişmedi ama gün içinde tüketecegim kaptanım.
![]()
Bende isteremmmÖzelden attim :*
Kankişin özlemle öper gül yüzünden.Ben tadını çok sevdim ne iğrenç kurler icrim ben bu ne ki
Allah rahmet eylesin canım benim
Vayyy kankişim süpersin yansın yağlar ihraç edecektik demi
Bende isteremmm
bana da gönderebilir misin?Diyeet listesi derya binici nin
Geçmiş olsun kaptanım.Bugun çok kotuyum elim titriyor sinirim tepeme çıktı sanırım ya sekerim düştü ya tansiyonum.. biraz ayva yerim ama geçmedi
Amiinn canım aminAllah rahmet eylesin canım benim
neden oldu ki canım?Bugun çok kotuyum elim titriyor sinirim tepeme çıktı sanırım ya sekerim düştü ya tansiyonum.. biraz ayva yerim ama geçmedi
çok üzüldümAmiinn canımOcak ayında 4 sene olacak vefat edeli, 36 yaşındaydı.
Zatürreye bağlı şeker koması olarak geçti kayıtlara, ancak biz covidden şüpheleniyoruz, covidin çok başlarıydı henüz Türkiye’de görünmedi diye biliniyordu ama bütün belirtiler coviddi.
biliyorsundur ilk zamanlar covidle zatürreyi çok birbirine karıştırdılar.
![]()
Aaaaa aynı benBende isterim de kendi koyduğum kurala bile uymak için kendimle pazarlık yapıyorum![]()
çok üzüldümmuhtemelen öyledir çünkü dediğin gibi covidlere hep zatürre deyip geçtiler. mekanı cennet olsun canım
![]()
Diyetisyeninden memnun musun ne kadar süre olduBurda yazıyor:*
Evet memnunum ben daha önce bu listeyle çok kilo vermistim sonra bıraktım devam edemedim. Şuan ben yeniden aynı listeye başladımDiyetisyeninden memnun musun ne kadar süre oldu
Ne oldu canımBugun çok kotuyum elim titriyor sinirim tepeme çıktı sanırım ya sekerim düştü ya tansiyonum.. biraz ayva yerim ama geçmedi
Ay valla çok kotuyumNe oldu canımNazar değdi sana
daha iyisindir inşallh
![]()
Ne kadar kötü olursan ol Diyetini bozmaAy valla çok kotuyum
Ay yok bozmam yemeği zor yiyorum suan zaten midem aşırı bulaniyorNe kadar kötü olursan ol Diyetini bozma![]()