Tamam kaptanım.Gün içinde değil sabah aç karna aksam yatmadan
![Rapci :rapci: :rapci:](/images/smiley/rapci.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kaptanım.Gün içinde değil sabah aç karna aksam yatmadan
Tilkiye kümese bekçilik teklif etmişler kıs kıs gülmüş... tabi ki isterim böyle teklif geri çevrilir miRica ederim yapmak isteyene diyet listesinde atarim
Evet tanıyorum canım ama o artık gelmiyor buraya değilmiHatırlıyor musun?
sara_28 de tanır
Bi dönem benim kızkardeşim de takımlara girmişti, hala bazen birbirimize öyle söylüyoruz, çok hoşumuza gidiyor![]()
Foto ekledim eklenmemiş mi acaba Bi daha ekliimCanım hoş geldin evine. Yarışmaya girmek istersen alabiliriz . Mavi takımda bir kişilik yerimiz var. Fotoğrafli bildirim var mı? Yoksa aç karnına bugün veya yarın paylaş canım . Haber bekliyorum senden. Listemizi guncelleyeyim hemen.![]()
Sorma evetsıkı yemişsinolsun verirsin canım.
Sagol kaptanım ben de buraya yazmayınca acayip yiyorumYerim ben seni.İyi ki kaptanlığı aldın. Halimiz bugün harapti gerçi son dakikalarda Akrep bacım imdadımıza yetişti ama onu diğer haftalarda değerlendiririz biliyorum ki bizi zorda birakmaz o...
Beth' i mavi takıma alacağım inşallah.Uzak kalmak yaramıyor bize. Bu cuma programlarımız aradan çıksın ben de geleceğim. Bu şekilde kendime hakim olmuyorum.
![]()
Burda yazıyor:*
Aklıma geldi yeminle Hitler diye linç yerim neme lazım dedim yazmadım.![]()
Uzanamadigimiz ciğere öyle diyoz işte napak
Özelden attim :*Tilkiye kümese bekçilik teklif etmişler kıs kıs gülmüş... tabi ki isterim böyle teklif geri çevrilir mitesekkur ederim kaptanım.
![]()
Bende isterim de kendi koyduğum kurala bile uymak için kendimle pazarlık yapıyorumÖzelden attim :*
ne o attığın canım? diyet listesi mi öneriler mi?Özelden attim :*
Diyeet listesi derya binici ninne o attığın canım? diyet listesi mi öneriler mi?
Benim başım kel mi?Diyeet listesi derya binici nin
Hahahahahahha istersen atarimBende isterim de kendi koyduğum kurala bile uymak için kendimle pazarlık yapıyorum![]()
Çok iyi menü bende ayda 1 kere d vitamini aliyorumMenüm aşağıdaki gibidir sayın yetkilileri
Kahvaltı
2 yumurta
9 adet zeytin
Yeşilliklerle yapılmış salata
Bir ısırık ekmek çünkü d vitaminini damlattim
Dışarıda idim ara öğün yapamadım
Akşam
3 adet et köfte
Bolca salata
Akşama da bitki çayı içerim.
Elhan
diyetkolikmom
Teşekkür ederim bitanem
Haftada iki kere olmak üzere bir aylık verdi doktorum. Benim de D vitamini eksikmiş. Güneşi de hiç sevmem ondan sanırım.Çok iyi menü bende ayda 1 kere d vitamini aliyorum
Harika ötesi güzel bir menü afiyet olsun SibelimMenüm aşağıdaki gibidir sayın yetkilileri
Kahvaltı
2 yumurta
9 adet zeytin
Yeşilliklerle yapılmış salata
Bir ısırık ekmek çünkü d vitaminini damlattim
Dışarıda idim ara öğün yapamadım
Akşam
3 adet et köfte
Bolca salata
Akşama da bitki çayı içerim.
Elhan
diyetkolikmom