afiyetle ye canım. çok güzel. ben siyez ekmeğimi ekşi mayamla kendim yapıyorum. diğer atalık tam buğday unlarıyla da yapıyorum. çok güzel oluyorlarEki Görüntüle 3328107
Kızlar kargom gelmişken sizede fotografini çekip atmak istedim ben bu ekmekleri kullanmaya başladım 10 15 gündür o kadar güzeller ki tokluk hissi müthiş incecik dilimleri ama 1 tanesi bile kahvaltı için yeterli geliyor almak denemk isteyen olursa diye paylaşayım dedim️ ️ ️
Evett ablaSporla ilgilenecek tek takip edecek gönüllü bir arkadaş oluncaya dek kaptanlar ilgilenecek canım. Bu yüzden kurallara eklemedim.
Hepsini takip etmem zor olacak.
Baş sağlığına geliyorlar muhtemelen. Bethin ceşitlerine alternatif olarak mercimek köfte , börek , bir de tatlı yeter tatlım. Gözüne az gelirse bir de salata olabilir. Garnitürlü makarna ,veya patates salatasıKeşke yemekli olsa. Çaya geliyorlar. Okuldan öğretmen arkadaşlar. Kalabaliklarda. Erkek arkadaşlarda var
Tamam bir daha öyle yapıyım teşekkür ederimCanım kek açlık yapar . şeker insilün dengemizle oynaıp tekrar aç hissetmemize neden oluyor. Eve gidince 2 kaşık yoğurt ye varsa salatalık ye bastırsın seni
Yok ablacım girmem depresyona . beyfendi bir açıklama dahi yapmadan instagramdan çıkarıp önüne bakmayı tercih etti bende onu yapacağımKırmızı kaptan uzaktan el ediyor.Bak depresyona falan gireyim gibi bir niyetin varsa
Aykırı bir yarışmacı değilsin bilakis cok tatlisin.Aykırı bir yarışmacının ben abla amaidare et
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sağ gösterip sol dan darbe gelir bence
Bayılıyorum fotograf çekenlere ve kadraji güzel ayarlayanlara bende fotoğraf çekmekten cekilmekten çok hoslanirimçok uzattım sanada günaydın cnm
Yok ablacım girmem depresyona . beyfendi bir açıklama dahi yapmadan instagramdan çıkarıp önüne bakmayı tercih etti bende onu yapacağım
İyiym sorun yok abla Buda olmadıysa nasip değilmiş daha 29 yaşındayım eminim daha iyisi beni bulacak
Hiç gözüm tutmadı ...bi gitsin .
Yarın yeni umutlarla uyan inşallah.
Hurmacı ne yer. Tabiki 7 hurma ve yogurt
Zeytinyağlı dolma yapıyoruz şimdi. İçli koftem vardı dolapta onu çıkartırım. Sabah börek saracagim. Eşimde baklava ile kurabiye alırız yeter dedi.Baş sağlığına geliyorlar muhtemelen. Bethin ceşitlerine alternatif olarak mercimek köfte , börek , bir de tatlı yeter tatlım. Gözüne az gelirse bir de salata olabilir. Garnitürlü makarna ,veya patates salatası
Dolmaya bayilacaklarHurmacı ne yer. Tabiki 7 hurma ve yogurt
Zeytinyağlı dolma yapıyoruz şimdi. İçli koftem vardı dolapta onu çıkartırım. Sabah börek saracagim. Eşimde baklava ile kurabiye alırız yeter dedi.
Teşekkürler hocam.Dolmaya bayilacaklarEllerinize sağlık Sibelcim.
Çok pis ceza veririmBende menümü yazayimda cezaaaa almayayım değil miElhan hocam
Kahvaltı
Aç karnına dukan yaptim
Kahvaltı
7 hurma+2kasik yoğurt
Ara
1 fincan türk kahvesi+adetini unuttum badem ama fazla değildi ya 5 idi ya 6
Akşam
7 hurma+2 kaşık yoğurt
Kayısı çayı içeceğim. Bol kayısılı ve erikli yanında.
Elhan Ellssa
İştah açacak her şey bir aradaHurmacı ne yer. Tabiki 7 hurma ve yogurt
Zeytinyağlı dolma yapıyoruz şimdi. İçli koftem vardı dolapta onu çıkartırım. Sabah börek saracagim. Eşimde baklava ile kurabiye alırız yeter dedi.
Yok bugün eşim yine almış. Sana ve hurmalarina calisiyoruz diyor. Sana al diyen kim oldu ki dedim. Yüzüme bakıyor.Çok pis ceza veririm
Yine mi aynı menü
Neyse bir daha okuyayım araya bir şey sıkışmış olabilir.
Hurma , yoğurt , hurm yoğu , hur , yoğ , badeeeeem
Afiyet olsun. Bitti mi hurmalar
Amin canım. Dengeleriz inşallah.İştah açacak her şey bir aradabu menü tam bir sınav olmuş. Allah yardımcı olsun .
Abla önüme gelse hepsini yerdim şimdiBaş sağlığına geliyorlar muhtemelen. Bethin ceşitlerine alternatif olarak mercimek köfte , börek , bir de tatlı yeter tatlım. Gözüne az gelirse bir de salata olabilir. Garnitürlü makarna ,veya patates salatası
Sibel hurma yiye yiye adamın ocağına incir ağacı dikecen artık incir diyeti yaparsınBu arada hurmanın kilosu da az para değilmiş. Adam isyan etmekte hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?