• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 3328107
Kızlar kargom gelmişken sizede fotografini çekip atmak istedim ben bu ekmekleri kullanmaya başladım 10 15 gündür o kadar güzeller ki tokluk hissi müthiş incecik dilimleri ama 1 tanesi bile kahvaltı için yeterli geliyor almak denemk isteyen olursa diye paylaşayım dedim✨✨✨
afiyetle ye canım. çok güzel. ben siyez ekmeğimi ekşi mayamla kendim yapıyorum. diğer atalık tam buğday unlarıyla da yapıyorum. çok güzel oluyorlar 🥰

Keşke yemekli olsa. Çaya geliyorlar. Okuldan öğretmen arkadaşlar. Kalabaliklarda. Erkek arkadaşlarda var :KK70:
Baş sağlığına geliyorlar muhtemelen. Bethin ceşitlerine alternatif olarak mercimek köfte , börek , bir de tatlı yeter tatlım. Gözüne az gelirse bir de salata olabilir. Garnitürlü makarna ,veya patates salatası :confused:

Aykırı bir yarışmacının ben abla ama 🤣🤣🤣 idare et

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sağ gösterip sol dan darbe gelir bence 🤣

Bayılıyorum fotograf çekenlere ve kadraji güzel ayarlayanlara bende fotoğraf çekmekten cekilmekten çok hoslanirim😚 çok uzattım sanada günaydın cnm
Aykırı bir yarışmacı değilsin bilakis cok tatlisin. :KK68:Sadece benim gibi çabuk alev alıyorsun . :KK14:
Sabit gelebilmek için göbeğim çatlıyor inanmalisin :KK51:

sibel_84 sibel_84 ne yedin hemşo bugün :confused:
Hurmacı ne yer. Tabiki 7 hurma ve yogurt
Baş sağlığına geliyorlar muhtemelen. Bethin ceşitlerine alternatif olarak mercimek köfte , börek , bir de tatlı yeter tatlım. Gözüne az gelirse bir de salata olabilir. Garnitürlü makarna ,veya patates salatası :confused:
Zeytinyağlı dolma yapıyoruz şimdi. İçli koftem vardı dolapta onu çıkartırım. Sabah börek saracagim. Eşimde baklava ile kurabiye alırız yeter dedi.

Bende menümü yazayimda cezaaaa almayayım değil mi Elhan Elhan hocam :KK70: :KK70:
Kahvaltı
Aç karnına dukan yaptim
Kahvaltı
7 hurma+2kasik yoğurt
Ara
1 fincan türk kahvesi+adetini unuttum badem ama fazla değildi ya 5 idi ya 6
Akşam
7 hurma+2 kaşık yoğurt
Kayısı çayı içeceğim. Bol kayısılı ve erikli yanında.
Elhan Elhan Ellssa Ellssa

Bende menümü yazayimda cezaaaa almayayım değil mi Elhan Elhan hocam :KK70: :KK70:
Kahvaltı
Aç karnına dukan yaptim
Kahvaltı
7 hurma+2kasik yoğurt
Ara
1 fincan türk kahvesi+adetini unuttum badem ama fazla değildi ya 5 idi ya 6
Akşam
7 hurma+2 kaşık yoğurt
Kayısı çayı içeceğim. Bol kayısılı ve erikli yanında.
Elhan Elhan Ellssa Ellssa
Çok pis ceza veririm :sinirli:
Yine mi aynı menü :63:
Neyse bir daha okuyayım araya bir şey sıkışmış olabilir.
Hurma , yoğurt , hurm yoğu , hur , yoğ , badeeeeem :-)
Afiyet olsun. Bitti mi hurmalar :rolleyes:

Hurmacı ne yer. Tabiki 7 hurma ve yogurt

Zeytinyağlı dolma yapıyoruz şimdi. İçli koftem vardı dolapta onu çıkartırım. Sabah börek saracagim. Eşimde baklava ile kurabiye alırız yeter dedi.
İştah açacak her şey bir arada 🙈 bu menü tam bir sınav olmuş. Allah yardımcı olsun .

Çok pis ceza veririm :sinirli:
Yine mi aynı menü :63:
Neyse bir daha okuyayım araya bir şey sıkışmış olabilir.
Hurma , yoğurt , hurm yoğu , hur , yoğ , badeeeeem :-)
Afiyet olsun. Bitti mi hurmalar :rolleyes:
Yok bugün eşim yine almış. Sana ve hurmalarina calisiyoruz diyor. Sana al diyen kim oldu ki dedim. Yüzüme bakıyor. :KK70: :KK70:
İştah açacak her şey bir arada 🙈 bu menü tam bir sınav olmuş. Allah yardımcı olsun .
Amin canım. Dengeleriz inşallah.:ıslık::ıslık:

Back
X