Keşke yemekli olsa. Çaya geliyorlar. Okuldan öğretmen arkadaşlar. Kalabaliklarda. Erkek arkadaşlarda varMisafirine oneri olarak aklıma etli türlü, mercimek çorbası ve pilav geldi. Yanina salata ve bir kaç meze. Evvelsi gun ben de öyleydim ama beni baya tok tuttu
Bu dünkü menümü bugün menünmü?Afiyet olsun mutfak ikizim.Muhteşem seçimlerden oluşmuş güzel bir menü
2 Kasım Benim Menüm
11.00 Omlet, maydanoz, domates, salatalik , peynir , zeytin, ceviz
17.00 Fırın karışık sebze ( karnabahar, kereviz , havuç, kabak , üzerine sarımsaklı yoğurt
Saat hatırlamıyorum bir mandalina
Dukan birası
Su
Ellssa
Dünkü menü kaptanım tarihi yanlış atmişimBu dünkü menümü bugün menünmü?
AtmışsınDünkü menü kaptanım tarihi yanlış atmişim
Ben kendi aptallığıma üzülüyorum açıkçası ablaYeniyse kurtuldun diye sevin kuzum. Kadınlar hisseder bu tür şeyleri. Ayrıntıları okudum konular bölümünde.. Şimdiki erkekler birkaç ay güzel kizlari ilgiye boğuyor kendine aşık ediyor sonra asıl niyetlerini ortaya koyuyor evet dersen bir süre daha oyalıyor seni. Demezsen de bir şeyi bahane edip gençlerin dediği gibi ghost oluyorlar. Belli ki sana uygun olmayan biri hiç üzülme....
Tamam yarını atlatayım geliyorum fezomHamdolsun canım, iyi diyeceğim, iyi olmak zorundayım
Gelde kapışalım
Öyle canım da bir şeyler hissediyorsun bağlanıyorsun falanYeniymiş zaten bence sevin böyle birinden kurtulduğun için. Canını sıkma uzun zaman geçirip dahada alıştığında olmadığı için şükret.kimse senden önemli değil değmez
Ne üzülüyorsun bunların hepsi tecrübe.Ben kendi aptallığıma üzülüyorum açıkçası abla
Senın aptallığın değil onun ş.sizliği (açık açık yazamıyorum ceza almıyım)Ben kendi aptallığıma üzülüyorum açıkçası abla
İyi ki menünün içeriği belli yoksa ispat edemezdim di miAtmışsınama bu günün tarihini atmışsın
Evet dün fotolu atmıştın birdeİyi ki menünün içeriği belli yoksa ispat edemezdim di mi
Ne üzülüyorsun bunların hepsi tecrübe.
Senın aptallığın değil onun ş.sizliği (açık açık yazamıyorum ceza almıyım)
Doğru insan karşına çıktığında güveneceksin canımGüvenemiyorum maalesef artık kimseye
Umarım canımDoğru insan karşına çıktığında güveneceksin canım
Kek ve pohaça hariç şahane canım yarın cuma olduğu için onlar tartıyı ne kadar etkiler artık bilemiyorum tabi .11:00
2 dilim ekmek
Peynir Zeytin salatalık
Şekersiz çay
14:00
1 dilim kek
Şekersiz kahve
18:00
1 kepçe domates çorbası
1 küçük poğaca
Elhan Efenin_Annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?