aklı başında biri telefonla da olsa konuşur öyle bitirir. hakkında hayırlısı olsun kuzumSabah göreceğiz canım :) evet gerçekten kalıbının adamı değilmiş hiç bir şey demeden instagramdan sildi direkt adam
Bence de öyle canım. Amin saolaklı başında biri telefonla da olsa konuşur öyle bitirir. hakkında hayırlısı olsun kuzum
Sabah görüciiiiz canım10 gr mi 1 kilo mu olur bilemem zabanann ogrenecükkk ablam
S......Et adam değilmiş. Rengini erkenden belli etmesi senin faydana hersey bir tecrübedir. Bunuda tecrübe etmiş oldun . Hayat devam ediyor
Kizzz bari şimdi şöyle kaç kg verdinmenunu begendim
Kek ve poğaça yüzünden uzulmeni istemem bebisim umarım sonucunu çok etkilemez
Takımımı şahaaa kaldiriyorsunnuuzzzz yazarım hannnniiimmm
Hiç şüphem yokk hatta kırmızı takimi sana devredecek misim gibi hissediyorum ve buna çok mutlu olurum
Bu kadar hurmayi yiyip yiyip kilo da eksi 3 kg gormezsem esine soyleee. Bana bir daha hurmaaaa alma işe yaramıyor bilessiiinnn diyee
Hadi bakalımİncirde aldırdım canım. Kayısı çayının yanına da incir atıyorum
Bu ikinci günüm canım
Yok canım yarindan itibaren başlarım
Evet canım
Bana niye sanki bir haftadır yapıyorsun gibi geldi kiİncirde aldırdım canım. Kayısı çayının yanına da incir atıyorum
Bu ikinci günüm canım
Yok canım yarindan itibaren başlarım
Evet canım
Yook başlamadım ama başlıycam sanırımHurma diyetine mi başladın dediydimmmm
Afiyet olsun yarın kaç kilo vereceksin çok merak ediyorumncirde aldırdım canım. Kayısı çayının yanına da incir atıyorum
geçmiş olsun Allah şifa versin canım. neyi var?Elhan abla bende bu hafta hazırlık bölümüne geçmek istiyorum izin verirsen
Kayınbabamı hastaneye aldılar biraz düzenim bozulacak gibisürekli gel git yapıcaz nasıl beslenirim bilmiyorum
Sağol canımgeçmiş olsun Allah şifa versin canım. neyi var?
Ay buraya ekliyorum diye farklı Bi gruba eklemişim ya ben bu menüyüBugün erken kapatıyorum dükkanı
Malum yarın cuma
Sabah yok
Öğlen 12.45
Tavuk ciğeri, taze fasulye, 2 kaşık makarna, 1 yumurta ve patatesli sebze yemeği
Tatlı olarakta 1 tane hurmali cevizli top yaptım kendime tabağın en üstündeki duran şey o
Akşam yok yani yemicem
Sadece dukan birası yaptim kendime onu icicem
Okuldan erken çıktım bugün
Elhan Ellssa
Canim uyumaya odaklanmasan mesela uyku zamanında Bi dizi açsan onu seyrederken belki uykun gelirO tarz şeylere dikkat ediyorum ,bitki çayları içiyorum. Özellikle ileri saat öğleden sonra kahve içmemeye de çok dikkat ediyorum. Erken saatte kahvemi içip , gün içinde siyah çay hiç içmiyorum uykum kaçmasın diye. Yoğurtta uyku yapar derler oda çok sık hemen hemen her menümde var +ilaçta alıyorum ama malesef böyle canım. Herşey deniyorum. 1-2 aya tekrar ruhen daha güçlü hissedince elbette geçecektir.Çok teşekkür ederim. Çok sağol.
Evet canm inşallah hepsini unuturum . Sağol .❤
Ya canim sonrakilere de okudum bu adam zaten seni haketmiyor muş O ne öyle ya Instagram'dan silmek ne demekBende oturayım üzüleyim adam bana yazmıyor diye muhtemelen bu süreçte aldatılmışım kızlar
Kek mi poğaça mı11:00
2 dilim ekmek
Peynir Zeytin salatalık
Şekersiz çay
14:00
1 dilim kek
Şekersiz kahve
18:00
1 kepçe domates çorbası
1 küçük poğaca
Elhan
Menüm:
Dukan ıçeği+ 1 saat spor.
19:00 = 1 kase tarçınlı yoğurda 7hurma+3ceviz
Canım hiç bir şey istemedi ondan yiyemedim hatta ilk kez kahve bile içemedim malesef.
Uyumak kilo vermekte çok etkili ben 10 saat uyuduğumda gece uykusu olacak ama eğer akşam yemek yemediysem -1 kg geliyorum canım uykun düzene girince inşallah daha çok eksi olurUyuyamadğm için mi nedir bilmiyorum ama sabah akşam tartı sabit çıkıyor böyle bir tohaflık oldu bu hafta ama tabi bir anda düşedebilir belli olmaz ondan ümidimi kesmiyorum bakalıminşalh tartı sabah banada bir sürpriz yapıp ekside olsun.
Ay gerçekten sinir olduk adamaİyiym sorun yok abla Buda olmadıysa nasip değilmiş daha 29 yaşındayım eminim daha iyisi beni bulacak
Şaka değil ya 360 TL den aldımBu arada hurmanın kilosu da az para değilmiş. Adam isyan etmekte hakli
Nutella ekmek
Algıda seçicilik canım.bende hep hurmalari görüyorum nedenseBana niye sanki bir haftadır yapıyorsun gibi geldi kiBende diyorum maşllah bu nasıl bu kadar dayanabiliyor sıkılmıyor ben 3 günden fazla yapamamştım demek ki ben herşeyi hurma gibi görmeye başlamışım artık.
Bende merak ediyorum.Afiyet olsun yarın kaç kilo vereceksin çok merak ediyorum
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Elhan abla bende bu hafta hazırlık bölümüne geçmek istiyorum izin verirsen
Kayınbabamı hastaneye aldılar biraz düzenim bozulacak gibisürekli gel git yapıcaz nasıl beslenirim bilmiyorum
Bitti bile diyemeyecek ergen bir arkadaşımızmış. Hayır içimi dökemediğime yanarım arkadaş avukat şöyle bir içimi döksem hakaret davası açar muhtemelenAy buraya ekliyorum diye farklı Bi gruba eklemişim ya ben bu menüyürezillik
Canim uyumaya odaklanmasan mesela uyku zamanında Bi dizi açsan onu seyrederken belki uykun gelir
Ya canim sonrakilere de okudum bu adam zaten seni haketmiyor muş O ne öyle ya Instagram'dan silmek ne demek
Kek mi poğaça mıYarın cuma aşko
Kesin açar ergen. Bosveriyor havasında ol için içini yiyecek ama gerçekten öyle düşünsün sipaBitti bile diyemeyecek ergen bir arkadaşımızmış. Hayır içimi dökemediğime yanarım arkadaş avukat şöyle bir içimi döksem hakaret davası açar muhtemelen
Biz uyursak zaten rüyadada hurma görücezBu gece güzel uyuyayım Allah'ım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?