Canım bende öyle yapıyordum zaten 1litreyiTelafi etmişsin bile canım. maşallah sana.
Harika gidiyorsun Siboşumgurur duyuyorum seninle
Canım benim dinlediğim diyetisyen de aynı malzemeye 1lt su diyor hatta 750ml su canım maden suyu ve limon suyunuda ekleyince 1 Lt oluyor. O 1 lt yi de akşama kadar bitirin diyor. Zaten 500ml lik bardağa koyarsan 2 kezde biter . Bir tık daha küçüğüne koyarsan 3kez biter canm öyle düşününce gözünde de büyümez hem
(Rakibime taktik verip durmakta ne bilim)
Eşim koç. İyi bilirim ama daha yenilgiyi hiç kabul etmedim. Çünkü hep ben yendim.Aslan Koç' a karşı deseneO da yenilmeyi sevmez.
Bir ayda vereceğim kiloyu bu haftaya sığdırmam için tüyosu olup da vermeyenin
@flziso tatlışımmm nirdesiiiiin
Aynennn öyle canimmAma bu demek değildir ki zayiflayamayiz.Belki biraz zorlanacagiz ama hedefe ulaşacağız tatlimm Menopozlu hatunlar zayiflayamaz diyenlere inat hem de
Söylediğin gibi oldu kuzum teşekkür ederimCanım bende öyle yapıyordum zaten 1litreyi
benim için bardağa koyup yapmak daha iyi oluyo1litreye 15gün öyle icmemin sebebi kızımdan oluyordum karnımdan düşüyodu hamile değildim bilmiyodum tabi oyuzden bebek düşünenler için sakıncalı -Hayal
Vay yavrum vayEşim koç. İyi bilirim ama daha yenilgiyi hiç kabul etmedim. Çünkü hep ben yendim.
Aylardır yürümeyen ben tabanları yagladim ne diyorsunTatlı rekabet.
Tahmini yazıyor rakibem. Adi adımlar o kadar kalori yakmaz. Tempona bağlı. Nabız 120' nin üstünde olmalı ki kaloriler yansın. Yine de yatmaktan iyidir.Ya bu adimsayarda gosterilen yakılan kalori doğru mu kızlar
Ve de didişmeliÇekişmeli mi itişmeli mi bakıp gorcez
Koçun yenildigi görülmemiştir.Kıran Kırana bir mücadele sayın seyirciler
Dip bucak temizliğe giriştim canım.Maşallah canım harika menü
AhaahaaKız bana da birinci olursun gibi geliyor . Geçen hafta da kendime kesin birinci olurum diyordum sonra biri gelip buraya -3kilo yazdı 1 aylık kiloyu 1 hafta verenler oluyor başına gelmezse bence birincisin
Aayy içim açıldı şurda olsaydım dedim
Aslanlarım benim şu 3ü 4 yapıp yazar kızımıda unutmayalım oda harika gidiyor. 4ünüz yakıp kavuracaksınız yazarhanim35 nerelerdesin ?
Tabi diğer arkadaşlarda biraz daha hareketlenirse süper oluruz.Umarım onlarda hem guruba hem de kendilerine güzel katkı sağlarlar.
Kolay gelsin canım eveeet çok zor ya bitmiyor sürekli bi yer çıkıyorTüm evi toz aldım süpürdüm sildim her yanım ağrıdı aman aman ne zor iş şu ev işleri kızlar ya. Tüm kemiklerim ağrıyor şu an
Vay yavrum vayyenilmedin mi yenilgiyi kabul mu etmedin ?
Oohhh ellerine sağlık canımmm misssDip bucak temizliğe giriştim canım.
Ya bu adimsayarda gosterilen yakılan kalori doğru mu kızlar
Evet kaptanım bende onu okumuştum nabız ne kadar yuksek olursa o kadar yağ yakarmis yürürken vitrine bakar gibi değil nefes nefese yürüyün diyorlarTahmini yazıyor rakibem. Adi adımlar o kadar kalori yakmaz. Tempona bağlı. Nabız 120' nin üstünde olmalı ki kaloriler yansın. Yine de yatmaktan iyidir.
Aynen hem çekişme hem didisme market alışverişi yaptım ilk defa chia tohumu aldimVe de didişmeli
Ayyy 2 gün bende öyleydim kollarım ağrıdı resmen kolay gelsin canimTüm evi toz aldım süpürdüm sildim her yanım ağrıdı aman aman ne zor iş şu ev işleri kızlar ya. Tüm kemiklerim ağrıyor şu an
Bana bak oyle yazdim diye birsey anlamadın dimi sadece söyledim cvp vermedin üstüne pislikfenasın yoksa geçen haftayı ,beni mi hatırlatıyorsun? Geçen hafta kendimi bile yenmişim Hayati rekorumdu
Oohhh ellerine sağlık canımmm misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?