- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Afiyet olsun sidoşum.Menüm
Kahvaltı 11:00
Kaşarlı yulaf tost,aysberg, yeşilçay
Akşam 18:00
1 dilim ekmekten tost, bol salata
2,5 lt su
5bin adım
gezegenfeza Elhan
Sana güveniyorum ama menünü tam yazİki tabak makarna gömdüm ama iki güne haledecm söz
Ver de ne kadar verirsen ver canımKaptın da inşallah yüzünğ kara çıkarmam bu haftada bir kilo veririim
Çok güzel menün6 Ekim Menüsü
Yarışmada olduğumu unutmuşumiyi ki hatırlattın kaptanım.
10.30 İki yumurtalı omlet , maydanoz, peynir iki çeşit, domates salatalik zeytin, ceviz , ekmeğin en gevrek ucundan çeyreğin çeyreği
12.00 Türk kahvesi
16.00 İki kepçe nohut , dört kaşık bulgur pilavı, semizotu salatası, bir bardak ayran
18.00 Bir ekşi elma
Şu iki litre olmuştur saymadım.
Spora henüz başlamadım.
gezegenfeza sibel_84
Aslında bulgur bana hiç iyi gelmiyor kaptanım. Son kez yedim diyet boyunca ogunlerime almayı düşünmüyorum. Belki bir kaşık o da çok sevdiğim için.Çok güzel menün
Fırın sütlaç mı o akşam menüsündekiEki Görüntüle 3313431
Kahvaltım
Eki Görüntüle 3313432
Akşam yemeğim
Salatanın domateslerini toruna kaptırdım
3 kupa kahve
1 kupa apaform
1 lt den fazla su
Elhan
Ben kaçırdım heralde bi ara fazla giremedim görmedim nedir acepAaa lutfen bende cok severim acılı yemek acısız hic yemek yapmam kızımada ayrı yapiyorum bizimle yiyeceksede gene ayırıyorum döküyorum pulbiberama şu sıra benim bi omlet favorim oldu hep paylaştım burda nezamandır ediyorum tok tutuyo sen gördünmu acep
Umarım begenirsin canimAldım tarifi harikaymış ben de yapacağım bu çokta tok tutar
Biz teşekkür ederiz kaptanimMavişlerim menü bildirmeyenler var
Daha ağzınızı kapatmadınız mı
Haydin not alıp yatacağım, bugün çorabı erken çıkardım, ayakta fazla durmayayım
Haydis i d e l y a
Haydi @Lavinia_98
HaydiElhan
Haydi hayalim
Haydi @askrhpozitif
Haydi @TemelinSafinazi
Teşekkür ederim
Ellssa
Jou
Nergis 35
Ayy bende bulgurun her türlüsünü severim banada ödem yapıyor onuda burada farkettim bukgur yedimmi 2 kilo artı cikiyorumAslında bulgur bana hiç iyi gelmiyor kaptanım. Son kez yedim diyet boyunca ogunlerime almayı düşünmüyorum. Belki bir kaşık o da çok sevdiğim için.
Teşekkür ederim .
Bulgur bana göre fazla olmuş. Ben nedense bulguru yediğim günün ertesi tartıda hep artı cikiyorum. O yüzden biraz on yargiliyim bulgura karsi6 Ekim Menüsü
Yarışmada olduğumu unutmuşumiyi ki hatırlattın kaptanım.
10.30 İki yumurtalı omlet , maydanoz, peynir iki çeşit, domates salatalik zeytin, ceviz , ekmeğin en gevrek ucundan çeyreğin çeyreği
12.00 Türk kahvesi
16.00 İki kepçe nohut , dört kaşık bulgur pilavı, semizotu salatası, bir bardak ayran
18.00 Bir ekşi elma
Şu iki litre olmuştur saymadım.
Spora henüz başlamadım.
gezegenfeza sibel_84
Demek ki bunyeler aynıAslında bulgur bana hiç iyi gelmiyor kaptanım. Son kez yedim diyet boyunca ogunlerime almayı düşünmüyorum. Belki bir kaşık o da çok sevdiğim için.
Teşekkür ederim .
Tatlım kısır, çiğ köfte, mercimekli köfte ve bulgur pilavı masum görünüyor işin aslı öyle değil gerçekten. Bir haftayı çöp edip atıyor. Bir iki kaşığı asla geçmemek lazım.Ben kaçırdım heralde bi ara fazla giremedim görmedim nedir acep
Umarım begenirsin canim
Biz teşekkür ederiz kaptanim
Ayy bende bulgurun her türlüsünü severim banada ödem yapıyor onuda burada farkettim bukgur yedimmi 2 kilo artı cikiyorum
Kursum var. Bu sabah da erkenciyiz
Rakip sultan sana da günaydın efendim.Gunaydin olsun herkese
Bulgur bana göre fazla olmuş. Ben nedense bulguru yediğim günün ertesi tartıda hep artı cikiyorum. O yüzden biraz on yargiliyim bulgura karsi
Demek ki bunyeler aynı
Hahahahaha yaaaAşiretin değilim artık diye mi sevmiyorsun beni hüüü ağlarım ama
Teşekkür ediyorum hocam. Okula yürüyerek geçiyorum. Bıraktım arabayı. Hava da çok güzelRakip sultan sana da günaydın efendim.
Kursun su gibi aksın geçsin inşallah.
Sağlıkla gel kuzum bana sağlıklı , zinde bir rakip lazım.
Ben bu hafta izin aldım cnm. Biraz hastane işleriyle uğraştım gergin bir dönemdeyim. Yazmıştım ama Meryem ablayı etiketlemiştim@zeyneppk
@Beth18
@sudansebep
@menekse_kokusu
sonundaoldu
Kızlaarrrrrr Menüleriniz gelmedi ! Nerelerdesiniz?
Huuuhuuuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?