Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
76.95 imisimSevgili Arkadaşlar,
Cuma tartı bildirimlerimizi yarın zamanında paylaşmanızı hatırlatır hepinize bol eksili bir gün dilerim.![]()
Masterfit Yarışması 84. Etap 15.09 22.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou KAPTAN
66.5 @Bls61 67.2 @Zeytur 95.2 @DeryaOnDiet 77.35 @zeyneppk 78.4 @Tempus 87.6 @s i d e l y a 68.6 @Lavinia_98 68.2 Mavi Takim Ozzybal KAPTAN
73.3 Efenin_Annesi
102.4 Mthn83
81.8 sibel_84
76.95 @Hayalkuran 78.9 @1artiikizanasi 82.8 @TemelinSafinazi 70.65 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 87.7 @Lonely single girl 65.45 @60kiloyum 82.8 @Ysmnondr 88.6
Kotü birşey yokturr hormonların düzensiz olmustur bi ilaçla kendine gelir zaten canım geç kalmamak daha iyi gitmen iyi olurAra kanamalarım oluyor ya adetten 10/15 gün önce bi kaç aydır.![]()
Cuma gününe göre canımmBugün ki farkı cuma gününe göre mi yazacağız yoksa pazartesi gününe göre mi?
ahh ahh kendine ediyosunKızlar hala mutfaktayım ve iyi şeyler yapmıyorum![]()
Günaydın bitanemmGünaydınlar hanımlar
Günaydın hoş geldin kaldığın yerden devam edeceksşin güzel bir haber buda.Günaydın kızlar bolll eksileriniz olsun insalhhh
Nasılsıniz herkez iyidir insalahh buradan uzaklaşmaya gelmiyor verdiğim 2 kilo kadar hoppp geri geldiElhan kaptanım kürkçü dükkanına geri dönmek istiyorum musaaden olursa yoksa bu hal hal değil biraz sıkıntılarımı da çözdüm burası iyi motive ediyor iyi geliyor bana hepinizi seviyor bol eksiler diliyorum
Günaydın canısıGünaydın bitanemm![]()
50 Gr ile geçtin beniO zaman ilk kilo bildirimini yapayım.
Cuma :76.95
Bugun:75.40
Fark. : 1.550 gram
Hadi bismillah cuma şifası olsunSelam kızlar başladık yine bakalım nasıl olacak haftaya![]()
Hadi bildirim at kaynama aradaGünaydın kızlar bolll eksileriniz olsun insalhhh
Nasılsıniz herkez iyidir insalahh buradan uzaklaşmaya gelmiyor verdiğim 2 kilo kadar hoppp geri geldiElhan kaptanım kürkçü dükkanına geri dönmek istiyorum musaaden olursa yoksa bu hal hal değil biraz sıkıntılarımı da çözdüm burası iyi motive ediyor iyi geliyor bana hepinizi seviyor bol eksiler diliyorum
Bencee haftada 100 gram alman çok iyi onu 2 saate şipşak verirsin yanii