Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün evde degildim kaptanım tartım çok kötu gelck biliyorum ama pazartesi gününe kadar halledecemAşiretlerimmm hersey yolundamıhicbiriniz ses seda olmuyo heleki @Zeytur göremedim seni hiç menüleriniz paylaşın lütfen cekinmeyin ne yediklerinize hepimiz yapıyoruz kaçamakları
@bls61(geçmiş olsun canım)
Lavinia_98
@s i d e l y a
@Zeytur
@DeryaOnDiet
@zeyneppk
Tempus
Simdi hersey yolunda kuzum 1 hafta neredeyse Bi buhrandaydim ama şimdi daha iyiyim önceki moodumu yakaladım daha sıkı sarilicam grubumaBencee haftada 100 gram alman çok iyi onu 2 saate şipşak verirsin yaniiözlettin yavvv hersey yolundamı
GEçmiş olsunİki gün evde degildim kaptanım tartım çok kötu gelck biliyorum ama pazartesi gününe kadar halledecem
Iste buuuu beraber sıkı sıkı verelimmSimdi hersey yolunda kuzum 1 hafta neredeyse Bi buhrandaydim ama şimdi daha iyiyim önceki moodumu yakaladım daha sıkı sarilicam grubuma![]()
Bende bu hafta senin gibi yapayım bari 12 de sabah kahvaltı yapıyorsun sonraIste buuuu beraber sıkı sıkı verelimmaç karna maydanozlu limon suyu ictim simdide kahvemi ictim acıktım çünkü 12 yi bekliyorum
Gene icerim birşeyler şimcik 1 litre suyumu bitirmeye çalışıyorum![]()
Ama saglam yapıyorumm omlet yanına yeşillik 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tambugday ekmek baya doyuyorum aklımda bu var buhafta böyle yapacam sonuçları görecem akşamada sebzeBende bu hafta senin gibi yapayım bari 12 de sabah kahvaltı yapıyorsun sonra
12 de bende kahvaltımı yapayım yani aralıklı oruç yapıyorsun sen değil mi cnm 5 den önce akşam yemeğini yiyorsun 5 e kadarda suyunu bitiriyorsun. Ben genelde ac geziyor be jou bilirsin fav yiyecegim semizotu ve smoothieAma saglam yapıyorumm omlet yanına yeşillik 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tambugday ekmek baya doyuyorum aklımda bu var buhafta böyle yapacam sonuçları görecem akşamada sebze
Ne yapacağımı daha önce haber vercem sanasendede varsa de haha
![]()
Attım Attım hemde hokkali bildirimHadi bildirim at kaynama arada
Aynenn bennde bıktımm yaa12 de bende kahvaltımı yapayım yani aralıklı oruç yapıyorsun sen değil mi cnm 5 den önce akşam yemeğini yiyorsun 5 e kadarda suyunu bitiriyorsun. Ben genelde ac geziyor be jou bilirsin fav yiyecegim semizotu ve smoothiebıktım onlardanda değişik tarifler arayisindayim bulunca atarim sanada
Yulaflı omlet yapıyormusun oda tok tutuyor dene bence.Ama saglam yapıyorumm omlet yanına yeşillik 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tambugday ekmek baya doyuyorum aklımda bu var buhafta böyle yapacam sonuçları görecem akşamada sebze
Ne yapacağımı daha önce haber vercem sanasendede varsa de haha
![]()
Yapıyorum ablamm hatta yulaflı kasarlı tostta aklıma var ama üşeniyorum ona makineyi cıkar yap et falanYulaflı omlet yapıyormusun oda tok tutuyor dene bence.
Yaaa cok güzel vermissinnEki Görüntüle 3305533
Günaydın kızlar
Geçen hafta 87.600
Güncel 86.650
-950 gr
İnişli çıkışlı bir hafta oldu ama sonunda eksiye düştüm.
Elhan
Jou
Kızlar bu hafta listede olmasam harika olur.Çünkü şehir dışına taşınıyoruz![]()
İnşallah canım sağolKotü birşey yokturr hormonların düzensiz olmustur bi ilaçla kendine gelir zaten canım geç kalmamak daha iyi gitmen iyi olur
Arada bende yapıyorum yulafı tok tutuyor,diğer tostu hiç denemedim aklımda oda benim,makineye gerek yok ki ocak üstü tost yapan varya o bile olur.Yapıyorum ablamm hatta yulaflı kasarlı tostta aklıma var ama üşeniyorum ona makineyi cıkar yap et falan![]()
Tebrik ederim çok güzel vermişsinEki Görüntüle 3305533
Günaydın kızlar
Geçen hafta 87.600
Güncel 86.650
-950 gr
İnişli çıkışlı bir hafta oldu ama sonunda eksiye düştüm.
Elhan
Jou
Kızlar bu hafta listede olmasam harika olur.Çünkü şehir dışına taşınıyoruz![]()
mükemmel geçen bir hafta, tebriklerBende menümü paylaşayımElhan
Ozzybal
Kahvaltı
1 kase gronala
3 dilim salataljk
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Hurma
Öğle
Kefir
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
Akşam
Bir tabak yoğurtlu kabak
Şu ne kadar içtim bilmiyorum
Spor şimdiye kadar yapmadım. E harfinin kurabiyesini yapacagiz zaman kalırsa Leslie 2 mil yaparım.
Dukan yaptım onu tükettim.
1 fincan da kayısı çayı içtim.
Benden bugünlük bu kadar.
Yarına inşallah tartı bana gülücük atacak.![]()
su artırırsan çok daha rahat gidecek kilolarMenüm
Sabah yok limonlu su
Arada kayısı çayı
öğlen 3 köfte yarım aşure
Arada 3 kurabiye
Akşam bol salata tavuk döner 2 yk pilav
Bugün hiç su içmedim biraz su içsem iyi olacak
Kahve çay olduda su hiç yok
Ozzybal
beğendim bu menüyü
yok ya olmaz öyle şeylerKızlar hala mutfaktayım ve iyi şeyler yapmıyorum![]()
tebrikler tekrardanO zaman ilk kilo bildirimini yapayım.
Cuma :76.95
Bugun:75.40
Fark. : 1.550 gram
haftaya hızlıca dengelersinBugün kilomu paylaşayım da başlayayım 63.4 ile izine çıkmıştım su anki kilom aşırı ödem ve akşam yediğim turşu
Eki Görüntüle 3305511
olsun birazcık artış var, halledersin
bence de daha fazla verdin ama şans regle denk geldiElhan
Ozzybal
Regli olmasam cok güzel vermiştimama yinede
Geçen cuma ;66.5
Bugün;66.6
Fark;+100
Eki Görüntüle 3305521