- 28 Kasım 2020
- 1.818
- 8.923
- 108
- 38
tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler
Evettt oda geldi aklımaa öyle deneyeyim o halde kızımı uyutuyup kahvaltı keyfi yapayımArada bende yapıyorum yulafı tok tutuyor,diğer tostu hiç denemedim aklımda oda benim,makineye gerek yok ki ocak üstü tost yapan varya o bile olur.
Kizne zaman kaptan olsam regl zamana denk geliyorum amaa inan reglim duzeldi diyet sayesinde olmamda iyi oldumükemmel geçen bir hafta, tebrikler
su artırırsan çok daha rahat gidecek kilolar
beğendim bu menüyü
yok ya olmaz öyle şeyler
tebrikler tekrardan
haftaya hızlıca dengelersin
olsun birazcık artış var, halledersin
bence de daha fazla verdin ama şans regle denk geldi
Yağlı kağıdıda serdinmi tamamdır,afiyetler olsunEvettt oda geldi aklımaa öyle deneyeyim o halde kızımı uyutuyup kahvaltı keyfi yapayım12 de
Bakalım o an hangisi aklima yatarsaYağlı kağıdıda serdinmi tamamdır,afiyetler olsun
Çok özledim ben de
Bence bunu yap bende merak ediyorum nasıl tadı diyeBakalım o an hangisi aklima yatarsa![]()
tebrikler
Teşekkür ederimtebrikler![]()
Yağlı kagıtla tavadamı diyosun abla tost makinesine üşendimBence bunu yap bende merak ediyorum nasıl tadı diye
Evet ocak üstü tost yapılan varya ondan dedim.Yağlı kagıtla tavadamı diyosun abla tost makinesine üşendim![]()
O nasıl rakamElhan
Ozzybal
Regli olmasam cok güzel vermiştimama yinede
Geçen cuma ;66.5
Bugün;66.6
Fark;+100
Eki Görüntüle 3305521
Haftaya şıpdiye verirsinnn
ALışık değilsin demi bende görmeyeeO nasıl rakam
Hemen düzelt 100 gr aşağı yada yukarı
Heee o yok bende kızzz
OF çok guzel haberrHayırlı sabahlarrr hayırlı cumalar