- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 83
- 33
Alıştım galiba kuzum çok güzel geliyo sabahları inankiYaso yapma kuzum. Bak mideni mahvedersin. Hem kahve hem Dukan. Saat 1 de kahvaltı hem de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştım galiba kuzum çok güzel geliyo sabahları inankiYaso yapma kuzum. Bak mideni mahvedersin. Hem kahve hem Dukan. Saat 1 de kahvaltı hem de
Korkma canım ben de korkardım ama hersey bebek olunca korkulcak hicbirsey yokHaftaya adet olucam oluyumda gidiyim barikadın doğumdan çok korkuyorum ya utanıyorum
![]()
Benim.mide sıkıntılı ya herkesi öyle zannediyorum. Ama yine de çok mideni zorlama.Alıştım galiba kuzum çok güzel geliyo sabahları inanki![]()
Dirençleri kırma çabasıyla zorluyorum smdilik bi miktar bıktım daBenim.mide sıkıntılı ya herkesi öyle zannediyorum. Ama yine de çok mideni zorlama.
Gaza geldim cumartesiye randevu aldım bakalım ne diyecek jou dua etKorkma canım ben de korkardım ama hersey bebek olunca korkulcak hicbirsey yok
Ne sorunun vardı kuzummGaza geldim cumartesiye randevu aldım bakalım ne diyecek jou dua et![]()
Kırılacak o dirençlerDirençleri kırma çabasıyla zorluyorum smdilik bi miktar bıktım da![]()
Afiyet olsun canımNobetciydim. Okuldan arkadaşlarla gittik. Yeni mekan açılmış tamamen kahve üzerine dediler. Kumda pisiriyormus. Bir kahvesever olarak gitmesem olmazdı. Yorgunda olsam gittim![]()
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah yok limonlu su
Arada kayısı çayı
öğlen 3 köfte yarım aşure
Arada 3 kurabiye
Akşam bol salata tavuk döner 2 yk pilav
Bugün hiç su içmedim biraz su içsem iyi olacak
Kahve çay olduda su hiç yok
@Ozzybal
Teşekkür ettimAfiyet olsun canımTekrarı nasip olsun.
![]()
![]()
Dayandım suya.Kahvaltı yapmadığın için karbonhidrat a yönelmişsin.
Karbonhidrat in tek çözümü bol su![]()
Bacım altın gönder de aynı şey. Hem o kilo ile satılmazYarım kilo gönder ne var sanki![]()
Asureye kadar 1400 adımdıAfiyet olsun canımYarım aşure ve kurabiyeleri kime havale etsem bilemedim
![]()
Ara kanamalarım oluyor ya adetten 10/15 gün önce bi kaç aydır.Ne sorunun vardı kuzumm![]()
Tamam tamam istemiyorumBacım altın gönder de aynı şey. Hem o kilo ile satılmaz![]()
Yerlisi değilim ama suyunu içiyorum şimdi inkar mı edeyimTamam tamam istemiyorum![]()
![]()
Ben sana 1 kg leblebi gönderirim adres verYerlisi değilim ama suyunu içiyorum şimdi inkar mı edeyim![]()
Diyet miBen sana 1 kg leblebi gönderirim adres ver![]()