- 4 Eylül 2011
- 19.409
- 69.167
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş pastırmada göndersen olurBana da gönder
Bende pastırmalı Kuru fasulye göndereyim![]()
Eveet kesin gitmiş olurHahaha kızzzz yerimm senii pazartesi evett 4cü gun olunca iyice gitmiş olur
83 ile 84 arası oldun eski kiloya geri döndüm sil baştan yanıtı hadi bakalım artık zayıflama zaman yeterince yedik :)))Hoşgeldin cano kaç oldun
Bende bu hafta döndüm
Tamam içine kactane düşüyorsa göndereyimBoş pastırmada göndersen olur![]()
Gel kuzum gel acaydim kollarımı gitme diyeydim83 ile 84 arası oldun eski kiloya geri döndüm sil baştan yanıtı hadi bakalım artık zayıflama zaman yeterince yedik :)))
Sen nasılsın çiçeekkkEveet kesin gitmiş olur![]()
Anladım canim normallÖncesi çok ödem oluyor heryerim şişiyor![]()
Vpalla bu sayfadan ayrılmak bana iyi gelmiyorGel kuzum gel acaydim kollarımı gitme diyeydim![]()
Kahvaltı yapmadığın için karbonhidrat a yönelmişsin.Menüm
Sabah yok limonlu su
Arada kayısı çayı
öğlen 3 köfte yarım aşure
Arada 3 kurabiye
Akşam bol salata tavuk döner 2 yk pilav
Bugün hiç su içmedim biraz su içsem iyi olacak
Kahve çay olduda su hiç yok
Ozzybal
Guzel bi karar oldu ablacımmKırmızı Takım
@Bls61
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@Zeytur
@DeryaOnDiet
@zeyneppk
@Tempus
Mavi Takım
@Efenin_Annesii
Mthn83
sibel_84
-Hayal
@TemelinSafinazi
@1artiikizanasi
Sevgili Arkadaşlar,
Hafta içi bazı arkadaşlarımızın mazeretsiz günlük menü bildirimlerinin olmadığını, hiçbir paylaşım yapmadıklarını görüyorum. Devam etmeyeceğinizi düşünüyorsanız güzel bir üslupla bizi bilgilendirin. Bu etap sonrasında kaptanlarini bilgilendirmeden sayfaya uğramayan arkadaşlarimizi bağrıma taş basarak listeden çıkaracağım.
Selamlar sevgiler
Nobetciydim. Okuldan arkadaşlarla gittik. Yeni mekan açılmış tamamen kahve üzerine dediler. Kumda pisiriyormus. Bir kahvesever olarak gitmesem olmazdı. Yorgunda olsam gittimAfiyet olsun canımgülmek ne demek kahkaha atacak çok güzel bir perşembe menüsü.
Menengic kahvesine bayılırım özellikle kış gecelerinde içerdik , annem sobanın üzerinde sütle pişirirdi
![]()
Yarım kilo gönder ne var sankiTamam içine kactane düşüyorsa göndereyim![]()
İyiyim çok şükür bebeğimSen nasılsın çiçeekkk
Akşam oldu anca vallahaa bide bebeyle çokzorİyiyim çok şükür bebeğimsenin geçti mi ağrıların ?
Benimde çok ağrılı geçer adetin ilk günleri yaAkşam oldu anca vallahaa bide bebeyle çokzor
Korkma canım niye korkuyosunkii asıl gitmemekten korkBenimde çok ağrılı geçer adetin ilk günleri yabide ara lekelenmelerim oluyor bi kaç aydır doktora gitmem lazım korkuyorum
![]()
Haftaya adet olucam oluyumda gidiyim bariKorkma canım niye korkuyosunkii asıl gitmemekten kork