- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Çorbada içebilirsin yanınada salata güzel olur.DÜn yedim ablam izgarayı baya tok tutmustu benii kalmadı kivircık salata edembakemm
Yaa tamam abla kusura bakma bilmediğim için nikahı okuyunca yazdım afedersinHindisatn cevizi yağı uzun diye hcv yazıyorduk sayfada
Gofret hikayem varda ona arada basıyom nikahı yiyom yani.,
Torunum var benşm 5 yaşında .
Paçiyle uğraşıyorum çok sinirlerimi bozdu bütün gün meme krizi yaşıyorum hersey veriyorum yiyo gene meme bakma gülüyorum ama psikolojimtavanNerelerdesin loooo
Evett olabilir bakalım kociş birseyler alıp gelcek ne yapacem sebze de yapabilirimÇorbada içebilirsin yanınada salata güzel olur.
Bende gratistwn almıştım geçen sene skt tarıhı cekmediyse kullanayımKullanacaksan soğuk sıkım olması lazım şişe üzerinde yazıyor,gratsten almıştım bende.
Meme mi bırakmaya çalışıyorsunPaçiyle uğraşıyorum çok sinirlerimi bozdu bütün gün meme krizi yaşıyorum hersey veriyorum yiyo gene meme bakma gülüyorum ama psikolojimtavan
Olurmu hiç öyle bilmediğn için sorman çok normal yani,hiç sıkıntı değilYaa tamam abla kusura bakma bilmediğim için nikahı okuyunca yazdım afedersin
Mememi istiyor devamlı yoksa.Paçiyle uğraşıyorum çok sinirlerimi bozdu bütün gün meme krizi yaşıyorum hersey veriyorum yiyo gene meme bakma gülüyorum ama psikolojimtavan
Mercimey yada yoğurtlu çorbada olur.Evett olabilir bakalım kociş birseyler alıp gelcek ne yapacem sebze de yapabilirim
Geçen sene almıştım şimdi gene baktım 2025 yazıyor tarihi.Bende gratistwn almıştım geçen sene skt tarıhı cekmediyse kullanayım
Mercimeğim bitti ablam dayanırmıOlurmu hiç öyle bilmediğn için sorman çok normal yani,hiç sıkıntı değil
Mememi istiyor devamlı yoksa.
Mercimey yada yoğurtlu çorbada olur.
Geçen sene almıştım şimdi gene baktım 2025 yazıyor tarihi.
Yok kızzz yani daha cok istiyo veriyorum tabide iste bıraktırmam çokzor bugidisleMeme mi bırakmaya çalışıyorsun
Evde ne varsa ona göre yapmaya çalış,süt durumun nasıl vardır demi,bizim nevoştan duymuştum meme üerine sirke dökünce kokudan almıyorlarmış bırktırmak istiyorsan dene istersen.Mercimeğim bitti ablam dayanırmımeme istiyo 1.5 yaşında zaten daha daha çok bağlanıyolarmış
Tamam ablacım sağolGeçen sene almıştım şimdi gene baktım 2025 yazıyor tarihi.
2 yasa kadar yolu var aman emsin dursunYok kızzz yani daha cok istiyo veriyorum tabide iste bıraktırmam çokzor bugidisle
Sende sağol canım benimTamam ablacım sağol
Ahhh busefer daha fena goren yemek vermiyo anası sancak2 yasa kadar yolu var aman emsin dursun
Evett sirkeyi cok duydum ama içim el vermiyo genede ablammEvde ne varsa ona göre yapmaya çalış,süt durumun nasıl vardır demi,bizim nevoştan duymuştum meme üerine sirke dökünce kokudan almıyorlarmış bırktırmak istiyorsan dene istersen.
Ooo Allah yardimcin olsun benm dana da 29 aylik çılgınlar gibi emiyo asla biraktiramiyorumMercimeğim bitti ablam dayanırmımeme istiyo 1.5 yaşında zaten daha daha çok bağlanıyolarmış
Yapmaa kizzz bide 29aylıkOoo Allah yardimcin olsun benm dana da 29 aylik çılgınlar gibi emiyo asla biraktiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?