Günaydın canım zerdeçallı Türk kahvesi ilkkez duyuyorumGunaydiiiinnyesilcay ve limonlu zerdecalli turk kahvesiyle açılışı yapiyorum
mükemmel bir menü, afiyet olsunSon bi defteri kapattımmmmmm
Elhan Ozzybal
Açkarna;tarçınlı su-filtre kahve
12.00
4 küçük salatalık la 4 y.k yoğurt üstüne pulbiber çörekotu az tuz
15.00
1 büyük bardak dukan birası(2poşet kaynarsu 1bardak yesilcay yarım limon 1madensuyu)
17.30
4 parmak piliç izgara tavuk
1bardak kefir
1 uno tambugday şekersiz
Yatmadan belki yoğurt kürü
3litre su(bitti bile)
Çok güzel, afiyet olsunBende menümü paylaşayım.
Kahvaltı
Bir kase gronala süt ile yaptım.
Ara öğün yarım elma ve bir bardak kefir
Ara öğün
1 fincan kahve ve acıcık çikolata
Akşam yoğurtlu kabak ve 5-6 tane kuşbaşı et.
Son ara öğüne de kahve içerik yine. Kafam dumanlı.
Şu ne kadar içtim bilmiyorum. Üç şişe masamın uzerinde vardı. Evde de bardakları saymadım. Birazdan Leslie 3 mil yaparım.
Elhan Ozzybal
ben maalesef acıkıyorum, o yuzden bol sebze ile kendimi tıkamaya çalışıyorum.Bu kadar az menülerle acikmiyor musunuz kızlar?
Dondurma erken saatte olduğu için çok sorun olmaz, afiyet olsunSelamlar herkese
19.09.23
Sabah 11.00
1 kase müsli
Ara
1 max dondurma
13.30
Yarım ton balıklı sandviç
Ara
1 kahve
1 küçük parça h cevizli çikolata
19.00 (hepsi fırından)
5 6 elma dilim patates
4 5 küçük parça tavuk
3 soğan
3 dlim domates
Salata
Su çok içemedim
Spor da zaten hiç yerime oturmuyorum çocuklardan
Elhan Ozzybal
Ben de çiğ köfteyi çok severim, afiyet olsun. sadece bakliyat beni şişiriyor, o yüzden tartıdan 1 gün önce tüketmemek lazım. ben de cuma iyi bir sonuç görürsem kendime ödül olarak veririm artık
Muhteşem, ben de çok iyi bir sonuç bekliyorum sendenBen bugün tartıda güzel bir sonuç gördüm. İki gün devam cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ahh canım niye öyle oldu? şimdi nasılsın? ben dün öğleden sonra giremedim buraya, acaba az az sık mı yemen lazım?Ozzybal kaptanım hiç ozlememissin beni
Dün öyle şekerli şeyler yemedim ama sanırım şekerim yükseldi. Baygınlık gecirecektim neredeyse
Tamamen uydurdum cnku öyle bisey yok muhtemelenGünaydın canım zerdeçallı Türk kahvesi ilkkez duyuyorum
Benide şişiyor hatta hazır dışardan aldığım ciğköfteyi yersem o hafta kilo veremiyorum ama kendim yaptım evde öyle yedim kaptanımBen de çiğ köfteyi çok severim, afiyet olsun. sadece bakliyat beni şişiriyor, o yüzden tartıdan 1 gün önce tüketmemek lazım. ben de cuma iyi bir sonuç görürsem kendime ödül olarak veririm artık
Güzel mi tadı bari ?Tamamen uydurdum cnku öyle bisey yok muhtemelen
ben de evde yapmayı deneyeceğim, herkes çok iyi olduğunu söylüyor.Benide şişiyor hatta hazır dışardan aldığım ciğköfteyi yersem o hafta kilo veremiyorum ama kendim yaptım evde öyle yedim kaptanım
zerdeçalı en çok mercimek çorbasında seviyorum, 1 çay kaşığı atıyorum, rengi ve tadı çok güzel oluyor. bir de fırın tavuk yapınca az miktarda soslarına katıyorum, rengi hoş görünüyor.Güzel mi tadı bari ?Zerdeçal hiç sevmem de
Evet ben daha önce yapmamıştım evde hiç blendır da yapıyorum 15 dk hazır oluyor çok pratik dene istersen.ben de evde yapmayı deneyeceğim, herkes çok iyi olduğunu söylüyor.
Bende mercimek ve tarhana çorbasına katıyorum öyle tüketiyorum tadıda gelmiyor zatenzerdeçalı en çok mercimek çorbasında seviyorum, 1 çay kaşığı atıyorum, rengi ve tadı çok güzel oluyor. bir de fırın tavuk yapınca az miktarda soslarına katıyorum, rengi hoş görünüyor.
Afiyet olsun ablacım yeşil caya Hindistan cevizi katanıda ilkkez gördümYeşil çayımı içiyorum bende içinede hindistan cevizi yağı katıyorum 1 çqy kaşığı.
Benim icadım buda tavsiye ederim,yağ yakımı için destek bence:))içinede limonda sıkabilirsin güzel oluyor tadı.Afiyet olsun ablacım yeşil caya Hindistan cevizi katanıda ilkkez gördümçok Farklı şeyler öğreniyorum
Limonlu kahve o kdar tuhafki zerdecal hissedilmiyor bileGüzel mi tadı bari ?Zerdeçal hiç sevmem de
Bende Türk kahvesini tarçınlı içiyorum abla yeşil cayıda limonla içiyorum ama Hindistan cevizini denemedim bide onu deneyim teşekkür ederimBenim icadım buda tavsiye ederim,yağ yakımı için destek bence:))içinede limonda sıkabilirsin güzel oluyor tadı.
Türk kahvesini tarçınlı içiyorum,piştikten sonra fincana alıp hcv katıp karıştırıp içiyorusun günde 2 tane yeterli oluyor aç karnına bununla 16 kilo vermiştim.Yediklerimede dikkat ettim bu arada bu kahveyi mutlka dene çok faydası oluyor.
Yararı ne peki ?Limonlu kahve o kdar tuhafki zerdecal hissedilmiyor bile
Tarçın insül,n seviyesinede destek oluyor aslında,hcv kesin dene derim bir kaç gün sonra idrarda farkı görürsün direk yağ söküyor.Bende Türk kahvesini tarçınlı içiyorum abla yeşil cayıda limonla içiyorum ama Hindistan cevizini denemedim bide onu deneyim teşekkür ederim
Hcv nedir abla ?Tarçın insül,n seviyesinede destek oluyor aslında,hcv kesin dene derim bir kaç gün sonra idrarda farkı görürsün direk yağ söküyor.
Rica ederim ne demek deneyip haber verirsien sevinirimElhan çıtırımda yaptı bu kahveyi oda mennun kalmıştı.
Yag yakıcı ya hepsi ayrı ayrı kombo yapiyom bende çok yaksın diyeYararı ne peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?