- 13 Ağustos 2022
- 6.854
- 29.910
- 478
Evleniyor musun abla ?Bu aralar ben gene basıyom nikahı haberiniz olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evleniyor musun abla ?Bu aralar ben gene basıyom nikahı haberiniz olsun![]()
Afiyet olsun bol bol yağ yak inşallahYag yakıcı ya hepsi ayrı ayrı kombo yapiyom bende çok yaksın diye![]()
KIz ablaa evli değilmiydinkii benmi yanlış biliyorumBu aralar ben gene basıyom nikahı haberiniz olsun![]()
İnşallaaaahhAfiyet olsun bol bol yağ yak inşallah![]()
Bu başka nikah basması diyettenken şu ülkerin bitterli gofreti varya ondan arada bir kaçamak yapıp yerdimKIz ablaa evli değilmiydinkii benmi yanlış biliyorum![]()
Hahahahahaahah yaaaaBu başka nikah basması diyettenken şu ülkerin bitterli gofreti varya ondan arada bir kaçamak yapıp yerdim![]()
bende espri olsun diye bastım nikahı demiştim sonra hit oldu sayfada
![]()
Hindisatn cevizi yağı uzun diye hcv yazıyorduk sayfadaHcv nedir abla ?
Gofret hikayem varda ona arada basıyom nikahı yiyom yani.,Evleniyor musun abla ?![]()
Süper cuk diye oturdu arada kızlar soruyordu nikah ne zaman diye sjksjksjkHahahahahaahah yaaaakacamakların nikah basmalar esprisi
![]()
Tadı çok güzelTarçın insül,n seviyesinede destek oluyor aslında,hcv kesin dene derim bir kaç gün sonra idrarda farkı görürsün direk yağ söküyor.
Rica ederim ne demek deneyip haber verirsien sevinirimElhan çıtırımda yaptı bu kahveyi oda mennun kalmıştı.
![]()
Doğal Hindistan cevizi yağı tatlım...Hcv nedir abla ?
Kesinlikle tadı güzel oluyor,ben k kahveyle aram yoktur öyle içersemde şekerli içiyorum tarçın güzel bir tat veriyor.Tadı çok güzelHele sindirim problemi yaşayanlar için Hızır Acil servisi ekürim.
Lavaboya uzak içmemelerini tavsiye edebilirim
![]()
Kullanacaksan soğuk sıkım olması lazım şişe üzerinde yazıyor,gratsten almıştım bende.Hcv nedir abla ?
Hahahahaha iyiymiş bu bende bundan sonra öyle derim bayıldım espriyeSüper cuk diye oturdu arada kızlar soruyordu nikah ne zaman diye sjksjksjk![]()
![]()
![]()
![]()
Telif hakkını isteremmm onas göre sjskjskjskjkHahahahaha iyiymiş bu bende bundan sonra öyle derim bayıldım espriye![]()
Akşama ne yesem ablaTelif hakkını isteremmm onas göre sjskjskjskjk![]()
![]()
Salata yiyebilirsin mesela ben öğlen ondan yedim,varsa ızgara tavukta olur.Akşama ne yesem ablaaklima birsiycik yok kabak tan başka caremiz kalmadı
![]()
DÜn yedim ablam izgarayı baya tok tutmustu benii kalmadı kivircık salata edembakemmSalata yiyebilirsin mesela ben öğlen ondan yedim,varsa ızgara tavukta olur.