- 5 Haziran 2021
- 4.789
- 20.718
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kaptanım yaaa valla kocaman bir artım var iki gün daha kabak detoks düşünüyorum bakalımArtıları yok etme menüsü olmuş
Afiyet olsun lavişim.
Afiyet olsun canım. Ben şunu anladım gündüz yemeyince akşam yememek için resmen savaşıyorum ve aç kaliyorum. Gündüz yiyorum akşam acikmadigim için yemek ihtiyacı olmuyor saat beş de kapatıyorum günüÖldüm açlıktan gidip haşlanmış mısır yedim
Erken saatlerde doyurucu yersek Akşam saatlerinde pek açlık hisetmeyiz bence ki ben bugün baya aç kaldım kocaman bir artım varAfiyet olsun canım. Ben şunu anladım gündüz yemeyince akşam yememek için resmen savaşıyorum ve aç kaliyorum. Gündüz yiyorum akşam acikmadigim için yemek ihtiyacı olmuyor saat beş de kapatıyorum günü
Dedim ben çok az yedin kahvaltı yoğurt bideİnşallah ama mısır yedim çok aç kaldım
Günaydın SibelcimGünaydın herkese. Gününüz güzel olsun bayanlar.
Heehh iyi barii nasılsin şimdii bende diyorum dün biri vardı nerde nickinide hatırlayamadım bi türlüYeni gördüm canım msjını evet canım hem iğne hem ilaç verdi onları kullanıyorum
Geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin dikakt et kendineOzzybal kaptanım hiç ozlememissin beni
Dün öyle şekerli şeyler yemedim ama sanırım şekerim yükseldi. Baygınlık gecirecektim neredeyse![]()
Geçmiş olsun canımm niye öyle oldun sekerin varsa aç bırakma acıktınmı salata türlü şeyler ye sekerli yememen değil asıl düzensiz beslenmeylede oluyo bol sebze protein tüketmen daha iyi ama sanırım calışıyorsunOzzybal kaptanım hiç ozlememissin beni
Dün öyle şekerli şeyler yemedim ama sanırım şekerim yükseldi. Baygınlık gecirecektim neredeyse![]()
Toparlayacagini biliyorum canım vazgeçme.İnşallah kaptanım yaaa valla kocaman bir artım var iki gün daha kabak detoks düşünüyorum bakalım
Artıları vermesem olmaz inan bıktım çok zor ilerliyor um ama göruyorumDedim ben çok az yedin kahvaltı yoğurt bidedüzensiz besleniyosun bitanem
Tamamda düzenli beslerse verirsin aslında aç kalarak kötü olur canom ondanArtıları vermesem olmaz inan bıktım çok zor ilerliyor um ama göruyorum
Kasık ağrılarım var kanamam başta vardı şimdi yok şükür canımHeehh iyi barii nasılsin şimdii bende diyorum dün biri vardı nerde nickinide hatırlayamadım bi türlü
Kanaman varmıydı
Ohh şükür canım o ağrılar bi müddet oluyoKasık ağrılarım var kanamam başta vardı şimdi yok şükür canım