- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Kabak detoksuna başladım canımNasıl yaptın canım
Kız o ne ki
evet şaşırtmak için 18:00 sonrası yemek yemeyeceğim.
benim de bugünkü akşam menüm böyle, airfrey de aynı şekilde yaptım.
Evet bence de tuz olmalı.
Yani sonuçta detoks yapınca tuzu tekrar katacağım beslenmeme. O yüzden geri artı olarak gelecekse kendimizi kandırmanın anlamı yokBen hic tuzsuz birseyler yemedim yaa asla tuzsuz yapamam hicbirseyde olmuyo gayette iyi veriliyorr sadece aşırıya kaçmamak
Bende bugün başladı m 3 gün yapmayı planlıyorumKabak detoksuna başladım canım
Afiyet olsun canımSelam kızlar. Bugün gelemedim dışarıda işlerim vardı.Umarım sizler için herşey yolundadır. Ben dün fena rahatsızlandım ve bu sabah regl oldum. Hala artıdayımcumaya kadar en azından sabit gelmeye uğraşıyorum.
Bugünkü menüm
Saat 14.30 1 salatalık
Akşam saat 17.45
4 yk kısır, 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1000 zıp
Gün içerisinde sade kahve içiyorum onları tek tek yazmıyorum
Elhan Jou
Artıları yok etme menüsü olmuş
Normalde bu kadar az yemiyorum ama midemden rahatsız olduğum için canım hiç istemedi ve dinlenmek istedim biraz :)Bu kadar az menülerle acikmiyor musunuz kızlar?
Geçmiş olsunNormalde bu kadar az yemiyorum ama midemden rahatsız olduğum için canım hiç istemedi ve dinlenmek istedim biraz :)
TAbiiiYani sonuçta detoks yapınca tuzu tekrar katacağım beslenmeme. O yüzden geri artı olarak gelecekse kendimizi kandırmanın anlamı yok
Güzel eksiler gelsin bolbol lavimmm
2buçuga kadar aç kalman güzel birşeyy dışarda işler varken iyi oluyo geç kahvaltıSelam kızlar. Bugün gelemedim dışarıda işlerim vardı.Umarım sizler için herşey yolundadır. Ben dün fena rahatsızlandım ve bu sabah regl oldum. Hala artıdayımcumaya kadar en azından sabit gelmeye uğraşıyorum.
Bugünkü menüm
Saat 14.30 1 salatalık
Akşam saat 17.45
4 yk kısır, 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1000 zıp
Gün içerisinde sade kahve içiyorum onları tek tek yazmıyorum
Elhan Jou
Bir tık fazla evetAfiyet olsun safişim.Beş kaşık erişte benim için çok olabilir . Fazla geldi gözüme
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun, hafif dengeli bir gün olmuş
makarnayı dengelemişsin, afiyet olsun
Öldüm açlıktan gidip haşlanmış mısır yedimBu kadar az menülerle acikmiyor musunuz kızlar?
İnşallah ama mısır yedim çok aç kaldımGüzel eksiler gelsin bolbol lavimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?