- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Amin ablacim tesekkur ederimCanım benim biz iyiyiz.Saglikla kavuş bebişine inşallah. İyi olmana sevindim. Simay için de çok sevindim. Anali babalı sevgiyle büyüsün yavrucugu .
Eboşum benim
Bu sefer gidemeyecek kadar ağırım Elhan cımCeeee diyip gitmeyeceksen buyur gel tabi ki
TabiHoşgeldiiinnnn cuma gunü tartı resmi bildirimleriyleee burda oll
Merhaba ablacım nasılsınGünaydınlar hanımlartarçınlı kahve içiyorum bende şimdi.
Gelicem yakındır inşallahEboşum benim
İyiyim canımcım sağol sen nasılsınMerhaba ablacım nasılsın
Canımm kırmızı takımıyımben çok aktif olduğum için herkese yetişiyorumTabimerhaba jou grubu sen mi idare ediyorsun
Selamlar benim hayatım hala rayına oturmadı ama Ekim başında burda olacağım, bı ev bulup yerleşeyim inşallah
Nasılsın ablacimİyiyim canımcım sağol sen nasılsın
Geçmiş olsun lonely. Minnakim dediğin cocugun mu ? Patili bir yavrucak mi valla anlamadımSelamm kızlar
Bugun hastane yatisimiz vardı oradan yazıyorum
Menü dışarıda yemek durumunda kaldık
Öyle her şeyi de yiyemiyor minnakım 3 çeşit katkısız yemek yapan bir yer var patates salatası patates kızartması ve salata türlerinden alıyoruz ona
Ondan biraz yedim onun yemeğinden tirtikladim
Bir bardak çay
1 koca bardak ayran içtim
.
Saat 15.00 gibi de 3 kasik makarna yedim
.
Birazdan hastane yemegi gelir bakalım az bir şey de oradan yerim ekmeksiz
Bugun sakın geçiyor
O dünkü açlıktan ağlama krizlerim sabah şıp diye kesildi ve o kadar huzurlu sakinim ki :) deli gibiydim 2 haftadır kendimden nefret ettim
Ama şu an özüme döndüm
Bu akşam olur insallah beklenenmenüye de bu yazdığımı alintilayaraj devam ederim
Spor olarak da yürüyüş yaptık, şimdi odada bir sağ bir sol yapıyorum asagi yukari 1 saat yürüyüş de volta atarak yapıyorum
Sanırsam toparlaniuorjmElhan
Daha şimdiden 1.5 lt su içtim bile
Çok çok güzel, bir ev bulup kolaylıkla yerlesmeni dilerim minervacim.Selamlar benim hayatım hala rayına oturmadı ama Ekim başında burda olacağım, bı ev bulup yerleşeyim inşallah
Bıraktığın gibiyiz tatlım.hoşbuldum canımm
nasılsınız ne var ne yokk
Masterfit Yarışması 82. Etap | 01.09 | 08.09 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 67.3 | |||
| 69.05 | |||
| 78.0 | |||
| 104.3 | |||
| 95.2 | |||
| 70.25 | |||
| 77.3 | |||
Mavi Takim | ||||
| 73.35 | |||
| 73.2 | |||
| 74.95 | |||
@Ekrl | 64.5 | |||
| 56.95 | |||
| 58.7 | |||
| 79.2 | |||
| 81.7 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
@
| 85.7 | |||
@Bls61 | 68.2 | İzinli | ||
| 64.95 | |||
| 92.1 |
ÇocuğumGeçmiş olsun lonely. Minnakim dediğin cocugun mu ? Patili bir yavrucak mi valla anlamadımKrizlerinin kesilmesine çok sevindim. Hiçbir şey kalıcı değil yeter ki bitmesini isteyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?