- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.011
- 698
- 30
Sağoll amin kuzumm benimmRabbim mekanını cennet eylesin, sabırlar diliyorum bir tanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağoll amin kuzumm benimmRabbim mekanını cennet eylesin, sabırlar diliyorum bir tanem
Hadi insaallahh bebişimm buhafta bende duruldum ara ara kaçamak etmiştim yarın + gelecem o kesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm k.bakma bilmeden konuştum özür dilerimHahahahahaha güzell demişş yaa seneye ekek ekin kiz semizotu cok faydalı yaa zaten birinsanın babası olunca hicbirsey olmuyo bi vefat etmiş babam olarak
Hayır beee saçmalamaaa tabiki bahsediceksin burda gülüyoruzzAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm k.bakma bilmeden konuştum özür dilerim
Hayır beee saçmalamaaa tabiki bahsediceksin burda gülüyoruzz
14 sene oldu hastaydı yatalaktı zaten çok çekti daha çok cekmeden rabbim yanına aldı oyüzden mutluyum
Akşama tok tutttu mu o smoothie senin kızz
Akşama tok tutttu mu
Amaaaaannnn sucuklu tostta ne bosverr bir iki kelam ısircan bitcek değermiiiŞuan bu saatte babalı oglanli benden kaşarlı sucuklu tost istiyorlaaarrrr ve ben diyetteyim ve yarın günlerden cumaaaaaaa dovemde gelem şunları yaaaa nefsime hakimim daha yediğim bildiğim Bi lezzet yarın tartilim kendime güzel bir salata tabağı hazirlicqm beynim bu kokulara aldan ma
Hahahahahaha güzell demişş yaa seneye ekek ekin kiz semizotu cok faydalı yaa zaten birinsanın babası olunca hicbirsey olmuyo bi vefat etmiş babam olarak
Kaptanım bende bu hafta bi şey bekleme arkadaşım geldi şehir dışından 4 gündür buluşmalar yemeler var
Sağol kuzum amiinnAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Tutmami hele Bi tutmasın yarın cumaAkşama tok tutttu mu o smoothie senin kızz
He valla iki ısırınca bitirdiler bende şu ictim gidecem yatacam diyorum göndermiyorr da birazdan yatariz diye diye nefsimi sınıyor bu adam elimde kalacakAkşama tok tutttu mu
Amaaaaannnn sucuklu tostta ne bosverr bir iki kelam ısircan bitcek değermiii
Vallahii zorluyo heeeHe valla iki ısırınca bitirdiler bende şu ictim gidecem yatacam diyorum göndermiyorr da birazdan yatariz diye diye nefsimi sınıyor bu adam elimde kalacak
Amann diiyiimmmmmTutmami hele Bi tutmasın yarın cuma
Kaptanım kizar dedim ben yatacam dedimVallahii zorluyo heee
Merak etme senAmann diiyiimmmmm
Merak etme sen