• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yiyemedim yaaa, offff, dün misafirlikteydik, geç saatte yedim :KK43: Bugün de bir doğum günü kutlaması var akşam, ama olabildiğince yemeyeceğim. Zaten pastadan asla yemem.

@asliogretmen bugün maksimum düzeyde dikkat edeceğim :super:
Vallahaa böyle biyere gitmekten hep bunlarr

Günaydın tatlım. Darısı hepimizin başına inşallah. Birlikten kuvvet doğar demişler :KK68: Hazır olduğun zaman haber et :KK25:
Inşallah bi gün o da olacak 👌😍
İnsanın ülkesi gibisi yok ama hayat telaşı seni güzel biyere sürüklemiş 😍
Aynen ama çok mutluyummmm .
Çitirdan çitira selamlar sevgiler :KK68:
Bugün bedenimiz çıtır olmayabilir amma ruhumuz çok çıtır :KK76::KK76:cok yakında her bir şeyimiz çıtır olacak bizi takip edin organik şekerler :süslü::süslü:
Inaniyorum 🙏

Buyur ablacim

Nasilsiniz herkes iyimi
Benim doguma 1 ay kaldi yuvarlanip gidiyorum cok sukur iyiyim
Bu arada Tutku44 Tutku44 dogum yapti 😍
Canım benim biz iyiyiz. :KK60:Saglikla kavuş bebişine inşallah. İyi olmana sevindim. Simay için de çok sevindim. Anali babalı sevgiyle büyüsün yavrucugu . :dua:

Kahvaltim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jou Jou isaretimden anlamissindir ne demek istedigimi kapatanim :21: :halay::KK5:
20230907_103837.jpg

Semizotu smoothie si değil kiz Lavinia_98 Lavinia_98 salatası yoğurtlusu falan uyarla kendine göre içinde ne olmasını istersen salatanın. Smoothie 1 orta boy olgunlaşmış muz (ben hep olgunlaşmış mumları alıp doğrayıp buzluğa atıyor kıvamını yoğunlaştırılmış onu seviyorum o yüzden direk tazede kullana bilirsin sana kalmis) 2 yemek kaşığı yulaf biraz tarcin istersen ceviz Medine hurması da ekleye bilirsin ama muz olgunlaşmış olduğu için ekstra tatlandiriciyq ihtiyaç kalmıyor bide sut ekle 1 bardak bizitlaa Smoothien hazır 😊😁
Tmm canım benim çok teşekkür ederim ama midem kaldırı rmı bilmiyorum ben biraz hassasım sadce semiz otu sütle yapsam olur mu

Back